Music, love and charity

Sista året på gymnasiet valde jag att som projektarbete spela in en skiva innehållande fyra låtar (då det skulle vara kopplat till inriktningen på något sätt, i mitt fall musik). Detta var strax efter jordbävningen i Haiti, vilket inspirerade mig och mitt mål var att sälja skivor och skänka pengarna till UNICEF för att stötta deras arbete i Haiti. Jag siktade högre än jag nådde (men man måste sikta högt för att komma någonstans!) och fick inte ihop så mycket som jag önskade och för just själva projektarbetet som kurs var inte poängen att uppnå målet, utan det var processen som räknades. Därför blev det inte så mycket av det hela när gymnasietiden så småningom tog slut...
 
Men som ni säkert vet så hittar man massa grejer när man flyttar, och de pengar jag trots allt fick in (strax över 400 kr) som har legat i ett kuvert i en låda och gjort ingen nytta alls i snart fem år har nu kommit fram och jag bestämde mig för att faktiskt göra något med dom nu! Detta blev resultatet... :)
 
Klicka på bilderna för större format!
 
 
För er som inte hunnit handla julklappar än, och inte känner er sugna på att ge er ut i julstressen, ska jag också passa på att nämna detta som ett jättebra julklappstips! Kika in på UNICEFS gåvoshop!

The coolest thing I've ever heard

Fullt upp med livet just nu! Skola med allt vad det innebär, julen som närmar sig med stormsteg och allt vad det innebär och dessutom flyttar jag till Göteborg om lite drygt en månad! Galet! Hur hände det? Bra tajming och lite tur.. :)
 
Jag bara måste dela med mig av den här versionen på Jason Derulos Talk Dirty som går på repeat hemma hos mig just nu. Han berättar i ett annat klipp att han ibland, när han skapar musik, inte lyssnar på radion för att det han skapar ska vara något helt nytt och så att "the experimentation is real... Using the saxofon in 2014..." och jag  älskar honom för det! Det han gör är inte som något annat - det är nytt! Och detta är något av det absolut coolaste jag någonsin hört! Saxofonen ger mig rysningar! :)
 
By the way har jag ingen aning vad som hänt med menyn på min blogg, varför den hoppat ner längst ner (för det är väl inte bara för mig?) och jag har verkligen gjort allt jag kan för att fixa det men det går inte! 

RSS 2.0