When you smile, my whole world stops and stares for a while

"Me, me, me against them, me against enemies, me against friends
Somehow they both seem to become one
A sea full of sharks, and they all smell blood"
Nicki Minaj - Fly

Först vill jag bara säga tack till alla som stöttar mig, fastän ingen annan än jag kan göra så mycket åt min situation känns det ändå väldigt bra att veta att folk bryr sig. ♥

Såhär är det, jag har alltid gillat engelska och tycker det är väldigt roligt, jag har alltid haft lätt för det och, om jag får säga det själv, har alltid varit bra på det. Men, det jag gillar är att läsa (syftar då på underbara skönlitterära böcker och för guds skull inga fakta böcker, det är det värsta jag vet på alla språk), skriva och översätta. Och visst, det här kanske är vägen till översättningen, som var/är mitt mål, men hela min kropp och själ säger att det inte är rätt med den här kursen. Den handlar till stor del om litteraturvetenskap som jag har förstått det, och jag hatar litteraturvetenskap! Det intresserar mig inte för fem öre. Det är som Svenska B all over again, fast på engelska och lite svårare, och jag tyckte inte om den delen av Sv B.

Det har gått fyra dagar av kursen men det känns som en evighet. Jag är redan stressad över allt som ska läsas och läras in. Bara tanken på att hoppa av kursen känns som en stor lättnad. Tror att jag måste lyssna på mitt hjärta, som jag alltid har gjort annars. Det brukar bli bäst så.

Shakespeare - snyggingen som verkar vara en stor del av kursen.

Annars så var jag på arbetsintervju för Telenor idag, och det var hemskt! Haha, för det första kom jag dit och visste inte vad jobbet handlade om, för som ni kanske kommer ihåg så var det en säljare på centralen som bara frågade i förbifarten om jag ville ha ett jobb. Och när dom började berätta om jobbet så satt jag där och tänkte: men ett sånt här jobb vill ju inte jag ha.. Dels var det mycket resande, jobba borta, sova på hotell. Varför skulle jag vilja göra det när jag bor tillsammans med mitt hjärta? Sen så var det 100% provision, vilket känns ganska osäkert, speciellt för någon som aldrig jobbat som säljare förut. Så jag satt där och funderade på vad sjutton jag skulle säga.. Men men, vet inte hur det gick men det spelar ingen roll för jag vill inte ha jobbet i vilket fall. Och något sådant där ska jag nog inte hoppa på igen..

Sen så har jag hunnit med en shoppingrundaCubus idag också! Fick ju presentkort där i julklapp. Hittade 3 fina tröjor/tunikor på rea. Bilder kommer så småningom.

Vad har ni gjort idag? Jag hoppas iaf att ni har haft en bra dag! :)

Postat av: Johanna

Haha ja, skorna är ju inte direkt sköna att gå i ;) Inte ens värt det i vissa lägen..

Som svar på din fråga så har jag varit i skolan idag från 8-16 så nu är jag rätt trött. Vad har du själv gjort?

2011-01-25 @ 21:04:47
URL: http://heyyouth.blogg.se/
Postat av: Johanna

Låter som en bra dag! :)

Jag kommer fortsätta följa din blogg, så hade varit kul om du fortsätte läsa min. Du behöver ju verkligen inte om du bara tycker jag skriver om en massa ointressanta saker haha. Men nu måste jag stänga av datorn för att hinna med allting innan jag ska gå och lägga mig. Godnatt!

2011-01-25 @ 21:49:18
URL: http://heyyouth.blogg.se/
Postat av: lindshe

Hejs!

Nu har jag lagt upp en tutorial på hårrosetten som jag gjorde! Have fun, watch and learn! :)

KRAM - http://lindshe.blogg.se -

2011-01-26 @ 19:28:17
URL: http://lindshe.blogg.se/
Postat av: Nathalie

tack för filmtipset! nu gjort ett inlägg, där jag lagt upp alla filmer:)

2011-01-26 @ 21:36:53
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Därför tog inte jag det där andra jobbet som säljare. Det var 100% provision och jag skulle sluta typ 21.00 på kvällarna. KUL - jag skulle få träffa Ricky 3-4 timmar varje dag ... :S fuck no och enbart provision.. jag vill ha en ekonomisk trygghet.. inte 3000 ena månaden, 2000 den andra och om man har supertur 10.000 en månad.

2011-01-27 @ 09:32:13
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: