There's not a thing that I would change

Idag är jag ledig och har försökt tänkt städa lite så det blir rent och fint här. Ifall att vi skulle få besök liksom ;)
Jag vaknade vid sju i morse, bara för att se att solen sken och sedan somna om, sen när jag vaknade vid nio (rättare sagt väcktes av att chefen ringde och frågade om hon hade skickat mitt schema till mig, hon har verkligen stenkoll!) så var solen borta. Jag trodde inte jag skulle kunna somna om så jag gick upp, men kände mig så trött så jag ångrade mig och gick och la mig igen. När jag sedan vaknade vid tio så sken solen igen!

Vaktmästaren har varit här och klippt gräset, för fjärde gången i år! Kan ju hända också att han varit här fler gånger när jag inte har sett det, men behöver gräs verkligen klippas så ofta? Jag tycker det är jobbigt.. Jag vet att många tycker det är konstigt, men jag hatar doften av nyklippt gräs. Dels för att jag så starkt förknippar det med allergibesvär, men också för att jag faktisk tycker att det luktar skit, jag vill sluta andas när jag känner den lukten..
110429
Bild från arkivet.
110418

Postat av: Claudia

tack så mycket :)



allt bra med dig?

2011-05-31 @ 11:38:36
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Suneeta & Chanel

Vilken fin bild. =)

2011-05-31 @ 18:53:26
URL: http://chanelsuneeta.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha du är verkligen tycker de luktar jättegott, kan känna på lång väg om de är ny klippt gräs men de är inte alltid så kul när de kittlar till i näsan innan man sen nyser :P

2011-06-06 @ 22:00:32
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: