I can't tell you something that ain't real

Kom hem från Faddes föräldrar för en stund sedan, vi åt där idag också :) Fadderullan har träning så han är inte hemma än. När jag kom hem gick jag ut med soporna, diskade och såna där tråkigt duktiga grejer.

Fick med mig lite mat från Faddes mamma, hon frågade om vi ville ha blomkål - och varför inte. Så fick vi en blomkål, en gurka och kött. När jag kom hem och packade upp grejerna insåg jag att det förmodligen är får.. Det är inte det att fårkött inte smakar bra eller så, det är bara det att jag blir illamående av det och kan inte äta det pga. det jag fick se förra sommaren hemma hos Fadde när dom tog hem fårkött. Jag tänker inte berätta den historien, för man blir äcklad kan jag lova. Men ja, så nu har jag fårkött i frysen och vet inte vad jag ska göra med det :P

I morgon är jag ledig, så skönt efter en vecka med tidiga mornar! Så nu ska jag sätta mig i soffan och slappa framför tv:n och vila upp mig inför helgen och den kommande veckans hårdpluggning i grammatik. Den 18:e oktober har vi tenta, och JAG SKA KLARA DET! Bara så ni vet :)

/anna

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: