If you want it, let's do it

Ni vet när man hör en låt, och det känns som att texten är skriven till just dig? Det här är en sån låt för mig. Delvis och bitvis.
 
Bilden är en Spotify-länk.
When you **** them other girls
I bet they be wondering why you always call my name
You think I'm gonna wait aroundI ain't got all day
You don't need another lover, don't you let it go
I already got it covered, let the others know
...
Think I give a damn, boy don't you know who I am?
I ain't running around chasing no dude
Think somebody else like me gon' come around
Boy you got it misunderstood

He said 'if you dare, come a little closer'

Usch så kallt det varit idag! Bara några få minusgrader men ändå så att kylan kryper in under skinnet.. Sitter här nu med massa tända ljus och har det mysigt. Kan behövas lite extra värme :) Adventsljusstaken står också här, redo att tändas, men inte riktigt än.. Så här blev det i alla fall, med de "pimpade" ljusen:

It may be wrong but it feels right

Jag har verkligen ingen julkänsla alls, än.. Men eftersom det är första advent på söndag så får man ju i alla fall försöka skapa en, så idag byttes det till julgardiner och ljusstakarna åkte upp. 
Vet inte om det hjälpte så mycket för julkänslan, men mysigt blev det i alla fall! :) Som sagt är även adventsljusstaken och ljusen på gång, men det tar ytterligare några timmar innan det torkat helt.

Was just an empty soul until you stepped into my show

Vad hände igår? Ja, här var det i alla fall ingenting. Jag var bl.a. iväg och köpte adventsljus på Nille. Blev vanliga röda, men köpte även en guld-glittrig "candle-liner" som jag suttit och pysslat lite med nu i eftermiddag. Visar resultatet sedan när det har torkat :)
 
Köpte julblommor igår också. Gick runt och tittade och funderade på om jag skulle ha några, men så tänkte jag "äh, dom dör ju bara ändå.." men så fick jag syn på en mini-julstjärna, och den var så fin så jag kunde inte låta bli :) får väl forska lite i hur man bär sig åt för att hålla dom vid liv.

Blev en sån här också (den är röd, fast den ser rosa ut) bara för att det stod på en skylt att den inte ska vattnas för mycket och att den blommar länge..
Tummen upp!

I don't wanna give you the wrong impression, I need love and affection

När jag kom hem från jobbet idag plockade jag upp Arwen ur buren och satte mig i soffan med honom liggandes i famnen. Han var riktigt kelsjuk idag, låg helt stilla i säkert 15-20 minuter. Jättemysig var han och lät mig till och med ta kort utan att ens röra på sig :)
Min lilla sötnos :) ♥

I wanna make you mine, and it ain't nobody's business

Tidsinställt inlägg.

Bilden är en Spotify-länk.
You'll always be mine, sing it to the world
Always be my boy, I'll always be your girl
Ain't nobody's business
But mine and my baby

There's no one to call 'cause I'm just playing games with them all

Känner mig inte jättelockad att tvingas ut för att jobba ikväll, med tanke på att det regnat oavbrutet sedan tidigt i morse (eller kanske hela natten, vad vet jag). Igår kväll snöade det dessutom! Men det blev såklart slask och försvann fort. Inte ser det ut att bli bättre den närmsta framtiden heller, enligt klart.se-appen.

Ladies night - it's our night

Igår åkte jag som sagt iväg till Gävle, där jag mötte upp mamma och Frida ♥ Det var dags för Ladies night!

Några bilder "backstage" i våran "loge" ;) på Järnvägshotellet..
Efter vi piffat till oss gick vi ut på stan och åt "Tre små rätter" på en mysig thairestaurang. Sjukt gott var det :)
På kvällen bar det av med arenabussen mot Läkerol Arena där showen skulle hållas. Det var väldigt roligt, men som vanligt var det i stort sett omöjligt att få bra bilder, så jag ödslar ingen tid på det. Här är i alla fall en :)
Tack till mamma och Frida för sällskapet den här helgen, och tack pappa som fixade biljetterna ♥

You're entitled to your own opinion, sitting shake your head in my decision

Tidsinställt inlägg.
 
Bilden är en Spotify-länk.
You know me, I'm the life of the party
Beautiful people surround me
Everybody falling in love
You know me, everybody knows that I'm crazy
Sticks and stones - they never break me
And I'm the type that don't give a f*ck
That's just the half of it...

I want you to stay

Tidsinställt inlägg.

Bilden är en Spotify-länk.
Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
And it takes me all the way
I wan't you to stay..

You make me feel like I've been locked out of heaven

Idag finns det inte mycket att skriva om.. Har varit ledig, varit och handlat lite, nätshoppat lite, packat lite och busat med Arwen lite :P Köpte lite torkad frukt, som egentligen inte var till honom men han tyckte nog om det mer än jag. Han är inte det lättaste motivet att fota, men lyckades lite halvdant :)
Ber om ursäkt för det röda ögat, men vill inte redigera det för jag tänker alltid på en zombie med död blick när man använt "ta-bort-röda-ögon-funktionen", haha.
 
Tänkte kanske göra i ordning några musik-inlägg att tidsställa under helgen, då jag kommer vara upptagen fram till söndag kväll, får se om jag orkar ;)

Your love is perfection, please point me in the right direction

För att inte somna förut sysselsatte jag mig en stund med att göra i ordning på min skohylla i klädkammaren. Lite mer orgniserat nu, med märkningar på alla skokartonger så jag vet vilka skor som finns i vilken låda. Med tanke på att det fortfarande stod någon annans namn på vissa kartonger så var det ju ett bra tag sedan jag strukturerade upp där sist. :P
 
Sedan har jag provat ut kläder inför helgen, för då bär det av till Gävle för att gå på Ladies Night med mamma och Frida. Varför Gävle? undrar ni säkert... Men det bara blev så, att det passade oss bäst den här helgen :) Ska bli väldigt roligt, inte minst att få träffa hälften av mina käraste ♥
Källa

Told me this one was mine, such a beautiful lie..

Nu är det helg! Och jag är så trött.. Skulle vilja lägga mig ner men orkar inte ge efter för tröttheten, för det är nästan ännu värre att vakna efter en tupplur på soffan än att vakna kvart över fem på morgonen. Brukar dock piggna till lite framåt kvällen, så det blir sittande ställning med uppsrpärrade ögon tills det inträffar ;)
 
Den här helgen som kommer har i alla fall varit väldigt efterlängtad! Jag berättar senare idag, eller någon annan dag, vad som är planerat. Så länge delar jag med mig av lite bra musik, detta är nog min favorit från det nya albumet än så länge..
Bilden är en Spotify-länk.
Källa

The reason I fell in love with your music...

Jag vet att jag redan lagt upp denna en gång, men! Lyssna på rösten i refrängen... De långa tonerna... Det går inte att förklara med ord, men där har ni anledningen till att man en gång för åtta år sedan blev hopplöst förälskad i den här killen..
 
Jag minns att jag alltid tänkte det förr, när folk som inte förstod frågade varför? För att det finns inget som berör mig lika djupt i själen som den rösten.. Och det här påminner mig om varför.

Klicka på bilden för att komma till låten jag pratar om..
Källa - Lilla 17-åriga Darin.. ♥

Unapologetic

Sitter precis i detta nu och lyssnar igenom detta mästerverk som landade i min brevlåda idag:
Glad tjej! Några favoriter hittils är Pour it up, Stay (feat. Mikky Ekko), Love without tragedy/Mother Mary & No love allowed.. Och, såklart, Diamonds! Hon är grym, och jag skiter i vad alla kassa recensenter skriver för dom förstår uppenbarligen inte grejen med Rihanna ♥

It's so foolish how you keep me wanting more

Jag längtar till i morgon! Fick ett sms förut från posten att ett paket från CDON är på väg till mig. Skynda! tycker jag.. Men eftersom den nya skivan inte kommit än, så kan jag göra något som annars, according to me, hade varit lite fel just nu - lägga upp en "gammal" låt från Talk that talk.
 
Den här låten har förundrat mig lite hela tiden, först tyckte jag den bara var konstig med sina 1:18 min, och jag läste om "Rihannas vågade låttext" men jag fattade inte riktigt grejen. Nog för att jag insåg att det handlar om något annat än en födelsedagstårta, men det tog lite tid innan jag plockade fram den sidan av mina fantasier och fattade vad den handlar om..
However.. På Peace & Love när hon sjöng den, och även i Stockholm nu i fredags, så kom det mer när låten var slut för mig, och fortsättningen efter de 1:18 min man lyssnat på i ett år blir ju som en helt ny låt. Och det lät riktigt bra!

Så nu har jag YouTube:at lite och så vitt jag förstår är det en remix hon gjort tillsammans med Chris Brown, och ja.. Det är grymt! ♥ Gillade dock live-versionen bättre, då hon sjöng allting själv.. Vem behöver en kille liksom? Haha.
 

You took the best years of my life

Ingen cd-skiva i min brevlåda idag! Besviken tjej.. Kollade in på CDON för att ta reda på what's up, för poängen med att förhandsboka är ju att man ska få den samma dag som den släpps, och tydligen är det såhär:
Säger då det, det var bättre förr! På "Darin-tiden" (alltså på den då man var en hysterisk tonåring) så bokade man skivan, och så låg den i brevlådan på rätt dag. Inte krångligare än så. Nu släpps den tydligen digitalt - men bara på iTunes, på releasedagen och två dagar senare som fysisk cd-skiva.
 
Men vad ska man göra? Tänker ju inte köpa den digitalt också, så det är bara att vara så snäll och vänta två dagar till och nöja sig med förhandslyssningen.. Love without tragedy känns redan som en favorit!

Diamonds world tour ♥

I morse var jag uppe vid halv nio för att få köpt biljetter för att få se the only girl in the world!
Blev sjukt stressad när det kom upp att det var kö och grejer, och de första försöken jag gjorde att söka biljetter misslyckades eftersom det redan var bokat. Men när klockan var ungefär tio över nio så var biljetterna mina och jag är överlycklig! ♥
Källan till bilden försvann, så jag struntar i den..

Just nu sitter jag och lyssnar på "förhandsvisningen" på Unapologetic iTunes, då den inte finns på Spotify än.. Kan hända att den fysiska skivan redan ligger i min brevlåda, eftersom jag förhandsbokat den, men jag orkar inte gå och kolla nu. Hur som helst låter det grymt! ♥

Don't try to hide it

Söndag idag tydligen, och om några timmar är det jobb som gäller. Skönt med sovmorgon idag, är i alla fall någorlunda utvilad nu. :)
 
Har väl inte direkt varit sparsam med att visa att halva mitt liv har kretsat kring Rihanna de/-n senaste veckan/-orna, och i morgon blir det upp hyfsat tidigt för att ha en chans att få tag på biljetter till Diamonds-turnén. Och i morgon släpps inte bara biljetterna, utan också nya albumet Unapologetic! Kommer bli grymt ♥
 
Bjuder på en bild på min lilla vän, på tal om ingenting men bara för att han är så söt! :)

Du har väckt upp det jag trott var dött

Som jag sagt förut, så mycket bättre än alla andra... Blev faktiskt lite rörd till tårar idag av den här underbara killen, han är ju helt fantastisk! Av någon anledning fastnade inte Darins version av Miss Li's I can't get you off my mind riktigt, fastän den faktiskt är väldigt bra.. Här är i alla fall kvällens låt av Darin, Astrologen. 
 
(Bilden är en Spotify-länk)
Källa

Baby, we got the whole world standing up

Rihanna igår kväll alltså! Vet inte vilken ände jag ska börja, jag är nästan lite för exalterad över hela grejen med tanke på att jag enbart sett henne live på en datorskärm, men hon är ju underbar!
 
21.00 igår kväll skulle kalaset sätta igång, och vid halv nio tyckte jag det var dags att göra sig redo så jag stängde ner allt annat på datorn och öppnade livesändningen och loggade in. Eftersom mitt Internet är som det är ibland så vågade jag inte ens röra datorn av rädsla att bryta anslutningen och förlora min plats, eftersom det såklart var begränsat antal platser på livesändningen också.
 
Väldigt otålig och rastlös blev det en evighetslång väntan på tre timmar som följde, då hon försenad. Två timmar pga. att flyget till Sverige var sent, och så verkar det vara de där sedvanliga 40-45 minuterna. 23.40 körde hon igång, och hon var så underbart bra! Det var helt omöjligt att sitta still i soffan och titta - roligare än jag hade igår/i natt har jag nog aldrig haft ensam hemma i mitt vardagsrum förut haha. :)
Källa
Hade kunnat offra en hand för att få vara där, för det var verkligen hur bra som helst, men det tråkigaste var att efter ca. 45-50 minuter avbröts sändningen mitt i en låt och sedan var det slut, så vi fick tyvärr inte se hela showen. Kan tänka mig att dom hade en viss tid till att sända, och att det kanske blev så pga. förseningn.. Men jag låter bli att tänka på det som var dåligt och det som kunde ha varit, och glädjs åt det jag fick istället! :)
 
Har varit dötrött idag, efter ungefär 4 timmars sömn.. Men det var värt det! ♥

I've been everywhere, looking for you babe

Igår kväll följde jag med ett par kollegor på ett fackmöte av något slag, eller en informationsträff kanske är rättare sagt, där bl.a. den här mannen pratade:
Boken, som vi fick, vet jag inte än vad den handlar om men han var bra att lyssna på så den är säkert intressant. Den står i kö att läsas efter Hungerspelen-triologin.
 
Idag har jag semester, till ingen nytta haha.. Men jag sökte ledig ifall att.. Hade ju varit katastrof om jag nu vunnit biljetter och inte kunnat åka. Så istället för att åka till Stockholm åkte jag till Torp, haha. Var bl.a. på Vero Moda och bytte jackan jag köpte för ett tag sedan.
Tänkte inviga den igår, men kände att jag skulle prova den igen innan jag tog bort lappen och tur var väl det för jag insåg att den var för stor och alldeles för lång i ärmarna. Kunde gå ner två storlekar utan problem, så jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag köpte den, haha. Fick tillbaka lite pengar på den med då dom hade ett erbjudande på den nu, så det var inte dumt alls! :)
 
Om lite mindre än 2 timmar börjar Rihannas 777-spelning på Berns och då sitter jag bänkad framför datorn för att titta! ♥

Feeling so good, looking so bad

Nu är det över. Den sista chansen att få en biljett till Rihanna i morgon är förbi, i alla fall för den som inte kan ta sig dit med endast några timmas varsel. Får väl gratulera alla vinnare av biljetter, och jag hoppas att alla som är på plats i morgon inser hur lyckligt lottade dom är, och att dom vill vara där minst lika mycket som jag vill! 
 
Det känns bara så sjukt frustrerande att självaste Rihanna kommer till Sverige och man inte får chansen - inte ens har valet att köpa en biljett. Men jag får väl i alla fall trösta mig med att det är fler än jag som insett följande: 
Så fastän det kommer vara tusen gånger grymmare på plats, så har jag i alla fall fortfarande möjligheten att få se det och höra de nya låtarna från Unapologetic ♥
 
Och den 22 juli 2013, då jävlar! Vem ska med?

Told you I'll be here forever

Jag är glad, nästan överlycklig, samtidigt som jag är så frustrerad och känner mig helt förstörd! Det verkar rätt hopplöst med att få se Rihanna på fredag, men än finns det en liten chans och jag ger inte upp förrän just på fredag! Men tidigare idag när jag gjorde min (för tillfället) nästan dagliga Rihanna-googling, fick jag se att Diamonds world tour uppdaterats med några datum i Europa (som väntat, eftersom det är en världsturné)! 22 juli tar hon över Globen, Stockholm och Sverige och det finns inte en sekunds tvekan om att jag kommer vara där!
Källa
I adore her ♥

Jag gillar..

.. att Jenny på Unicef (som är den som skickar ut mail med information osv. till oss som är "Bloggare för varenda unge") tar sig tid att kommentera och visa uppskattning :)
Som ni ser samlades det ihop sammanlagt 22 381 underskrifter mot att barn hamnar i socialt utanförskap, så tummen upp till alla som skrev under! :)

My mind keeps saying 'run as fast as you can'

Vad gjorde det för nytta med två lediga dagar i helgen? Är lika slut nu som jag var då.. Men jag tänker inte sova i soffan, för det händer grejer på radion som jag inte får missa!
Har försökt att vinna biljetter till Rihanna, 87 gånger bara.. Några gånger igår och några idag. Det gick inte så bra, men än finns det fler chanser - tre gånger varje dag - och jag ska göra allt jag kan! Får försöka hålla mig sysselsatt några timmar till, för att hålla mig vaken, kanske ska städa eller något haha..

Before you came into my life I missed you so bad

Oftast är det jag som ligger och sover framför tv:n, men i lördags när vi (jag) tittade på Så mycket bättre var det någon annan som låg framför tv:n och hade lite svårt att hålla ögonen öppna, haha.. Så söt :)
En kanin kanske inte är världens mest sällskapliga djur och han är jättejobbig ibland som ska tugga på allt och hålla på.. Men varje gång han får mig att le - när han gör sina glädjeskut, kommer och klättrar och nosar på mig, jagar saker som man sitter och äter på eller bara är allmänt söt, så är han mer än guld värd, min lilla bebis ♥

I'm wounded and it hurts

Måndag igen och jobb som vanligt.. Vad annars? :) Sitter just nu och lyssnar på klippet från när Darin gästade Rix Morron Zoo i morse och dom körde "Så mycket sämre".. Haha dom är så himla härliga! :)
Källa

Like the winds you blow me away to the dreams - that's were I meet you

Till stor del ganska händelselös dag idag, så har inte något speciellt att skriva om. Väntar på att klockan ska bli 22 så jag får se på The walking dead som körde igång igen förra veckan! Det slutade sjukt spännande så jag längtar! :)
 
Vill i alla fall passa på att säga grattis på Fars dag till min älskade pappa ♥

Jag är färgen i filmen om ditt liv

Ikväll är det dags för Så mycket bättre igen. Sitter precis och lyssnar på En apa som liknar dig, som Darin gjorde på Olles dag. Alltså, Darin är Så mycket bättre.. Han kan ta precis vilken låt som helst och göra hur bra som helst! Det finns väldigt många exempel på det, speciellt med tanke på att han varit med i Idol. Hela programmet skulle kunna handla om hur Darin gör allt så mycket bättre än alla andra, haha.. :)
 
Här är den i alla fall, En apa som liknar dig!
 

Unapologetic

Utvilad och på bra humör! Hörde i morse på Rix fm att dom har Rihanna-weekend nu i helgen, och att även dom tävlar ut biljetter till spelningen på fredag. En stund senare när jag satt och åt frukost och kollade på tv, såg jag att tv3 också tävlar ut biljetter! Chansen att man skulle vinna är väl förstås minimal ändå, men nu är den i alla fall större, och bara tanken på att det faktiskt finns en chans gör mig nästan gråtfärdig av lycka!
Källa

Shining bright like a diamond

Så, då har man överlevt den här veckan också! Var helt slut när jag kom hem idag. Gick in och jobbade några timmar extra innan kvällen igår, så det blev en lång kväll, och idag kändes det som att jag psykiskt började jobba samma sekund som klockan ringde i morse.. Det har nog aldrig känts så skönt med en helg utan några planer, ska bara tänka på mig själv! Och den där galna lilla kaninen som springer omkring här förstås.. :)
 
Idag släpptes videon till Rihannas Diamonds, vet inte riktigt vad jag tycker om den men låten är ju förj*vla bra - helt underbar - och kvinnan är ju sjukt snygg, så jag lägger upp den ändå :)
Har även förhandsbokat nya albumet Unapologetic (deluxe-versionen såklart, ju mer desto bättre!) nu! Vet att jag är lite "old-fashion" som fortfarande köper fysiska cd-skivor, men jag tycker det är roligt att ha! :)

A vision of ecstasy

Jag blev superexalterad i morse när jag fick syn på det här i Metro:
Och blev superirriterad när jag sedan såg det här:
För er som inte vet (jag vet att det finns dom som läser som inte har full koll på sånt här ;) ♥) så är Pointcloud en app som bara finns i App Store - alltså till iPhone, som jag inte har! Tyckte det var helt korkat att enbart iPhone-användare skulle få tävla, och i mitt exalterade tillstånd missade jag "METRO.SE/RIHANNA". (Såg det faktiskt inte förrän precis just nu när jag laddade upp bilden). Så nu är jag SUPEREXALTERAD igen och ska tävla!
 
Ber er jättesnällt att hålla tummarna för att jag vinner! ♥

I'll do it all for you in time

Skrev ju igår att jag varit och hämtat ett paket, har nu "installerat" grejerna och såhär blev det:

Blev väl sådär med kappan, men finare än innan :)
Nu är min mysbelysning komplett! :)

Eat my words and then swallow your pride down

Härliga lediga måndag! Har flängt runt med buss lite här och var idag, bl.a. varit och hämtat ett efterlängtat paket från Jotex. Har väntat nästan en månad och när jag tröttnade och kontaktade supporten för att höra var det tagit vägen, så svarade dom att en utav varorna jag beställt var slut i lager så det var därför det dröjde. Men säg det då! Tänkte jag.. Nu har jag fått det i alla fall, ska visa er i morgon :)
 
Gjorde en felanmälan på nätet sent igår kväll för eluttaget som trillade ur väggen, och när jag kom hem tidigare idag så låg den här på hallgolvet:
Tack så mycket, det var snällt! Haha, tur att det går fort ibland ;)

Jag har tagit ställning

Jag är emot att barn hamnar i socialt utanförskap,
och jag tycker att barnkonventionen ska bli svensk lag.
Jag har skrivit under. Har du?
Gör det här!
UNICEF/Frank Aschberg

You light up my world like nobody else

Vet inte vad som händer i mitt huvud men har flera gånger tänkt att det var fredag igår och att det är måndag idag, vad hände med hela helgen? Haha..
 
Igår kväll blev det Så mycket bättre (Darin var grym, of course ♥) och sedan kollade jag på Dear John. Det blir den sista filmen från min testperiod av Lovefilm.se. Fin film, fast jag var inte riktigt med på slutet då jag var så trött att jag nästan inte kunde hålla ögonen öppna. Som vanligt ungefär, när jag kollar på film, haha :)
 
Pratade med min fina mamma, som fyller år idag, för en stund sedan! Så igen, stort grattis till dig, älskade mamma ♥
Nu är det snart dags för jobb, hoppas ni haft en skön helg :)

Arwen på utställning

Nu är Arwen hemma igen! Det hade gått bra idag, han fick 90/100 poäng, så det var inte så illa :) Det han fick avdrag på var lite på pälsens täthet och kvalité, att han är för ljus och att han har lite vita hårstrån i det bruna, även kroppsformen för att han har "markerat kors", vilket jag inte riktigt vet vad det betyder men.. Det är väldigt petigt, haha. Jag tycker i alla fall det var roligt att han fick full pott på vikt och kondition, vård och sundhet, då det är sånt jag påverkar :)
Verkade som han hade haft roligt i alla fall, när han fått träffa massa andra roliga filurer :)

Hit the lights, start the show

Kom hem från jobbet för en stund sedan och sitter här med en tom kaninbur. Arwen är ute på äventyr idag, han åkte bussen med mig till jobbet i morse, fick skutta omkring där en liten stund innan Mikaela kom och hämtade honom för att åka iväg på utställning.
En bild som Mikaela skickade tidigare idag :)
 
Resultat och så kommer senare, men jag tror att det hade gått ganska bra för min lilla fina kille :)

I better let you know that I'm so hard

Are you ready for Rihanna's 777 Tour?? The tour, launching on November 14th, will consist of a group of die-hard fans from the Rihanna Navy and a traveling international press corps of over 150 journalists representing 82 countries. They will be taken aboard a chartered Boeing 777 twinjet to 7 shows in 7 days in 7 countries. Working with global sponsor, HTC Corporation, the “777 Tour" will host an intimate gig in each of 7 cities—including one in the UK co-sponsored by River Island — marching toward the November 19th release date of UNAPOLOGETIC.
Källa
 
I'm a die-hard fan! Just saying...


It's over now, so go on and take a bow

Blev lite sur idag när jag skulle åka hem från jobbet med den "braiga" bussen som går direkt från dörr till dörr nästan... Stod och väntade, bussen kom, jag plockade fram busskortet och gjorde mig redo, så åker den bara förbi! Gör en gest mot chauffören som skulle betyda ungefär Hallå? Vad f*n gör du? och han bara tittade på mig och fortsatte köra..
Dom har nyligen höjt priserna, men vad betalar man för egentligen? Bussar som är överfulla och alltid sena, och chaufförer som är otrevliga och kör som idioter..
 
Men men.. Från det ena till det andra, såhär tjusigt har dom gjort här utanför min dörr nu:
Ser lite livsfarligt med alla sladdar som hänger ut.. Roligt också att nästan gå rakt in i en dörr när man ska ut, tycker dom är taskiga som lämnar dörren till "tvättstugekorridoren" uppställd när dom går hem för dagen, eftersom den är precis utanför min dörr, haha. Gud vad jag klagar idag!
 
Trevlig helg alla fina som läser, och jag sänder en extra tanke till min älskade pappa ♥

Falling to pieces

Eh.. Jaha.. Det här var ju bra!

You make me smile!

Ledig idag och har mest tagit det lugnt såhär inför helgen :) Sitter just nu och väntar på att Arwen ska våga sig fram från sitt gömställe under sängen, det är kloklippning på gång.. Hann väl klippa 6-7 klor innan han lyckades smita, den lilla busen :) Men snart är det utställning igen så nu ska han vara fin!
 
Det har trillat in paket i min brevlåda den här veckan, igår fick jag mina smartphone-vantar som jag beställt från Nelly.com.
Och i måndags fick jag ett paket från min söta pappa, med en höststrut från Åre chokladfabrik :)
Väldigt gulligt :)

RSS 2.0