Taking over you empire

Funderade på vad den här helgen skulle ha att erbjuda och hade precis kommit på saker att hålla mig själv sysselsatt med under dagen.. Så kom jag ut från duschen och hade ett missat samtal och ett sms. Kan du jobba ikväll? Visst, jag har ju inget liv ändå så det är väl lika bra :)

Skämt å sido, det är inte så illa som det låter. Men jag har i alla fall hunnit med lite av det jag tänkte göra idag, har varit på Second hand (förvånade?) och handlat mat.
120331
Dagens Second hand-fynd. En porslinsburk som jag köpte bara för att den var så fin, kan säkert komma på något roligt att lägga i den, en kruka som jag tänkte ha på bordet ute (med blommor i, förstås) och två ljushållare som passar fint på köksbordet, matchar både duken och mattan :)

Nu ska jag snart dra mig, börjar klockan två redan. Hoppas ni får en trevlig kväll! :)
120204

Dagens citat 30/3

120327
Uppriktighet är inte att säga allt man tänker utan att mena allt man säger.
- Titus Livius
120204

I dream about the world, and I'm still young

Då var det helg igen och jag hoppar av glädje! Just kidding, tre dagar ledigt.. Visst är det skönt men vad ska man hitta på? Ingen som vill komma och hälsa på mig? :)

På söndag blir det städ och tvätt. Det har blivit min "lediga-söndag-syssla". Jag är så himla duktig förstår ni, och om en vecka får jag finbesök, så då ska här vara rent och fint! (Precis som att det inte hinner bli stökigt mellan söndag och fredag..)

Jag funderar på att, hör och häpna, försöka göra i ordning i rabatten i morgon. Jag känner mig så dålig när jag är ute och ser hur fint grannen har det i sin rabatt, och grejen är att jag gärna skulle vilja fixa i ordning och göra det fint med blommor och sådär.. Men det som stoppar mig är spindelfobin.. Jag är ju livrädd att någon/något ska anfalla mig. Men jag funderar som sagt på att strunta i det, trotsa fobin och ordna mig en fin rabatt. Bara det att jag tycker det är ungefär lika svårt att ta hand om levande växter som det är att byta lysrör över diskbänken (som jag gjorde idag, men det gick, så det kanske går med rabatten med..?) Kommer säkert regna i morgon bara för det :)
120330
Pelargonerna som pappa planterade i somras, och som jag så snällt fick ta in i höstas och rädda undan frosten, ser för det mesta ganska döda ut nu.. Men en utav dom blommar så fint :)
120204

Dagens citat 28/3

120327
Kärleken har samma verkan som alkohol. Ju mer man tappar kontrollen över sig själv desto mer tror man sig behärska situationen.
- Louis-Ferdinand Céline
120204

Told you I'll be here forever

Den här lappen låg på hallgolvet när jag kom hem förut:
120328
Tack så mycket!
120204

Myspys

Såhär mysigt hade jag och Arwen det igår kväll ♥
120328
Han ser enorm ut, haha, men tänk på att mina ben inte är så långa ;)
120204

Almost there, don't stop what you're doing

De soliga dagarna verkar vara över för den här gången, kom tillbaka snart! ♥
120328
Min lilla kylväska får agera kylskåp för mig just nu, för mitt verkar ha gått sönder. Jag har alltid en flaska med vatten i kylen, så märkte jag det går att vattnet inte var kallt, och smöret var mjukt, och sen började det lukta äckligt. Så glad man blir! Tur att jag inte handlade i måndags som jag tänkte, har nästan ingenting i kylen. Men ändå! Man vill ju gärna kunna äta maten man har i alla fall..

Om några timmar ska jag ner till jobbet för APT. Hoppas på att det står ett fungerande kylskåp i mitt kök när jag kommer hem :) 
120204

Dagens citat 27/3

Som jag skrev här så lånade jag en citatbok på bibblan, där jag hittat en hel del bra. Därför tänkte jag köra lite Dagens citat ett tag framöver, lite för skojs skull sådär :)
120327
Vi tillönska ofta våra vänner "lycka och framgång" och tänka sällan på att dessa två begrepp ofta äro motsatser.
- Erikki Melartin
120204

I knew I wouldn't forget you

Jag vaknade klockan fem i morse (av larmet förmodligen, fast jag trodde att jag vaknade av mig själv), kollade på klockan och tänkte Åh vad skönt! Om jag skulle jobbat idag skulle jag varit tvungen att gå upp snart.. Men så kom jag på det, att jag skulle ju jobba idag.. Lite jobbigt!

Det har varit hur härligt väder som helst idag! 20 grader varmt och sol! När jag kom hem tog jag med Arwen ut. Jag satt på en stol och höll i kopplet medan han "betade". Riktigt skönt :) Sen kom det en granne och pratade med mig. I fredags när vi var ute, jag och kaninisen, så kom det två småtjejer och hälsade på oss, och idag var det en utav tjejerna och deras pappa som kom. Trevligt att någon pratar med en, annars brukar folk bara kolla konstigt, haha.
Synd bara att det inte var en snygg singelkille, hehe. Har förhoppningar om att det ska flytta in någon sådan i lägenheten bredvid min som står tom just nu ;)

Titta förresten vad som sprang förbi här utanför för några dagar sedan:
120327
Gissa om jag blev förvånad?
120204

No time to think, my turn to go

Här är linnet/tröjan/whateveryouwannacallit jag köpte på Gina Tricot idag:
120326
120326
Jag gillar den, men som sagt - genomskinlig.. På bilden har jag en vit bandeau under, och det syns väl inte på foto men hela är ganska genomskinlig.. Så vad har man under? Förslag från nån lite mer "moderiktig" än mig? :)

Köpte två kylskåpsmagneter på Blomsterhallen också:
120326
Hur bra? ;)
120204

I-landsproblem

Jag hittade ingen mobil. Inte för att jag hade tänkt köpa någon just idag, men jag hittade ingen bra i alla fall. Hade skrivit upp några som jag sett på nätet som jag tycker verkar bra, men hittade bara två utav dom i affärerna. Den ena i fel färg och den andra var enorm. Kanske lättare att köpa online ändå, fast bara det att jag inte vill ha en som är för stor. Jag har inte så stora händer och jag vill ju gärna kunna hålla i telefonen.. Haha. I-landsproblem!

Fick med mig lite annat rolig hem i alla fall som jag visar senare. Bl.a. ett linne från Gina Tricot. Tycker dom har jättefina kläder där, och det kanske bara är jag som är korkad och inte fattar.. Men många av deras kläder är ju genomskinliga, och jag förstår inte vad det är tänkt att man ska ha under så det ska se bra ut. Därför vet jag inte om jag ska behålla linnet, men jag ska prova mig fram och se om jag hittar någon lösning på ännu ett i-landsproblem.

Och när vi ändå pratar om problem, så bakade jag muffins idag.. Blåbärsmuffins, som jag slängde i lite hallon i med eftersom jag inte hade tillräckligt med blåbär.. Som vanligt blev det inga konstverk utav det (jag ska köpa en muffinsplåt för det funkar ju inte med bara pappersformar) utan det bara flöt ut. Men förhoppningsvis är dom goda ändå. Ni får dock ingen bild, eftersom dom blev så fula, men här är iaf boken som receptet kommer ifrån:
120326
Köpte en Kycklingfilé-bok och en Muffins-bok på Fyndet (bok-rea-affären) när Frida var här. 10 kr/st.
120204

I should drop it and walk away

Helgen är slut, jag är ledig och har fått en välbehövd sovmorgon! Så gott som jag sov i natt har jag inte sovit på evigheter, riktigt skönt! Nu är frågan vad jag ska hitta på idag. Funderar på att åka ut till Torp och kolla efter en ny mobil. Jag är så trött på min, och så mycket som jag jobbar tycker jag att jag kan unna mig en ny telefon. Har kollat lite på nätet och hittat några jag gillar, men jag vill gärna både se och röra innan jag bestämmer mig för något. :)

Just nu sitter Arwen bredvid mig här på stolen, han brukar hoppa upp och sätta sig här om det finns plats, lilla myskillen :)
120326
Jag har förstått att kaniner inte sover, i alla fall inte min och i alla fall inte så att det märks. Men i morse tror jag faktiskt att jag såg Arwen nästan somna. Jag ser hans bur från min säng, så på morgonen när jag vaknar brukar jag ligga och kolla på honom innan jag orkar gå upp. Så låg han på sitt hustak, på mage, och det såg ut precis som att han nickade till, som man gör när man sitter i soffan och kollar på film och har svårt att hålla sig vaken (så gör jag i alla fall) och jag bara Haha, busted! Du kan visst sova! ♥
120204

Våffeldagen

Ja, idag är det våffeldagen och jag kör på mjukvåfflor eftersom jag inte har något våffeljärn det här året heller. Men så har jag redan ätit våfflor i minst en vecka redan, men bara för att det är våffeldagen ska ni få en bild för att se hur gott det kan se ut. ;)
120325
Mjukvåfflor med vaniljglass (för att jag inte orkade vispa grädde) och hallon (för att jag försöker vara nyttig, och sylt är inte nyttigt.. Precis som att glass är det, haha..)

Har ni ätit några våfflor idag?
120204

Set your standards lower boy, you're aiming too high

Usch så dålig jag har varit på att uppdatera de senaste dagarna. Så bara för det kommer det ett jättelångt inlägg nu, som kompensation. ;)
I fredags var det som sagt After work som facket anordnade. Dom pratade om familjejuridik, och sedan bjöds det på mat. Jättegod mat! Hade jättetrevligt och kvällen/natten fortsatte med att vi som inte skulle upp tidigt och jobba på lördagen roade oss på egen hand.

Kom väl i säng runt klockan tre eller något, och tänkte ju då att jag skulle sova i stort sett hela dagen och bara gå upp lagom för att hinna duscha och så innan jobbet, men det tyckte inte Arwen. Han började springa maraton i buren klockan nio på morgonen så det var bara att gå upp och ge honom frukost, fick i mig lite frukost själv och lyckades tillslut somna en stund till i soffan. Sen var det jobb.

Och som ni vet så är det den dagen idag som vi mixtrar med klockan. Precis som att det inte är jobbigt nog att jobba kväll, komma hem vid halv elva, och gå upp kvart över fem dagen efter för att jobba. Nej, då ska vi greja med tiden så man får gå upp kvart över fyra istället. Tack för det! Jag som var så glad att det äntligen är ljust på morgonen när jag går till jobbet, men inte nu längre..

Hur som helst så har jag ju uppenbarligen överlevt den här dagen med. Har varit ute lite med Arwen nu när jag kom hem och snart blir det våfflor!
120325
Kommer hem till den här lilla busen som under dagen har roat sig med att riva en halv tidning i småbitar i buren.. Haha, kan ju inte låta bli att älska honom ♥
120204

I can see you need someone to trust, you can trust in me

Äntligen en ledig dag! Galet skönt med sovmorgon! ♥ Just nu visar termometern på 18,5 grader varmt utomhus, så jag ska ta och plocka fram utemöblerna idag tänkte jag. Ta med Arwen ut en sväng och sedan bara sitta och njuta av värmen.. Kan det bli bättre?

Ikväll blir det dessutom After Work. Något som facket anordnar, har inte riktigt koll men jag vet att vi får mat i alla fall och det tackar man ju inte nej till :)

Nu ska jag skynda mig ut i solen innan det är förrsent! Men förresten.. Har ni sett nya Ballerina Marängsviss? Det är ju nästan farlig hur påhittiga dom är!
120323
Jag var ju bara tvungen att prova den.. Kan väl inte påstå att den smakar marängsviss men god var den i alla fall :)
120204

All I do, I do for you

Jobbade till fyra idag och har bara slöat i soffan sen jag kom hem. Skönt faktiskt :) Jobb i morgon med sen är jag ledig en hel dag! Se, nu längtar jag efter att vara ledig istället för att längta efter att jobba, skönt det med :)

Såhär härligt var det ute redan kvart i sju i morse. 
Det har varit vår på riktigt i luften idag! :)
120321
120321
120321
120204

Eat my words, and then swallow your pride down

Jag bestämde mig lite hastigt förut för att gå ut på en promenad innan det blev mörkt. Kändes inte riktigt bra att bara sitta på rumpan resten av kvällen med tanke på alla godsaker jag smällt i mig idag. Dessutom hade jag ett paket på Konsum Skogslyckan som låg och väntade på mig, så jag tog tillfället i akt och tog en promenad i solnedgången.
120320
120320
Så undrar ni säkert vad det var för paket jag skulle hämta.. Eller jag hoppas i alla fall att ni gör det :) Har ju sagt förut att jag gillar att köpa skivor ifall jag tycker att någon viss artist är värd att stöttas lite extra. Visst, Spotify i all sin ära, men det finns ju dom som är lite extra speciella.. T.ex. så har jag alla Darins skivor (flera stycken ex. utav några t.o.m.) och Rihanna är min "kvinnliga Darin", så att säga, men jag har aldrig köpt en enda utav hennes skivor, fast jag har varit bra sugen på det länge nu. Så med det sagt, och att det var rea på CDON (och är fortfarande tror jag), ska ni få se vad jag hämtade..
120320
Alla Rihannas album!
Music of the sun - A girl like me - Good girl gone bad: Reloded
Rated R - Loud - Talk that talk Deluxe edition

I love it, I love it, I love it ♥
120204

Stop thinking you can run over me

Dagen har spenderats på Bohusgården på "TES Kick-off"! (Inför det nya planeringssystemet)
120320
Källa
Dagen började med att jag missade en timmes sovmorgon, för jag trodde att vi började sju men det var visst åtta. Men jag fick i alla fall en lugn stund på morgonen för ovanlighetens skull och satt och tittade på Rix morron zoo på tv.

Annars har det varit en bra dag. Vi har fått lite (mycket) info om allt det nya, grejat med de nya smartphone:sen vi ska få till jobbet (själv vill jag ha en ny nu.. Förut var det ju nytt bara att man hade en touchtelefon, men nu har det gått så långt att även en touchmobil kan vara gammal..), och så har vi nästan ätit ihjäl oss. Först åt jag frukost hemma, sen var det macka och kaffe/te en stund efter vi börjat. Fanns även fri tillgång till godis, glass, frukt och läsk/dricka.. Drack lite mer te.. Sen var det lunchbuffé. Kall mat, varm mat, god mat. Flera olika efterrätter. Kakor. Ännu mer godis. Och sedan lite mer godis. Och lite till fika. Är helt slut nu efter allt ätandet, kommer nog inte behöva mat på en vecka nu. :)

Nu är det i alla fall inte så långt kvar tills vi sätter igång! Ser fram emot det, tror det blir jättebra! :)
120204

As long as you're with me, it's a winning streak

Japp japp! Då var den här sega helgen över och vi börjar en ny vecka med härligt solsken! ♥ Jag har "tiggt" till mig mer jobb i veckan, hehe. Jag skulle varit ledig onsdag, torsdag och fredag, men så är det lite "vikarie-kris" den här veckan, och jag bara Men jag kan jobba! Jag är ledig onsdag, torsdag, fredag och kommer dööö av uttråkning! Känns ju väldigt ovärt att sitta hemma och göra ingenting när man vet att det är kris och behövs folk på jobbet. Så nu är jag bara ledig fredag på hela veckan, två dagar mindre att fundera över vad jag ska hitta på! :)

I brist på annat tog jag några "just-nu-cam-bilder" på mig och Arwen :)
120319
120319
120319
Världens mysigaste ju ♥ Fast gladast blir han när jag låter honom gå. Han tycker säkert jag är skitjobbig :)
120204

We can change what seems impossible

Idag hade jag knappt tänkt gå utanför dörren. Hade bara tänkt städa, tvätta och sånt roligt. Men nu måste jag visst åka till Torp eftersom smart-ass-me glömt att hämta ut nya allergitabletter (som jag tar varje dag, för er som inte vet..) och tog den sista i morse. Har kommit fram till att det enda apoteket som är öppet på söndagar är just det ute på Torp..
120318
Slut!
Det roliga (eller dumma kanske) är att jag drömde precis det här förra veckan. Medicinen var slut, apoteken var stängda, jag fick åka till Torp.. Men inte är man så smart att man gör något åt det redan då :) Hoppas bara det inte är "fel-köraren" som kör bussen idag..

Men så det ska jag göra nu, och sedan resten. Måste bara säga att herregud vad duktig jag har blivit med städandet! Städar nästan varannan vecka, det är ju helt sjukt. Förut brukade jag städa när dammråttorna började klättra på väggarna, ungefär. Kanske bra att ha ett litet odjur som sprider hår, mat, hö m.m. omkring sig :) ♥
120204

Thank God you blew it, thank God I dodged the bullet

I morse när jag satt framför tv:n och åt frukost så ringde det på dörren. Den enda jag kunde komma att tänka på som skulle ringa på min dörr var Fadde, men jag satt fortfarande i nattlinne så jag började klä på mig för att öppna. Men så kom den här in genom brevinkastet:
120317
(Har blurrat för jag tänker inte göra reklam för någon Jehovas vittne-skit..)
Jag skickade ut den igen samma väg som den kom in :)

Tur att jag inte hann öppna.. En gång förut har dom ringt på dörren när jag varit hemma och öppnat. Då frågade dom om min syn på Jesus eller något sånt. Och min spontana reaktion är "jag kunde inte bry mig mindre.. gå härifrån.."
120204

You've always been the star

Härliga lördag! Skönt med helg! :) Nej, jag skojar bara. Helgen har nästan precis börjat och jag är redan uttråkad.. Tänk om bara de där tjocka, gråa molnen kunde försvinna? Då skulle allt bli mycket roligare.

Jag har i alla fall varit en sväng i stan nu och gått på loppisHotell Carlia. En kollega, Marita, hade ett bord där och jag lovade att kika förbi en sväng idag eftersom jag inte har något bättre för mig. Jag köpte två armband och en kapsylöppnare av henne, allt för en tia :)
120317
När jag skulle åka hem igen så var det samma tjej som körde idag, som körde bussen häromdagen när jag skulle till Granngården. Hon som körde fel, ni vet? När jag gick på bussen tänkte jag "kör inte fel nu.." Men jo, det gjorde hon. Igen. Hon körde mot Torp istället för Hovhult. Okej, jag förstod att hon är ny.. Men ändå, man måste väl veta vilken linje man kör och var man ska? Hon körde ju åt helt fel håll.. Blir bara så sjukt less!

Men.. Så vad hittar ni på en dag som denna?
120204

A thousands dream tonight, wouldn't ever be the same

Skönt att den här dagen äntligen är över! Känns som att den varit lång.. Jag skulle egentligen ha jobbat idag, men så hade jag bytt så jag var ledig.. Men så fick jag en tid idag i alla fall, och det var ändå inte för min skull som vi bytte så jag tänkte att det är väl lika bra att jobba. Bara att jag fick en tid till två men inte kom från jobbet förrän fyra.. Men jag lär ju bli rik, nästan, så mycket som jag får jobba :) Dumt att klaga!

När jag väl kom hem i alla fall, så låg mitt nya kort i brevlådan! Överlycklig! Nu slipper jag kontanterna :) Fort gick det med, bara 3 dagar. Och dessutom är det nya kortet mycket finare än det gamla (fast det "gamla" var bara ca. 2 månader gammalt)
120316
Glad tjej! Hoppas detta fungerar till april 2016 nu då :)
120204

My favorite guy ♥

Hejsan! Idag på förmiddagen har vi (jag och två till, idag) fått vara med i en annan hemtjänstgrupp för att kolla in det här nya planerings-systemet som vi ska börja med. Se hur det fungerar och lära oss lite, tror det blir jättebra :) På eftermiddagen var det jobb som vanligt, och sen har jag ordnat lite grejer och sovit i soffan. Sova i soffan är väldigt underskattat faktiskt, typ det bästa som finns ju!

Satt och zappade lite mellan kanalerna för en stund sedan och hamnade på #AdamLive, har börjat titta på det nästan varje dag fast jag inte alls tyckte om det från början. Hur som helst är, till min stora glädje, Darin gäst idag! Han är ju så fin så jag tror jag dör! Så ska vi ju inte ens prata om när han öppnar munnen och sjunger.. ♥
120315
Källa
120204

I try to run, but I don't ever wanna leave

Jag åkte ut till Granngården idag för att köpa lite hö och mat till Arwen. Resan dit var minst sagt intressant... Busschauffören körde fel och fick vända på ett ganska olämpligt ställe. Och den stackars killen som påpekade för chauffören att hon körde fel, fick stå på utsidan av bussen och hjälpa henne hålla koll så det inte kom några bilar eller så hon inte backade på någonting. Så sitter man där och bara.. Hur tänkte du nu?
120314
Mat till Arwen! Kolla kaninens tunga, haha :)
Som jag skrev igår så har mitt bankkort slutat fungera, jag har beställt ett nytt men det tar 3-5 "bankdagar" innan det kommer, sa dom. Som tur är går det ju att ta ut pengar inne på banken i alla fall, så nu måste jag använda kontanter. Känner mig helt handikappad, ska man liksom behöva räkna pengarna själv!? Känns ju som stenåldern..
120204

I can't even sleep at night, can't get it off my mind

Hejsan! Idag är jag ledig igen och solen skiner ♥ Tog jag mig en riktigt välförtjänt sovmorgon. Tänkte gjort det igår men vaknade tidigare än jag tänkt mig av ett sms som inte kunde lämna mina tankar sen så det gick inte somna om, men i natt stängde jag av ljudet på mobilen så jag skulle få sova ut i fred.

Hur som helst så var det nästan 15 grader varmt när jag klev upp idag, så jag har varit ute med Arwen. Idag skuttade han runt som bara den och utforskade gräsmattan, fastän det satt en katt och tittade på oss. Men sen vet jag inte vad som hände, om han blev rädd för något, men plötsligt började han springa som en galning, och eftersom snöret till selen inte är så långt, och jag inte riktigt hängde med, blev det bara att han flög runt, runt i cirklar omkring mig och vägrade stanna. Jag fick nästan inte tag på honom och trodde han skulle ta sig ur selen men tillslut fick jag tryckt ner honom på marken så jag fick stopp på honom.. Låter lite brutalt kanske men jag var ju tvungen att få tag på honom.
120314
Tokiga kanin!
120204

The scars and the hours, I pretend to be fine

Jag känner frustration och maktlöshet. Känslan av att inte kunna göra någonting i en jobbig situation.. Om ett par timmar är det i alla fall dags för jobb, så kanske man kan få in tankarna på bättre banor.

Annars har jag inte mycket att skriva just nu. Har varit på banken idag och fått beställa ett nytt kort eftersom mitt plötsligt slutade fungera, och det var ungefär allt.

Men bra musik förgyller alltid dagen, det här
är min "feelgood-låt" just nu.
120313
Källa
Bilden är en Spotify-länk, klicka på den för att komma direkt till låten.
120204

Somehow I know you feel the same way too

Skönt att min långa vecka är över, ledig måndag efter jobbhelg är underbart ♥ Idag har vi haft strålande sol och vårvärme, sovmorgon på det och sedan Melodifestivalen i repris. Inte alls spännande när man redan vet resultatet, men kul att se ändå :) 

Nu är det tyst och lugnt här igen (jag sa aldrig skönt, hehe) för Frida har åkt hem. Jag åkte med henne till Göteborg, så åt vi på Le Croissant på centralen. För nästan exakt ett år sedan, när Frida skulle komma och hälsa på mig, så åkte jag till Göteborg för att möta upp henne och så lunchade vi med mormor - på just Le Croissant. Då åt jag en grillad baguette som var så sjukt god. Har längtat efter att äta där igen enda sen dess, och nu var det dags!
120312
"Grillad mangoraya-kyckling-baguette"
120312
Sen köpte vi glass. Favoriten Cornetto classico är tillbaka, men jag var tvungen att prova den nya Cornetto Enigma Cookie, och ja - den var god fastän det inte var så mycket "cookie" över den som jag hoppats på.
120204

Sleepyheads

Jag och Frida ligger helt utslagna i varsitt hörn av soffan och sover. Eller ja, just nu sitter jag ju här, men för en liten stund sedan sov även jag i soffan. Vanligtvis brukar jag sova en timme när jag kommer hem från jobbet, men det har jag ju inte gjort nu när Frida har varit här så jag är helt slut. Hade det inte varit för The walking dead som börjar halv elva så hade jag gått och lagt mig för länge sedan.
120311
Bild från i morse på väg till jobbet när himlen var så rosa och fin :) Och så här hårt trafikerad är motorvägen före klockan sju en söndagsmorgon.

Och förresten...
120311
Källa
LOREEN! ♥
120204

I'm looking like power 'cause I know how to hide

Hello! Det blev tomt här igår pga. att jag jobbade och så kom Frida hit igår! Hon var redan hemma hos mig när jag kom från jobbet, så det blev hem och vända för mig så åkte vi iväg till Torp för att köpa täcken och handla lite mat. Som vi skrattade när vi gick ifrån Jysk.. Fick med oss två täcken och två kuddar därifrån - i en jättstor sopsäck! Såg lite skojigt ut :)

Resten av dagen lagade vi mat, bakade kladdkaka, kollade på tv och film och var allmänt onyttiga (förutom LCHF-middagen då). Och idag har vi varit i stan och bl.a. shoppat lite böcker på Second hand. (Visar någon annan dag..) Sen så har vi varit ute en liten sväng med Arwen också för en stund sedan, för nu är snön borta igen! :) 
120310
Ikväll blir det jobb för min del, och Frida ska på egna äventyr. Hörs i morgon! Bara en sak till...
HEJA LOREEN! ♥
120206
120204

You know I'm drunk on love, nothing can sober me up

Drunk on love - Rihanna
I'm so intoxicated, I love the way you taste on my lips when we kiss
You got me so addicted, so much I can't resist falling into your arms
120308
Källa
120204

What are we doing? We are turning into dust..

Jag åkte som sagt ner till stan en sväng förut och gick till biblioteket, där jag fördrev ungefär en timme av min "dyrbara" tid. Fick med mig ett gäng böcker hem, dock inga "vanliga" böcker eftersom jag redan har så många hemma att läsa, men mycket annat.. :)
120308
Så här ser ni vad jag ska sysselsätta mig själv med de närmsta veckorna när jag är ledig och inte har något annat för mig - spela musik (Rihannas "Take a bow" fanns med i den ena och Darins "Why does it rain" i den andra.. "Viva la vida" fanns också med i en av dom, vilket jag räknar som en Darin-låt), träna ryggen (det behövs..), skämma bort mig själv, försöka förstå mig på Arwen bättre, och läsa kloka ordspråk och visdomsord :)
120204

How can we fall asleep at night when something's clearly wrong?

Fy fan säger jag bara!
120308
Fy fan!
120308
Det kom lite snöflingor igår när vi kom ut från jobbet, men det slutade snabbt. Det tänkte ju inte jag mer på sen, men igår kväll när jag skulle dra ner persiennerna såg jag att det var helt vitt ute. Det var ju vår! Hatar bakslag..

Vilken tur att jag är ledig idag så jag slipper gå ut, tänker jag.. Men jag tänker göra det ändå för jag pallar inte vara inne hela dagen. Funderar på att åka ner till biblioteket och se om jag hittar några roliga böcker. Sen ska jag städa, för i morgon kommer Frida hit! :D Woho! Ska bli roligt med lite talande sällskap :)
120204

Kony 2012

Ni måste se detta! Värt varenda minut..
120204

You strip me down, and I'm naked now

Som ni kanske har förstått har jag verkligen fastnat för Loreen nu! Tycker hon är helt underbar! Euphoria är ju storfavoriten, men de akustiska versionerna av Sober och My heart is refusing me är fantastiska!

Lyssna och njut ♥



120204

Breakfast

Idag är det APT-onsdag men istället för möte ska vi ha utbildning, så jag ska ner till jobbet om några timmar. 

I brist på annat tog jag kort på min "nya" LCHF-frukost idag. Har tröttnat på fil och créme fraiche, det blev inte bra med mina torkade hallon och blåbär så nu äter jag Finn Crisp istället (LCHF-"godkända" knäckebröd, typ..)
120307
Kokt ägg, Finn Crisp (egentligen ska man väl bara äta ett, om man är strikt LCHF:are, men det är ju inte jag så jag tar två :) ) med leverpastej och smörgåsgurka, och en kopp te utan varken socker eller sötningsmedel!
Gott! :)
120204

Skopkoropko

Det blir bara YouTube-klipp här idag, men jag tycker Kristin Meltzer är sjukt rolig som "Kazoo" i Partaj-reklamen.
-Isabella Skopkoropko.. kommer inte hon eller?
-Missa inte premriären.. Prem-ri-rä-ren.. Himla svårt ord på nåt sätt..

Just den reklamen fanns inte på YouTube, men den här är också rolig!

120204

Åh, om jag får dig

Istället för att skriva ett inlägg om massa onödiga saker, speciellt eftersom jag inte ens har något onödigt att skriva om just nu, så lägger jag in en bra låt.
Vanligtvis tycker jag att texten i en låt är väldigt viktig, men det finns ju undantag.. Det är nåt visst med söta killar som sjunger på främmande språk :)
Ni har säkert hört den. 
Ai Se Eu Te Pego - Michel Teló

(Översatte titeln på Google Translate, därav rubriken.. Hur bra det stämmer vet jag förstås inte, men jag har hört att det ska vara något sånt..)
120204

Your temper's just as bad as mine is

Då var en lång arbetsvecka påbörjad. Har haft ganska roligt idag faktiskt, himla härliga människor man jobbar tillsammans med :)

Annars har jag inte mycket att skriva idag, slänger in några bilder på min lilla sötnos istället som jag tog med mobilen igår.
120305
120305
Om han är på rätt humör kan jag få han att ligga som en liten bebis i min famn, så kliar jag honom på huvudet eller kinden och då ligger han och blundar och är precis hur mysig som helst ♥
120204

Måste bara säga det..

.. att dom blev goda! :)
120304
Nu har jag fått i mig lite middag och god efterrätt och sitter just nu och kollar på en dokumentär på svt2 om tsunamin i Japan förra året. Ganska intressant faktiskt, speciellt att se det som folk har filmat på plats när det hände. Det är ju helt ofattbart mycket vatten...
120204

Gonna make you mine

Det blir helkonstigt i huvudet att jobba lördag men inte söndag, men faktiskt skönt att "slippa" vara ledig flera dagar, haha. Låter lite tragiskt.. Idag har jag i alla fall bakat cupcakes. Har aldrig gjort det förut, men blev lite sugen på att prova.
120304
Redo för bakning!
Mina cupcakes blev väl inga mästerverk precis, men det höll mig i alla fall sysselsatt i två timmar (disken inräknad) vilket var den huvudsakliga tanken. Och förhoppningsvis blev dom goda med, men jag har faktiskt inte smakat än! Här får ni bilder också, se men inte röra ;)
120304
De färdiga muffinsarna! (Kolla in färgerna på formarna..)
120304
Och de färdiga cupcaksen! (Och kolla in färgerna på strösslet.. ;) )
120304
120304

Det blir en cupcake till efterrätt idag, fast jag känner mig sjukt osugen på att laga mat nu när jag redan stått i köket så länge! Men jag måste..
120204

Looking for a guy to put in work

Hejsan! :) Idag var jag riktigt redig och gick upp i vettig tid för att hinna göra något innan jobbet (och jag som inte hade något att göra..?) Men jag hade bestämt mig för att shoppa lite idag. Och inte mat, som i stort sett är det enda jag köper annars, utan kläder.

Jag har länge velat ha ett par svarta jeans, men eftersom jag började med LCHF och började gå ner i vikt så tänkte jag att det får ju vänta ett tag. Nu har jag ca. 2 kg kvar till min målvikt (fast jag är väldigt nöjd som det är nu med så det där sista känns inte så viktigt..) och tyckte det var dags för lite nya kläder. Såg ett par på Vero Moda igår, som jag var inställd på, men istället blev det ett par från Lindex.
120303
Sen var det ju lördag förmiddag och bussen går bara en gång i timmen, så jag hade lite dötid i väntan på den. Kommer ni ihåg "bok-rea-affären" som jag skrev om för några månader sedan? (Här) När jag frågade då sa dom att det bara var tillfälligt till slutet av året, men den är fortfarande kvar och har dessutom blivit mycket större nu! Gick runt där en stund och fördrev tiden, och kom ut med de här:
120303
Berts dassbok - För dagar och nätter på toaletter & Nattpass på utedass
Roligt ju :)
Men sen ville jag verka lite smart också, vill ju inte att någon ska tro att jag bara läser dassböcker, så jag köpte en "vanlig" bok också:
120303
Nämnde jag priset? 25 kr/st på alla böcker! :)
120204



Here we go

Jag var ju ledig två dagar i rad här i veckan, tisdag & onsdag, och det blev ganska långtråkigt. I alla fall andra dagen. Vad gör man liksom? Kan ju inte gå runt och städa och laga mat hela dagarna när jag är ledig.. Så jag funderade lite över vad jag ska hitta på nu i helgen när jag är ledig, men det löste sig självt! Går in och jobbar i morgon kväll, så nu behöver jag inte tänka mer på det. Visserligen kanske det tråkigaste passet att jobba, men det blir goa pengar när jag går in på min lediga helg. :)

Slänger in två bilder som togs i morse (med mobilkamera) när klockan var ca. tjugo i sju. Älskar när man märker att det blir ljusare för varje dag! :)
120302
120302
Önskar er alla en trevlig helg! :)
120204

Locked in a box with only you and me

Den här dagen har gått riktigt fort! Efter jobbet gick jag förbi banken en sväng, hade fått något konstigt brev som jag inte förstod riktigt, men det stod i alla fall att jag skulle kontakta min bank.. Jag drar mig alltid för att ringa och kan skjuta på telefonsamtal som står på "att-göra-listan" i evigheter, så jag tyckte det var lättare att gå dit. Gick på typ 2 sekunder sen var det klart, skönt att jag slutade klockan två så jag slapp den värsta rushen :)

Nu är jag hemma och har redan hunnit vara ute med Arwen en stund, för jo - solen klämde sig visst fram idag med efter några om och men. Vi blev inte ute så länge, för han sprang mot dörren hela tiden och när jag öppnade den för honom skuttade han in. Vet faktiskt inte om han gillar att vara ute eller inte.. Men det är klart, när man kom på att i stort sett allting där ute går att äta så blev det ju genast lite roligare ;)
Det blir mycket bilder på Arwen nu, har inte så mycket annat att fota. Men han är ju söt :)
120301
Jag fick nästan knuffa ner honom från mitt knä, han ville inte hoppa.. Men tillslut tappade jag balansen så då var han tvungen i alla fall :)

Jag är sugen på chokladpudding. Eller chokladmousse. Gärna sån där från Ekströms, för den ser så himla god ut (jag läser Egoinas blogg..) Kanske får bli en promenad lite senare. Först ska jag lägga mig i soffan och dö lite halvt..
120204

RSS 2.0