We are here, we're all alone in our universe

Kollar på Euphooooriaaa såhär i natten och minns förra helgen med glädje.. Träffade som sagt världens härligaste människor, varav en jag alltid kommer bli påmind om när jag hör den här låten :) Hoppas vi ses igen! ;)

Just when I felt like giving up on us, you turned around and gave me one last touch

Nu var det helg! Idag har jag gjort sista passet på mitt sommarvikariat, och i morgon börjar ett nytt. Startar dock med ledig helg så det börjar "på riktigt" på måndag. Och eftersom jag byter schema, så blev det två lediga helger i rad. Jag klagar inte, fastän jag inte har några planer lika roliga som förra helgen :P
 
Idag har jag köpt något som jag velat ha länge, har tittat på ett nytt duschdraperi i evigheter och nu bestämde jag mig!
 
Ut med det gamla..

.. och in med det nya!
Svårt att fånga på bild, men jag tycker det är häftigt för det ser ut lite som en tjock glasvägg :) Från Åhlens.


Mobiltelefonplattång

Ni måste förstått vid det här laget att jag har väldiga problem med regn/luftfuktighet i kombination med mitt hår. I lördags när vi var på väg från kusinen till förfesten så ösregnade det. Paraply - visst, men det hjälper inte mot fuktigheten så håret var ju mer eller mindre förstört redan innan festen börjat. Så när vi stod och väntade på bussen fick jag en "snilleblixt"! Varför finns det inte en mini-plattång som man kan koppla till mobilen, snabbt värma upp och platta håret precis var och när som helst? Har jag fel, att det faktiskt finns, så skulle ingen bli mer glad än jag, men det hade ju varit helt awesome!
 


It's always raining men girl, what you worry 'bout?

Jag känner mig lite som en berg-och-dal-bana ibland.. Enda dagen ältar jag allt som finns att älta, nästa dag tänker jag "fuck it! Är det inte bra så är det ändå inget värt att lägga energi på." Nästa dag är jag lika förvirrad igen.. Ena dagen är man den starkaste, mest självsäkra och självständigaste kvinnan i världen, medan man nästa dag bara är en slav under alla andras handlingar. Men jag säger det igen; fuck it! Är det meningen, så händer det. Annars var det helt enkelt inte meningen och vad ska jag göra åt det?
 
Idag är jag i alla fall ledig. Har sovit, varit på biblioteket och handlat mat. Just nu verkar alla prata om filmen Hunger games. Är lite sugen på att se den men vill hellre läsa boken först, för om filmen är så bra så måste ju boken vara grym! Den fanns dock inte inne på biblioteket så jag ställde mig i kö på den :) Satt ett tag och bläddrade i inredningsböcker, älskar det! Finns så mycket jag vill göra, om jag var rik skulle jag köpa en stor lägenhet i ett fint område i Göteborg och uppfylla mina drömmar.. Synd att man inte är rik!

Nu har jag precis lagat lite god mat, alltid kul när det blir så uppskattat.. av mig själv! Hehe ;)

Kände mig rätt nyttig idag när jag handlade, nästan bara grönsaker!
Fastän ungefär hälften är till Arwen :P


Go on, be gone.. Bye bye, so long!

Detta inlägget skrev jag igår, såg nu att det inte hade publicerats,
so here you go ;)
 
Vilken tur jag har som har snälla kollegor som bryr sig om mig när jag är ledsen, eller med andra ord - som lånar ut en gammal (men ändå ny) mobiltelefon när jag är helt förtvivlad över att behöva dras med en knapptelefon, hehe. Nu har jag i alla fall Spotify och Internet, så jag kan nog överleva tills min mobil varit på service :)
 
Har varit sjukt trött idag med, kom fram till att jag inte sovit ut ordentligt på en vecka så det är kanske inte så konstigt. Dessutom var jag ju och lämnade blod i måndags vilket såklart också tar lite tid att återhämta sig helt ifrån. Här är förresten mina senaste "blodgivar-glas" som jag fick i måndags:

Your love ain't the kind you can keep

Trött, tråkig och seg är jag idag. Känns verkligen inte som jag precis varit ledig i tre dagar, inte för att dom tre dagarna gick åt till att sova hehe, men ändå.
 
Det regnar och är trist och det känns som att halva mitt liv är borta utan mobilen (sjukt, jag vet), men tur att jag har min lilla sötnos i alla fall ♥
Han var på rymmen i helgen när han var hemma hos Mikaela. Stack iväg på en liten upptäcksfärd i källaren och stack in näsan till sin pappa, och blev biten.. Lilla bebisen! Som tur var gick det bra och näsan ser ganska hel och fin ut ♥

Daaaamn!

Det här är inte okej! Jag chattade som sagt med Halebops support förut, det hjälpte inte med uppdateringen på kortet så dom sa att jag kunde få ett nytt sim-kort skickat till mig eller gå till en Teliabutik och be om ett nytt. Gjorde det senaste, men det fungerade inte heller. Alltså måste det vara mobilen det är fel på.. Så jag gick och panik-köpte en mini-mini-knapptelefon för 200 spänn, för jag kan inte leva utan, det är helt omöjligt! Men detta är som sagt inte okej..
 

You hate the fact that you bought the dream and they sold you one

Idag offrade jag lite av min sovmorgon för att utföra en god gärning, har varit iväg och lämnat blod nu nämligen :)
Är fortfarande lite trött efter helgens bravader och jag känner mig helt förvirrad för min mobil (som i stort sett är helt ny!) har flippat ur. Den påstår att det inte finns något sim-kort i fast det gör det, såklart, så jag kan inte skicka/ta emot sms, ringa, gå ut på nätet eller någonting, så min enda kontakt med omvärlden är här vid datorn känns det som. Kan ju dock vara sim-kortet det är fel på och inte mobilen (hoppas!), chattade precis med Halebops support som skulle göra en uppdatering på sim-kortet så skulle jag starta om mobilen om en stund. Håller tummarna för att det fungerar då, annars blir jag ledsen!

... and I liked it!

Jag kom för ett litet tag sedan hem från underbara Göteborg efter en helg tillsammans med kusin-vitamin! Igår var det dags för party.. Jag gjorde något jag aldrig gjort förut, träffade så galet härliga människor och hade så sjukt kul verkligen hela kvällen och natten! 
 
Har två bilder att bjuda på.. Den ena är från "outfit-utprovningen" sent på kvällen/natten till lördagen när jag borde sovit för länge sedan..
.. så fick jag tillslut användning för den där toppen jag köpte på Gina Tricot för jag-vet-inte-hur-många månader sedan! Och det är spegeln som är smutsig, inte toppen..
 
Och den här bilden..
Inga detaljer behövs, men detta är absolut något som måste göras om! Har inte haft så kul på evigheter känns det som och det behövde jag :)

The affliction of the feeling leaves me wanting more

Äntligen helg! Hade jag inte haft planer för helgen hade jag faktiskt inte längtat ett dugg, förutom att det ska bli skönt med sovmorgon, för just nu har jag inte alls någon lust att sitta ensam hemma med ett huvud fullt med tankar. Men i morgon blir det Göteborg igen och jag ska ha skitkul!
 
Känns ju lite skadat att åka iväg till jobbet halv nio en fredagkväll när man är ledig, men jag och min lilla bebis har varit ute och åkt buss ikväll. Var och lämnade honom till Mikaela på jobbet när hon slutade, för hon ska passa honom i helgen. Det gick i alla fall jättebra att åka buss med honom i transportburen, och när jag var på jobbet fick Arwen springa omkring lite där inne. Det var nog spännande :)
Mikaelas bild
Våran nya vikarie, hehe! ♥

Dagens citat 23/8

Om du tänker för länge på nästa steg, kommer du tillbringa livet på ett ben.
- Kinesiskt ordspråk

I got a secret that I wanna show you

Jag har varit duktig idag! Diskat, plockat undan massa grejer och äntligen ringt ett samtal jag har skjutit på i evigheter. Typ hela sommaren... Egentligen inget speciellt, skulle boka en tid för blodgivning bara, och påminnelse-appen Astrid har tjatat på mig varje dag i två månader ungefär. Som jag har stört mig på det, men ändå inte gjort det förrän idag, haha.
 
Om ganska exakt två timmar, i skrivande stund, ska jag jobba, upp tidigt i morgon bitti och sedan väntar en rolig helg! :) Måste förresten visa min nya, underbart fina almanacka!
Valde bilden mest för att jag tycker den är så himla fin, men självklart också för att jag älskar Rihanna :)
Från personligalmanacka.se.


Skånska gener

Detta var ganska länge sedan, men efter att ha läst Egoinas blogg där hon skrev om det skånska fenomenet "bulle med bulle" var jag tvungen att prova och utforska mina skånska gener lite. Ja, min lilla pappa är ju från början från skåneland. :)
 
Så vad är bulle med bulle? Ta en fralla (med vallmofrön har jag hört att det ska vara), dela den på mitten, lägg i en delicato-boll, sätt på locket och tryck till. Bulle med bulle!

Godare dock med pärlsockerboll ;)


You can have me all you want, any way, any day..

Då var man där igen.. Seg och slö efter att ha sovit i soffan, men i morgon har jag sovmorgon! Ska bli så skönt :)
 
Blir så trött på att jag aldrig kan få som jag vill. Det är så frustrerande att vara i en situation som man inte har kontroll över, but at the same time.. Så är det en känsla jag älskar, att bara släppa taget och go with the flow! Man behöver kanske inte alltid ha kontroll över allt.. Men det är fortfarande jobbigt när allt ligger i någon annans händer. Kontrollfreak?
 
På tal om ingenting - tillfällig busshållplats i stan, I'm not complaining :) Bra mycket trevligare än den vanliga!


I know it's the real thing, if you don't.. whatever!

Man skulle nästan köpt en flaska champagne och firat nu, för nu är de vanliga busstidtabellerna tillbaka! Tråkigt dock att det betyder att sommaren snart är slut, men ändå.. Äntligen! 

Idag har det jobbats och jag är på bra humör igen! Den där söndagen var precis vad jag behövde, förutom de ca. 15-20 mygg/insektsbetten jag har fått på benen.. Men det var värt det!
 
Kom hem här för en stund sedan efter att ha varit och hämtat ett paket. Har äntligen kommit till skott och köpt en kylplatta till min dator! Sedan jag gjorde mig av med skrivbordet har jag ju suttit med datorn i soffan och haft den på en kudde i knät eftersom den blir så himla varm. Har fått veta att det inte är bra eftersom fläkten täpps igen (ganska logiskt), så en kylplatta it is!
 
Igår shoppade jag lite till Arwen med, en tunnel och en salladsboll :)

Lite spännande, men inget som man vågar gå in i.. än!

Den här var också lite läskig i början, eftersom den åker iväg och komer tillbaka på nosen när man luktar på den, men sen var den inte så farlig ändå :)

 

Euphoria, forever till the end of time

Igår var det som sagt Rix fm Festival i Göteborg! Kom till Göteborg efter klockan 13 någon gång, velade runt lite inne på Nordstan. Märks ju att jag inte är där så ofta längre, blev väldigt stressad och förvirrad ett tag där haha. Visste knappt var jag var, var jag var på väg eller var jag skulle, men ut hittade jag! Skulle ta mig till Götaplatsen med spårvagn, men eftersom flera hållplatser på bl.a. Avenyn var avstänga pga. kalaset hamnade jag någon helt annanstans än där jag hade tänkt mig, haha. Lokalsinnet är ju inte det bästa men lite sitter allt kvar efter att jag pluggade i Göteborg så jag hoppade av någonstans där jag kände igen mig och hittade tillslut till Rix fm-scenen!
 
Det var sjukt varmt igår vilket jag inte alls var beredd på, så jag hade aningens för mycket kläder på mig och på tok för varma skor så jag trodde jag skulle avlida där ett tag. Men det var grymt! I alla fall Rix morron zoo, Loreen & Darin! Roger, Titti och Ola är ju bara för sköna! Loreen blev jag faktiskt lite besviken att hon bara sjöng en låt, hon har väl visserligen bara tre stycken men hon sjöng "bara" Euphoria, men hon var hur som helst helt underbar! Och Darin.. Så sjukt kul att se honom live igen! Han har utvecklats så under dessa åtta(!) åren, jag älskade honom då och jag älskar den otroligt duktiga artist han har blivit nu. Det var lycka!
 
Resten var mest segt, men här kommer i alla fall lite bilder, en på varje artist/band som var med :)

Delar av förbandet, som tyvärr inte längre är Ramsells!

Däremot var snygga Alvaro med, som för mig från början är känd för att ha dansat med Darin. Riktigt eye-candy där ;)

Rix morron zoo!

Dead by April

Molly Sandén

Moa Lignell

Sons of midnight

Lisa Miskovsky

Lasse Kronér representerade västkusten i räkskalartväling mot Ola Lustig - och förlorade!

