Happy girl!

Jag är glaaaad för jag har precis bokat en biljett till Peace&Love i sommar! Rihanna ska ju som kanske bekant dit, och jag har väntat på att dom ska komma ut med vilka dagar vilka artister ska spela och att endagsbiljetterna ska släppas. Det var egentligen en ren slump att jag gick in och tittade just idag, för dom släpptes just idag.
120430
Källa
Så vi gör ett nytt försök with the gorgeous Rihanna! ♥ Och den här gången är de senaste låtarna ännu bättre än förra gången (jo, det var visst möjligt) Och, snälla, håll dig för guds skull frisk nu, kvinna!
120402

I love the way you do the tricks that you do

Jobbar, äter, sover.. Story of my life! Hehe. Sitter och slöar framför tv:n nu. Inget nytt, inget ovanligt. Snart är det Morgan & Ola-Conny! Inte fel med lite humor på kvällskvisten, dom är ju galet roliga! Inget valborgsmässo-firande här inte.

Har egentligen inget vettigt att skriva, så det blir en "just-nu-cam-bild" istället. Here you go! :)
120430
120402

What happened here?

En bild från Metro någon dag här i veckan:
120429
Är jag blind, eller knäpp, eller vad hände här? Svarta pant-vadå?
120402

Make sure you get a picture, I'm rocking my fame

Idag har jag varit ute med Arwen och städat. Nu är det tvätt och matlagning som gäller. Känner att jag har varit riktigt duktig den här helgen :) Känns väldigt skönt faktiskt att ha fått lite mer plats här igen, och Arwen verkar trivas bra på sin nya plats. Buren står inte ända in till väggen eftersom det är ett eluttag där, så nu kan han springa runt bakom buren vilket tydligen var väldigt roligt.

Hade en mysig kväll med mig själv igår med tända ljus och film. Kollade på I rymden finns inga känslor, haha den var ju jätterolig!
120429
120429
Ännu ett Second hand-fynd! :)
120402

You are the one so I make sure I behave

När det fina vädret kommit och gått kändes det okej att utan dåligt samvete, för att man borde vara ute, ställa sig och baka muffins. Det här är nog världens godaste muffins, men jag hade mest lust att baka för att prova min muffinsplåt som jag införskaffat, och se så fina de blev!
120428
En länk till receptet på Vita chokladmuffins finns här.
120402

Found it perfect, although some did not agree

Nu har jag använt min nyckelsats (jo, jag var tvungen att kolla på förpackningen för att komma ihåg vad det hette) och skruvat isär skrivbordet. Det är ju bara att skruva tänkte jag men var ska man börja för att inte allt ska rasa ihop? Och var sitter alla skruvar? Och hur får man loss lådsektionen? Men värst av allt var ändå att bära ut skiten till förrådet, lådsektionen vägde hur mycket som helst och själva bordskivan gick knappt in i förrådet. Hoppas bara att jag inte ångrar mig nu, för jag tänker inte skruva ihop det igen. Hur som helst så gick det bra tillslut, skrivbordet är borta och nu kan jag väl nästan se mig själv som utbildad snickare. Eller skruvare i alla fall. 

Arwen har fått inta sin nya plats, han verkar lite smått förvirrad, eller mer uppspelt kanske, och nu ser det tomt och konstigt ut här men man verkar kunna vänja sig vid allt har jag märkt. Nu är i alla fall dörren fri och jag är redo för sommaren!
120428
120428
Måste erkänna att jag känner mig väldigt nöjd med mig själv, haha! :D
120402

I never wasted time with feelings until I lost myself in you

Vad skrev jag igår att jag ville ha? Värme och sol! Och vad fick vi idag? Värme och sol! Hade runt 18 grader varmt här förut, det blev inte långvarigt tyvärr men jag hann i alla fall ta en promenad bland vitsipporna.
120428
120428
120402

I guess that's what I get for wishful thinking

Har jobbat idag och var helt slutkörd när jag kom hem. Ska bli skönt att vara ledig i helgen! 
Den senaste veckan har jag på något sätt lyckats stå ivägen när himlen öppnat sig och släppt ner ett ösregn typ 3-4 gånger. Som i tisdags t.ex. så tänkte jag ta bussen till jobbet, men så tänkte jag Varför ska jag vara lat? Det är ju fint väder och regnar inte.. Så kommer jag ut och det spöregnar. Så ja, jag är lite trött på vädret också. Vill ha värme och sol!

Köpte förresten en sån här igår:
120427
Så i morgon kan skrivbordet skruvas ner! (Wish me luck!) Det var tur att jag hittade den själv inne på Clas Ohlsson, för jag började fundera på hur jag skulle förklara vad det var jag skulle ha, ifall jag skulle behöva be om hjälp. Jag hade ingen aning vad en sån kallas, så jag tror inte att jag hade låtit speciellt intelligent, haha..
120402

Dagens citat 26/4

120327
Vi lever en sekund i taget, och sekunden är just nu.
- Eyvind Johnsson
120402

Dr. Oetker Tradizionale

120425
Jag blev för en tid sedan utvald av Smartson som testpilot för Dr. Oetker Tradizionale ugnsbakad pizza. Just på Willy:s där jag hämtade min pizza fanns det inte speciellt många att välja på, men tillslut fick det bli en med skinka och champinjoner.
Jag tycker den var minst lika god som pizza direkt från en pizzeria. Till och med svampen, som jag vanligtvis skulle petat bort, gick ner. Mest pga. lathet, men ändå.
120425
Jag kan starkt rekommendera Dr. Oetker Tradizionale ifall man någon gång vill ha en snabb och god middag :)
120402

Dagens citat 25/4

120327
Utför inte gärningar som du måste dölja bakom ursäkter.
- Arabiskt ordspråk
120402

Feels like I stumble in a storm and I can't find my way back

Jag gick upp en väldigt konstig tid i morse, för jag har varit iväg på en grej nu på morgonen. Det var liksom "typ" sovmorgon, jämfört med när jag börjar jobba tidigt, men ändå alldeles för tidigt för att vara en ledig dag. Det första jag tänkte när jag vaknade (av larmet) var "jag har försovit mig!" Men det hade jag ju inte..

Har sovit konstigt i natt också, drömt massa skumma saker. Fast jag minns inget av det, men jag får lite flashbacks emellanåt från nattens äventyr, haha.

Och på tal om Flashback så hörde jag på Rix morron zoo idag, i deras dagliga avslöjande av en Rix fm Festival-aktuell artist, att Darin ska med i sommar! (Ja, Darin har alltså ett album och en låt som heter Flashback, om ni inte fattade kopplingen) Det blir ju bara bättre och bättre! Hoppas ännu mer på att han ska till Göteborg!
120315
Källa
Förr i tiden, när jag var ung (haha), så gick jag och Frida alltid på Rix fm Festival på somrarna. Vi var dom där tjejerna som satt framför scenen och väntade i flera, flera timmar innan det började, bara för att få stå längst fram. Vi har haft mycket roligt framför Rix fm-scenen kan jag lova, men nu var det länge sedan. I år verkar det dock bli grymt så jag ska nog se till att infinna mig i Göteborg den 19 augusti!
120402

Just listen to your heart

Jag har hunnit med en sovmorgon, varit ute med Arwen i solen och varit och handlat och det är fortfarande lång tid kvar tills jag börjar jobba. Känner mig effektiv :) Ska fortsätta med att tömma skrivbordslådorna, känns mest som jag flyttar skiten från ett hörn till ett annat, men det ska nog bli ordning tillslut.

Köpte by the way en lampa till köksfönstret på Second hand i lördags.
120424
120424
Så nu är min mysbelysning komplett i alla rum! :)
120402

There's been a lot of talking, we need a little listening

Har varit iväg till Granngården idag och köpt halm till Arwen. Har blivit stammis där sedan jag skaffade honom, känns som jag är där jätteofta. Har till och med skaffat ett medlemskort :) När jag ändå var där så passade jag på att köpa en karda och en kam också. Hoppades att lilla kaninen skulle tycka det var skönt att bli borstad, men det gjorde han inte, han sprang för livet och gömde sig under sängen. Får vänja honom vid det så kanske det går bättre sen.
120423
Det var så roligt när jag åkte hem.. En söt, handikappad tjej (typ Ica-Jerry-söt, ni vet..), som jag ofta ser på bussen, klev på men det fungerade inte för henne när hon la kortet. Så drämde hon till kortläsaren med kortet och då blev det grönt och hon såg så himla nöjd ut när det fungerade. Haha, det såg så roligt ut så jag fick bita mig i läppen för att inte börja garva.
120402

If there's life, we'll see it

Jobbat, check! Sovit i soffan, check! Så vad händer resten av kvällen? Blir nog att slappa i soffan, det är liksom en sådan dag idag. Grått och regnigt.

Jag hörde för ett tag sedan att Loreen ska vara med på Rix fm festival i sommar, och det skulle ju vara awesome att se henne live! Men så hörde jag idag att James Morrison ska med också, hur grymt? Hoppas på att båda två ska med till Göteborg!
120422
Källa
120402

I will remain where the top begins

Jag åkte iväg för att hämta ett paket från Smartson (eller är det från dom? Jag vet inte..) för jag har blivit utvald som Testpilot för Friggs "puffade majs- & rischips". Jag tänkte att jag skulle få en påse att prova, men jag fick tre :)
120421
Tackar så mycket! Hoppas dom är goda! Det får ni självklart veta när jag har provat :)

Om några timmar är det dags för jobb, så mycket mer än så händer inte idag. Hoppas ni har en mysig lördag :)
120402

You left me with no love to my name

Hejsan! Idag var första dagen jag jobbade sedan vi körde igång med TES:en nu i veckan (det nya planeringssystemet som jag tjatat om) och allt gick smärtfritt! Inget krångel med någonting :) Kanske dumt att säga för mycket för jag har ju en oledig helg framför mig nu, men det kommer nog gå bra :)

Jag är trött, jättetrött! Men det känns lite sent för en powernap så jag får hålla mig vaken ett tag till och gå och lägga mig tidigt ikväll. Men jag tänkte tipsa om något gott...
Förra veckan när jag, mamma och Klara var ute på Coop Forum så hade dom någon mässa just den dagen, då man fick smaka på massa saker. T.ex. korv, bröd, fikabröd, ost, dricka, juice, youghurt, verkligen allt möjligt. Detta dom bjöd på var produkter som dom ev. ska ta in i sitt sortiment efter att Coop-personalen "betygsatt" grejerna (om jag fattade saken rätt). Hur som helst fick vi smaka på en jättegod "greek inspired youghurt".
120420
Hittade till min glädje denna på Willy:s nu, dock hade dom inte den naturella som vi fick smaka på, som var hur god som helst, men jordgubb var inte dumt det heller :)
120402

Dagens citat 19/4

120327
Du kan misslyckas många gånger men är inte misslyckad förrän du börjar skylla på andra.
- Olaus Petri
120402

I thought I saw your potential, guess that's what made me dumb

Jag är ledig idag men har varit uppe tidigt och tvättat. Duktig va? Har varit ute lite med Arwen nu också, han var lite mer nyfiken idag och skuttade iväg långt. Jag får försöka göra vad jag kan för att trötta ut honom om dagarna så han håller sig lugn på natten/morgonen, men det är nog lättare sagt än gjort. Haha, men vem behöver sovmorgon?

Har lite saker att ordna idag. Konstigt att jag alltid har mycket att göra när jag har lite tid, och tvärtom. Men det är dumt att klaga, kunde ju varit värre :)
120419
Påskliljorna blommar för fullt ute i min ovårdade rabatt. Jag gillar dom just för att dom bara kommer av sig självt och jag behöver inte göra någonting :)
120402

Det här blogginlägget vaccinerar 95 barn

120418
Foto: © UNICEF/Asselin
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massavaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag det här blogginlägget istället, för då vaccinerar jag nämligen 95 barn runt om i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli världsförälder här. För 100 kr i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar det här blogginlägget mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial här.
120402

Don't even recognize the ways you hurt me, do you?

Hejsan! Är nyss hemkommen från jobbet och sitter här och slöar. Jag hade massa planer i morse, när solen sken, och jag tänkte att jag ska göra det, och det, och det idag innan jobbet! Sen gick solen i moln och då hade jag ingen lust längre. Stannade inne och rensade bland lite papper istället. Har bestämt mig för att ta bort skrivbordet och ställa Arwens bur där det står istället. Jag använder nästan aldrig skrivbordet ändå eftersom jag oftast sitter med datorn i soffan, och när jag väl sitter vid skrivbordet får jag bara ont i nacken och ryggen så det är ju bara onödigt. Men det finns en väldans massa grejer i skrivbordslådorna som ska ta vägen någonstans, så det grejade jag med idag på förmiddagen.
120417
Hittade mina tentor och massa andra papper från min korta men intensiva tid på Göteborgs Universitet. Fick lite ont i magen bara av att se Text&Culture-häftet. Usch, den slängde jag bort fort som attan!
120402

Entertainment

Satt och kollade på En stark resa med Morgan & Ola-Conny här på tv:n. Jag brukar nästan aldrig kolla på såna program, ser mest på amerikanska komediserier, typ How I met your mother, The big bang theory, 2½ men osv. men det var faktiskt riktigt roligt, väldigt underhållande om inte annat med deras kassa engelska och roliga kommentarer. Som att inte hans namn vore nog. Ola-Conny... Haha!
120416
Källa
120402

Nobody knows it, I fell from the start

Har jobbat idag och blivit retad för att jag inte fick igång bilen, haha. Vad är det för dumheter att man ska behöva rycka och dra i ratten för att kunna starta bilen? Fick lite telefonsupport av min retsamma kollega (haha) och tillslut gick den igång, tog väl sådär 10 minuter bara, hehe.

När jag slutade hade jag så perfekt tajming att jag precis hann med bussen som går tvärs över gatan från jobbet och ända hem till mig. Den går bara en gång om dagen och det var första gången jag lyckas pricka in den tror jag, skönt i alla fall att komma hem fort utan att behöva byta buss :)

Nu behöver jag ta en tupplur i soffan innan jag somnar sittandes. För jag är ju så aktiv på kvällarna så jag måste orka vara vaken, visst serru.. :)
120402

Dagens citat 15/4

120327
Människan lever inte tillräckligt länge för att dra fördel av sina fel.
- La Bruyère
120402

Don't press your luck today

Mamma och Klara har åkt hem och det är som vanligt igen - Jag och Arwen. Hade det trevligt hos moster igår med god smörgåstårta och tårta. Firade mormor lite i förväg :) Fick träffa kusiner som jag inte träffat på evigheter också så det var kul.
Tror dock att Arwen saknar mina gäster (det gör ju jag också så klart), eller så fick han inte vara ute tillräckligt i går eftersom jag var borta i stort sett hela dagen, men han lät mig inte sova i morse. Först satt han och tuggade på tidningarna som ligger i botten av buren, så gick jag upp och sa till honom. Sedan vaknade jag igen av att han lät och då hade han lyckats riva ner vattenflaskan, gick upp och satte upp den igen.. Sedan väckte han mig igen då han satt och stampade i buren (så som kaniner gör för att varna varandra, dom stampar riktigt ordentligt så det låter högt) då gick jag upp och pratade lite med honom. Han var stel som en pinne och rörde sig inte, vet inte vad det var med honom. Men annars är han som vanligt (knäpp).
120415
Ja och det är ju söndag idag och jag är ledig, så gissa vad jag har gjort? Städat. Det blir ju dammigt på två sekunder här så det behövdes verkligen. Har spikat upp en tavla på väggen också. Hade egentligen tänkt använda ramen till något annat, men den idén är inte aktuell längre och jag blev trött både på att tavlan bara stod på golvet och skräpade, och att det ser så tråkigt ut i min sovalkov, så jag spikade. Nu ser det i alla fall lite mindre tomt ut.
120415
120415
Visst är jag duktig?
120402

You ain't got the right to tell me when or where to go

Jag lever och har det bra! Sen senast har jag jobbat (i söndags), i måndags var vi på 70-års kalas. Mofars Monica fyllde år, så vi var där och hälsade på, fick lite god mat, tårta och sådär. I tisdags gjorde vi inget speciellt, igår var vi ute på Torp och shoppade lite. Jag fick med mig en kavaj från H&M hem och så har jag drogat Rihannas nya parfym.. Ja, hon har ju kommit med en till som jag efter några luktningar kommit fram till att den luktar ännu bättre än den förra. Måste ha! Idag har jag jobbat igen och nu är det långledig helg.

I morgon kommer mormor hit, sen blir det hem till moster på lördag och sedan till mormor på kvällen. På söndag lämnar mamma & Klara västkusten för den här gången och allt återgår till det vanliga. Nu har ni koll typ en vecka bakåt och en framåt, så slipper ni sitta och undra vad jag har för mig. Haha, skojar bara. :)

Förresten så blir min lilla bebis ett halvår gammal idag! Tiden går fort!
120319

120402

Glad påsk!

120403
Tänkte bara önska er alla en GLAD PÅSK! Ni får ha överseende med att uppdatering kommer att vara lite sisådär den närmsta veckan, eftersom två utav mina älskade är här ♥
120402

I guess that I don't need that though

Jag satt här och knappade på tangenterna så kommer Arwen flygandes upp på skrivbordet, trampar runt på tangentbordet och lyckas stänga ner allting, haha. Som tur var sparades det jag skrivit :)

Det såg konstigt ut ute i morse, som att någonting var fel. Insåg snart att det bara hade regnat, för första gången på typ en månad eller vad? Bättre blev det inte heller, för nu har det gått över till snöblandat regn (eller bara snö). Jag som sa till Klara att hon och mamma inte får ta med sig någon snö där uppifrån, men det verkar som dom skickade ner den i förväg, så dom känner sig hemma när dom anländer till Uddevalla. Hehe, nej då. Det är säkert någon annan som önskat sig snö i påskpresent.

Jag har varit iväg på en liten shoppingrunda, var egentligen ute efter något helt annat men kom hem med denna från Vero Moda:
120406
Något roligt som piggar upp får man ju ha när vädret är så deprimerande :)

Nu ska jag göra i ordning lite grönsaker till Arwen innan det är dags att ta sig till jobbet. Håll tummarna för att det här skitvädret inte ställer till det alltför mycket i flyg- och/eller tågtrafiken så mammsen och Klaris kommer fram i tid ♥
120402

TuneWiki

Ni kanske vet att det finns appar till Spotify (eller kanske inte, vad vet jag..) I alla fall så fullkomligt älskar jag TuneWiki. Bara att "playa" vilken låt som helst (nästan, alla texter finns ju förstås inte, men de flesta), trycka på TuneWiki och så kommer texten upp på skärmen. GRYMT!
120405
120402

I wanna breathe your love

Har letat hela dagen i mitt huvud och i min omgivning efter inspiration till att skriva något bra, men har inte kommit på någonting vettigt alls. Jag har varit ledig idag och har inte gjort någonting förutom att varit på bibblan och lämnat tillbaka böcker och tagit en snabb sväng på stan. 

I morgon jobbar jag kväll, och ungefär samtidigt som jag slutar så kommer Göteborgs-tåget rulla in på perrongen i Uddevalla, och på det tåget kommer min fina mamma & min söta lillasyster sitta ♥ Gissa om jag längtar?
120405
Random bild som egentligen inte har någonting med inlägget att göra, men är ganska fin ändå :)
120402

Dagens citat 4/4

120327
Ju bättre en människa är desto mindre vet hon om det.
- Frank Crane
120402

You didn't have to cut me off

Jag förstår inte själv riktigt varför, men jag gillar den här låten på något vis. Jag tänker på Djungel George när jag hör den. Ehm... Ja! :)

Somebody that I used to know - Gotye feat. Kimbra
120404
Källa
(Bilden är en Spotify-länk, hittade ingen i bra kvalité på YouTube)
120402

No matter what they say, I love you

Var tog de 20, härliga, varma graderna som vi hade förra veckan vägen? I morse när jag vaknade var det sju minus ute. Aprilskämt? Nu har det i alla fall blivit lite varmare så jag har varit ute med Arwen. 

När jag skrev om alla böcker jag lånade på bibblan för ett tag sedan (här) så fanns där en bok som hette Kanin och människa i samspel. Den satt jag och läste i igår kväll, väldigt bra bok faktiskt. Jag gillar sättet den är skriven på. Den är liksom inte skriven som en faktabok utan författaren (Therese van Barnevald) har skrivit utifrån sina egna erfarenheter och sina egna kaniner, men ändå så man lär sig av den.
Jag blev väldigt glad igår när jag läste om kaninens signaler. Det stod bl.a. att en kanin som lägger sig ner på sidan är riktigt avslappnad och känner sig harmonisk i ens sällskap, och när kaniner gör såkallade "luftsprång" ("Luftsprång innebär att kaninen hoppar med tvära vändningar så att kroppens riktning ändras." s. 35 i boken Kanin och människa i samspel) betyder det att de är lyckliga och trivs bra. Två saker som Arwen ofta gör :)
120404
Det går ju inte tolka på annat sätt än att Arwen älskar mig ;) ♥
120402

I will have another you by tomorrow

Då var "långledigheten", som visst bara blev två dagar men som har känts som en evighet, slut. Känner att jag har noll koll på vilken dag det är, den senaste veckan har jag haft fredag eller söndag varje dag, av någon konstig anledning. Spelar visserligen inte så stor roll vilken dag det är heller, bara man vet när man ska till jobbet och inte så ordnar sig resten alltid :)

Från det ena till det andra.. När jag köpte minipåskliljorna igår tänkte jag att dom kanske, möjligtvis, skulle hinna slå ut till påsk. Tänka sig vad fel jag hade, för dom hade slagit ut redan idag.
120403
120403
Ser ju vårigt och härligt ut i alla fall! :)
120402

Dagens citat 2/4

120327
Lyckan är en så förnäm gäst, att den själv väljer tidpunkten då den vill infinna sig.
- Alf Ahlberg
120402

Do your thing, it doesn't matter as long as we gon' rock forever

Jag har varit ute på Torp nu (igen) och köpt blommor och en ny toalett till Arwen. En person som jag diskuterade rabatt med för någon vecka sedan skrattade lite åt mig när jag berättade hur dålig jag är på att sköta min rabatt, att om någonting över huvudtaget växer där så har jag ihjäl det, och så ska man behöva rensa ogräs och grejer.. Men denna person tyckte i alla fall att jag skulle köpa några penséer och sätta i en kruka och ställa på bordet ute, sagt och gjort.
120402
120402
120402
120402
Skulle inte förvåna mig om dom är döda om en vecka, men dom är fina nu i alla fall :)

Jag har inte gett upp planerna på att fixa i ordning rabatten, men tänkte att jag kanske ska vänta lite eftersom det har blivit kallare igen med frost på nätterna och dessutom ryktas det att det ska komma snö vid påsk. En kruka kan jag ju ta in om det skulle bli så illa. På tal om påsk så köpte jag minipåskliljor också, dom dog fort förra året så nu köpte jag några som inte är utslagna än.
120402
Köpte som sagt en ny toalett till Arwen också, den han hade var lite liten för honom och inte så stark (vägde honom förresten idag, 2,5 kg väger han) så en sådan här fin blev det nu:
120402
Det första han gjorde var att sätta sig och gnaga på den, hoppas det smakade bra :)
120402

Påskpynt

Jag har påskpyntat idag. Hittade hela två kycklingar/ankor att ställa fram. Inte dåligt :)
120104
120401
Förresten, har ni lurats eller blivit lurade idag? Jag har inte träffat en människa idag, så jag har kommit undan. Haha, lucky me.. :)
120204

Just let me have my fun tonight

Jag har ju sagt det förut, så ni vet säkert det nu.. att jag är så himla duktig! Nu har här diskats, varit ute lite med Arwen (men vi (jag) tyckte det var kallt), klippt klorna på det lilla odjuret (blev väldigt förvånad över hur bra det gick med framtassarna, men bak tyckte han inte det var lika roligt..), städat och om en timme ska jag tvätta.
120219
Gammal "nystädat-bild"
Ska ta och ställa fram lite påskpynt om jag hittar något, och sedan är påsken och mina fina gäster välkomna! :) Jag längtar tills på fredag! ♥ 
120204

RSS 2.0