You're in my mind, but out of my sight

Woho, nu är jag ledig nästan två dagar! Känns ju lite sådär att de få lediga dagar jag har är höjdpunkten i mitt liv just nu, men allt annat är faktiskt pretty damn good too! Fast det där var nog inte riktigt sant.. Det finns andra saker som är mer värda än lediga dagar :)
 
På eftermiddagen idag hade vi sommarfika/APT på ett jättemysigt café nere i stan. Vi åt räkmackor och hade det mest bara trevligt.
Jag vet vad ni där hemma i Mörsil (eller var ni nu befinner er) tänker nu, "äter Anna räkor?" Nu gör jag det! Löjlig som jag är gällande vissa saker har jag aldrig gillar räkor för jag tycker dom ser äckliga ut, speciellt när ögonen är kvar, men som tur är blir man ju vuxen tillslut och det är inte alls äckligt :) dessutom bor jag ju på västkusten nu, här får man ju nästan skämmas om man inte äter räkor, haha.
 
När den stora räkmackan tillslut försvunnit ner i magen var det tack och hej - nu går vi hem. Jag gick och bokade en klipptid så på tisdag säger jag hej då till håret! (Fast inte allt såklart) Sedan missade jag bussen med några minuter, "sluta klaga" tänker ni säkert nu men det är så värdelöst. Den här staden är inte stor nog för att man ska kunna fördriva en hel timme bara sådär. Men inget ont som inte har något gott med sig, istället gick jag in på Willy:s en sväng och där träffade jag en f.d. kollega som fått en liten bebis, och gud så söt hon var! :D
 
En timme går hur som helst inte att fördriva inne på Willy:s heller så jag tog en annan buss halva vägen hem, om ens det, sen gick jag resten av vägen. Så om jag inte bloggar i morgon har jag kanske dött pga. för mycket motion (jag gick till jobbet i morse också, plus att vi gick från jobbet till stan). Och var kom värmen ifrån då!? Klagar absolut inte men både jag och min kropp blev lite chockade. En ny härlig pollenbomb har exploderat också, awesome!

Jag hade visst många ord i fingrarna idag, hoppas ni inte tröttnar på mig ;)

Postat av: Frida

Tänk vad många räkmackor du har gått miste om, de är ju något av de godaste som finns :D

Haha kände också av pollenbomben, så de var bara att kliva upp och ta sig en tablett så var de löst :P

2012-06-20 @ 17:23:21
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: Mamma

Tänk vad vuxen du blir hela tiden. Flera gånger har det hänt på de här två åren som du snart har bott själv.

2012-06-20 @ 18:47:09
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: