Do I really feel the way I feel?

Hej! Idag har jag bara haft en lektion, skönt! Vi hade Written Proficiency med Bruce, pratade lite mer om paragrafer och fick kolla lite närmare på bl.a. det. Svåra grejer faktiskt, vissa saker tycker man är så självklart när man skriver, så när man ska analysera det så blir det så konstigt.

När jag kom tillbaka till Uddevalla så väntade jag i stan tills Fadde slutade så åkte vi hem till hans föräldrar och åt. Så gör vi när vi inte har mat, inte orkar handla eller helt enkelt inte orkar laga mat, haha :) Men vi är alltid så välkomna där så det är lugnt.

Nu ska jag inte fastna här utan jag ska påbörja kvällens underhållning, har en bok på 150 sidor som jag ska ha läst ut till klockan 10.15 i morgon. Text & culture är verkligen överflödigt, det är så himla mycket text fullproppat med information om kultur. Och det är inte direkt lite vi ska läsa heller, flera texter till varje lektion och en hel bok då och då, och texterna är ganska svårlästa eftersom de flesta bara innehåller ett trettio-tal sidor med fakta. Men jag kämpar på! Hej då!

/anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: