I'm finally thinking about me

Jag känner att jag har varit effektiv idag, bara för jag gjort mer än suttit i soffan hehe :) Åkte till stan för att klippa mig, men eftersom det är som det är med bussarna fick jag åka ner en bra stund innan. Passade på att ta med mig mina håliga gummistövlar och gick tillbaka med dom, fick ett par nya, igen.. Valde ett par med lite rejälare sula den här gången, så förhoppningsvis håller dom. Skönt att ha det gjort i alla fall. Jag trodde att jag hade ett par skor som var hyfsat vattentäta men upptäckte igår att så var det inte alls. Kan ju vara bra att ha när man ska på festival :)
 
Nya stövlar!
Klippningen gick bra, samma frisör som förut så jag förväntade mig inget annat :) Dock tvättade hon inte håret innan, vilket hade behövts. Det är något av det värsta jag vet att blöta ner håret och försöka styla det när det är smutsigt.. Men det blev bra ändå! Det blev kort och det blev lugg! Så sa hon till mig att när luggen blir för lång ska jag inte klippa den själv utan komma tillbaka så tar dom 50 spänn för att fixa till den. Bra att hon sa det, för annars hade jag försökt själv, haha.
 Första bilden är när jag kom hem, otvättat och stylat av frisören. Andra bilden har jag bara tvättat, fönat och plattat det själv :)

 

Postat av: Kanie

Det blev väldigt fint vännen! :)

2012-06-27 @ 21:53:38
URL: http://ordinarygirlie.spotlife.se
Postat av: Kanie

Tänk på att behandla andra så som du själv vill bli behandlad! ♥

2012-06-27 @ 21:53:54
URL: http://ordinarygirlie.spotlife.se
Postat av: Frida

De var mycket finare när du hade fixat de än när hon hade gjort de :P Frisören var bra på att klippa men inte stylea :P

2012-07-02 @ 14:30:48
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: