Västtrafik - Makes people walk

För ett tag sedan hittade jag en sida på Facebook som heter Västtrafik - Makes people walk! Det är nog det mest klockrena jag sett på länge - och precis vad "dom" gjorde i morse. Tänkte för det första; Varför åka åt fel håll när jag ska till jobbet? Och för det andra; Varför dessutom åka runt halva stan när det går fortare att gå? För på helgerna är det ju så att det går bara en enda linje på morgonen, som för min del då åker åt fel håll och kör världens omväg.
Källa - Orginalbild
Precis som allt annat så går det i perioder, men just nu är jag otroligt trött på att åka buss. Dels pga. Västtrafik, och dom är ju som dom är.. Men också pga. alla andra som åker buss. Större delen måste ju vara helt socialt missanpassade eller något. Några exempel:
Folk verkar tro att det är livsfarligt att sitta bredvid någon man inte känner, för så fort man ser att det inte finns två lediga platser bredvid varandra stannar man, mitt i gången, så att andra (som inte är livrädda för andra människor) inte kan komma förbi, och det blir så fullt i främre delen i bussen att folk nästan inte får plats att kliva på. Och står dom i vägen när folk ska av, så är ju inte det deras problem...
Har man ställt t.ex. en matkasse på sätet bredvid sig, och det kommer någon som vill sitta där, så sätter man sig gärna utan att ge personen i fråga någon chans att hinna flytta på sina grejer...
Man smiter gärna på genom bakdörrarna för att slippa stå i kö, men man ska ändå tränga sig motströms fram för att stämpla busskortet framme hos chauffören... M.m. m.m. Så varför åka buss om man inte måste?
 
Ja, lite sån är jag idag.. Lovar ett roligare inlägg i morgon med söta bebiskanin-bilder! :)

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: