En hälsning från Mark Levengood

Hej! Det här är Mark på Annas blogg. Jag och Anna tycker att du borde bli Världsförälder på unicef.se och stötta deras arbete för barns rättigheter. Sen tycker jag ni ska överösa Anna i likes, för att hon är en fin människa! #selfie #unicefsverige


It ain't that hard when you got soul

Såg att det finns en blogg.se-app nu så jag måste prova och se om det blir bra! (Det blev det inte...)
 
Ligger på soffan helt utslagen, naturligtvis har helgen spenderats på Dårhuset Stenbacken ;)
I veckan tog jag ett ganska sunt beslut och loggade ut från Facebook och gjorde appen svårtillgänglig i mobilen för att kunna hålla mig borta ett tag. När man tar upp mobilen för att kolla Facebook när man vaknar mitt i natten har det gått lite överstyr, så nu har jag satt mig själv på "rehab" och inte varit inne alls på snart tre dygn! (Finns dock saker som publiceras automatiskt, som detta t.ex.) Inte så att jag inte tänkt logga in igen, men i alla fall inte förrän jag har slutat med att automatiskt klicka in på Facebook hela tiden och inte längre känner att "jag kanske missar något." För det händer faktiskt ingenting på Facebook som jag inte kan leva utan och det händer absolut ingenting under nätterna som är så viktigt att jag måste se det nu! Lever hellre i en verklig värld där folk pratar med varandra istället :)
 
Jag har en ny crush.. Aloe Blacc kallar han sig och han är The man! I alla fall enligt låten :) Hur bra som helst och jag blir så glad av att lyssna på den! 

I guess you're permanent, can't be removed

Ny vecka som påbörjas med en ledig dag, sånt är bra! Lite shopping och skvaller på det så är dagen gjord! ;) Fick bl.a. köpt en ny sänglampa och små söta minikaktusar.
I lördags skrevs högskoleprovet - så skönt att det är gjort och jag är faktiskt nöjd över min insats, vilket jag inte riktigt förväntat mig. Var ju evigheter sedan man använde huvudet till såna dumheter som att räkna ut vad x blir i någon konstig ekvation, och jag räknar med att det dröjer minst en evighet till innan jag behöver göra det igen :)
 
Måste visa en annan nyhet i min garderob.. Var egentligen inte alls min mening att nöjesshoppa förra veckan när jag var på Torp men jag är helt kär!
Glad tjej i rosa spets!

Loving me's got a side effect

Ledig dag! Sovmorgon men ändå tagit vara på dagen - uträttat ärenden som att skicka paket osv., sånt är bra! Flügger får tillbaka någon grej jag köpte till mitt målande men inte förstod mig på, och Zalando får tillbaka sina kassa skor som inte ens höll i två månader.. Hoppas det verkligen är vår på riktigt nu för nu har jag inga vinterskor! Har även hunnit med en runda på Torp för lite nödvändigt shoppande :)
 
Nu när det är sommartid var det även dags för cykeln att komma igång inför våren/sommaren! Den grejades i ordning i söndags och igår gick första cykelturen till jobbet. Var riktigt kallt i nedförsbackarna på morgonen, och på vägen hem ville jag dö, men jag vet ju sedan förra året att det faktiskt går över!
Promenad till jobbet en fin lördagmorgon!

RSS 2.0