I know it sounds crazy, but dreams are coming true

Var lite smått uttråkad ikväll så jag tryckte på min "Old-playlist" på Spotify - en spellista där jag lägger all musik jag tröttnat på och inte orkar lyssna på dagligen längre. Har dock väldigt svårt för delete-knappen, därför sparar jag allt. Väldigt roligt att, t.ex. under dagar som denna, sätta sig och lyssna på gammal musik som man älskade en gång i tiden :) 
 
Bland annat kom Coming True fram. Vinnarlåten i Idol 2004. Visserligen "tillhör" låten Daniel, men jag har aldrig lyssnat på något annat än Darins version. Jag blir så djupt berörd av musiken jag älskar och blev nostalgisk som bara den! Tänka sig att det redan gått TIO år sedan Darin slog igenom och rotade sig djupt i våra hjärtan ♥ 
Källa
 
När jag någon gång får barn, och dom blir vuxna, ska jag tvinga dom att svära på sina liv att dom ska se till så att jag får tillgång till "min" musik när jag blir gammal och dement. På det kommer jag leva tills jag blir minst 150 år gammal ♥

Live like you'll never stop

Oj, vad händer här!? Har verkligen blivit dålig på det här, den största anledningen är att jag helt enkelt aldrig har på datorn längre. Är det något jag verkligen vande mig av vid medan jag var borta, så är det den! Gör allt i mobilen men just blogga går tyvärr inte så bra därifrån - ska försöka skärpa mig! :)
 
Sen sist jag skrev har det såklart hänt en hel del.. Det var påsk och mina fina föräldrar och min älskade lillasyster med vovve var här, sedan spenderade jag en vecka i Norrland med dom och efter det har det varit massor av jobb och massor av sol de dagar vädret har tillåtit! 
 
Idag har nog varit den bästa dagen på länge :) Äntligen ledig efter att ha jobbat sju dagar i sträck. Sov som en prinsessa i ca. 10 timmar i natt och större delen av dagen har spenderats på Skeppsviken med sol och bad. (Årets första dopp!) Har inte haft en sak i världen jag har behövt tänka på och inga "måsten". Nu är jag utvilad och uppladdad inför två arbetsdagar och sedan långhelg! :)
Älskar livet!

RSS 2.0