On the first page of our story, the future seemed so bright

Hej! Nu är jag äntligen ledig efter 6 dagars jobb! Ska bli så skönt med helg och jag håller alla tummar och tår för att det ska bli fint väder! :)

Igår var det studenten, vi kollade lite när dom åkte flak och fastän det regnade nästan hela dagen igår blev jag lite avundsjuk faktiskt. Gud så jag längtade tillbaka till studenten när jag såg alla i sina fina klänningar och vita mössor fulla av glädje (och alkohol förmodligen..) Jag har svårt att förstå att det redan gått ett helt år sedan jag tog studenten! Det är galet!
Förresten så var det en sak jag tänkte säga! Jag fyller ju 20 år i sommar, så om det är någon som vill komma hit då (26 juli) så är alla vänner välkomna, ska nog inte göra något speciellt men lite firande med god mat och tårta blir det säkerligen :)

Och på tal om att fylla 20 år.. För mig är 20 gammalt, men så här är det.. Att när jag fyller 20 så flyttas gränsen för "gammal" till 21, när jag fyller 21 så flyttas det till 22 osv. Så jag kommer alltså aldrig bli gammal! Och ni som är födda efter mig har ju tur, för ni kommer ju aldrig heller bli gamla, haha. Så är det :)
110418

Postat av: Mamma

Det verkar som om vi tog det fina vädret med oss hem. Här har det varit jätte varmt och soligt sedan i tisdags med undantag för några regnskurar lokalt här och där.

2011-06-10 @ 18:33:29
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: