I'll spread my wings and be alright

Idag hade vi en diagnosiskt test på 4 timmar, startar hårt! Fast det var inte så hårt, satt bara 2 timmar. Det var mest uttråkande att sitta och fylla små pluppar, precis som högskoleprovet. Fast det var ganska svårt, jag gissade rätt mycket, men kom igen det är andra dagen! Jag har inte börjat plugga där för att jag kan allt, utan för att jag vill lära mig :D

I morgon börjar kursen på riktigt med första lektionen, men jag är lite sur för att jag inte fått mitt lösenord så jag kan logga in och se schemat. Jag vill veta, för jag vill kunna ha körlektioner. Jag längtar så himla mycket efter att köra bil nu, det är så kul! Men förhoppningsvis blir det en dubbellektion på torsdag eftermiddag :)

Jag har så ont i nacken så jag har lust att bara knäcka den eller nåt. Jag önskar mig massage i julklapp, om någon börjat fundera på det :D 

Nu ska jag stänga av datorn och mysa lite med min Fadde innan det är dags att sova <3

/annaLovekiller

Jag tänkte tipsa om en låt, men jag kan inte välja en! Jag måste bara säga att Darins nya album är otroligt bra! För varje skiva han har släppt har jag tänkt bättre än såhär blir det inte, men det blir det. Varje gång. Han slutar aldrig att förvåna och han överträffar sig själv hela tiden.

Så albumet Lovekiller tipsar jag om!
1. Microphone
2. You're out of my life
3. Lovekiller
4. Only you can save me
5. Drowning
6. Viva la vida
7. Endless summer
8. OK (Dangerous game)
9. Can't stop love
10. I'll be alright

Kommer säkerligen presentera några utav låtarna lite närmare senare, för tro mig, dom är värda att nämnas!

This is it

"This is it" var vad jag tänkte när jag för första gången såg Göteborgs Universitet, det var inte alls så stort som jag hade föreställt mig, men det jobbiga är att det är flera byggnader utspridda över hela Göteborg.
Men ja, så nu går jag på Göteborgs Universitet. Första dagen har gått bra, jag gick inte vilse vilket var det jag var mest rädd för. Fast jag fick lite hjälp av pappa genom telefonen att hitta till spårvagnen och så men annars har jag klarat mig ganska bra. Jag älskar iaf att gå i skola i en storstad! Visst har jag svårt att hitta med mitt i stort sett obefintliga lokalsinne, men det känns liksom ändå lite okej att gå vilse och inte hitta i en stor stad. Har känt länge att Östersund och för att inte tala om Mörsil har varit för litet för mig, och nu är det bekräftat, jag hör hemma i stora städer, jag gillar när det är lite av en utmaning att ta sig dit man ska. Så jag är nöjd, än så länge :D

Men alla dessa böcker man ska ha!? På gymnasiet använde vi knappt några böcker så det här med böckerna är ganska jobbigt. Vilka ska man ha? När? Hur? Också ska man ju betala för dom också, varför gör man så mot fattiga studenter? Haha.

I morgon ska vi ha ett diagnostiskt test, är inte så orolig över själva testet men det är ännu ett ställe som man ska hitta till. Men det går nog bra, får förlita mig på min nya vän vasttrafik.se.

/anna

A new beginning

Det här är en blogg jag har bestämt mig för att starta tillsammans med ett nytt kapitel i mitt liv, dels för att ge mig själv ett sätt att bearbeta alla nya intryck och allt som händer, och dels för att dom som saknar mig och vill veta vad jag gör ska kunna få läsa om mitt liv.

Så bara för att börja någonstans tänkte jag berätta lite närmare om det nya kapitlet i mitt liv som jag precis håller på att börja. För 2 veckor sedan flyttade jag in i min allra första egna lägenhet i Uddevalla, och i morgon ska jag böja studera på Göteborgs Universitet. Det känns väldigt stort, spännande och skrämmande. Jag ska gå en fristående kurs i Engelska till en början med, och min största rädsla är att jag inte ska förstå och hänga med, att jag inte är redo för Engelska på universitetsnivå, kravet för behörighet till kursen är Engelska B, och visst har jag Engelska B på mitt betygsdokument, med högsta betyg dessutom, men den Eng B jag läste var inte vad det borde varit och det är det som skrämmer mig. Men för att inte komma dit med en negativ inställning om att jag inte kommer klara det, så har jag bestämt mig för att jag ska klara det. Anledningen till att jag sökte var att jag längtar efter att lära mig, och så länge jag vill lära mig och fortsätta utvecklas, så kan jag.

Det är mycket det min blogg kommer att handla om, att starta om från början på egen hand långt hemifrån..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0