Linnéa Henriksson

Världens bästa Darin ♥

Danny

Underbara Loreen ♥
Hela gänget!
Källa
Och såhär mycket folk var det! Tror nästan det stod folk längs hela Avenyn, galet ju! :)
 
När det var slut hittade jag på lite annat kul innan jag lämnade Göteborg, så dagen kunde inte blivit bättre! Nu är Anna på bra humör igen! Ska bara försöka fortsätta med det genom ännu en arbetsvecka innan det vankas roligheter till helgen igen! :)

Becomes a teenager again..

Detta är ett tidsinställt inlägg!
Källa
Så, vad händer idag? Jo, jag ska åka ner till Göteborg för Rix FM Festival! Som rubriken säger ska jag bli en tonåring igen för en liten stund, för min "tonårsförälskelse" Darin kommer ju vara där! Ska bli så galet roligt!
 
Vet inte hur länge sedan det var jag såg honom live senast, men det var i alla fall många år sedan nu. Tog och bytte ut Rihanna under jobbtimmarna i bilen och lyssnade på Darin istället nu i veckan. Blev sjukt nostalgisk, kan ju säga att det var en 14-15-16-årig Anna som körde omkring i den där bilen.
Källa
Lilla Darin, haha ♥


I'll give everything, baby here's my heart

Är så trött och less på allting just nu.. Allt inklusive mig själv, är på dåligt humör och har inte lust med någonting. Och det jag vill, får jag inte! Vill bara ha roligt och göra något annat, så vilken tur att jag har något att se fram emot i morgon och även nästa helg :) Skriver ikväll eller i morgon vad planerna för morgondagen är, om ni inte redan listat ut det eftersom jag skrivit om det tidigare i vår/sommar. ;) Nu ska jag i alla fall inte jobba förrän på tisdag, känns riktigt skönt!

Min "trädgårdsmästare" (pappa ♥) var här och grejade lite med mina växter och blommor i sommar. Många slängdes, några planterades om, få var bra som dom var och några återuppstod. Denna var nästan död (ja, trodde jag i alla fall som inte vet någonting om sånt där) men nu, efter att den planterats om, blommar den så fint! :)

Can't deny that I want you, but I'll lie if I have to

När jag väl sätter mig och skriver någonting, så lägger Internet av och allt försvinner. Blir så glad! Har visserligen inget roligt att skriva om men det är ändå störande..
Har jobbat idag, är så seg och trött. Har sovit i soffan och nu sitter jag och kollar på Pang på pensionatet. Men nu är det bara i morgon som jag ska jobba, sedan på söndag har jag semester och ska iväg å lite roligheter! Ska bli både skönt och kul att få vara lite ledig och komma iväg och göra något annat :)
Härlig sommarbild! ♥

LOVE is like..

Solsken och härligt väder! Lite tidigt tydligen att ge upp hoppet om sommaren, love it! Jag har suttit ute och solat ett tag (till vilken nytta? Syns ju inte ändå..) och varit på ÖB. Skrev ju här om ramen jag köpt och planerna för den. Ja.. Mamma hjälpte mig att fixa i ordning dom där väggorden, när vi väl var färdiga och skulle sätta fast baksidan på ramen lyckades jag spräcka glaset. Lyckat! Men nu har jag i alla fall köpt en ny och såhär fint blev det!
 
Love is like playing the piano. First you must play by the rules,
then you must forget the rules and play from your heart.
 
Det är inte perfekt, men med tanke på att det är handgjort (ja i alla fall fastklistrandet..) så blev det bra tycker jag! Tack för hjälpen mamma ♥
 

Dagens citat 15/8

I stormen faller de stora träden, de små blir stående.
- Svenskt ordspråk

You're holding in your hands the two halves of my heart

Jaha då var man ledig ända fram till fredagmorgon :) Ingen långledighet precis men skönt med en ledig dag mitt i veckan.
 
För att lätta upp stämningen lite efter det lite halvbittra inlägget igår kan jag ju skriva att det faktiskt finns snälla människor i trafiken också! Just nu är det vägarbete på motorvägen mellan Uddevalla och Trollhättan, därför är det väldigt mycket trafik på den gamla vägen, där jag kör mycket när jag jobbar. Vissa tider på dygnet kan det vara nästintill omöjligt att komma ut på vägen igen efter man varit inne på någon liten grusväg, men en dag förra veckan, när jag hade stått och väntat i nästan 10 minuter, var det en bil som stannade och släppte ut mig utan att ha någon som helst skyldighet till det. Sånt uppskattas jättemycket och jag blir lite irriterad på mig själv för att jag lägger mer energi på det som är dåligt än på det som är bra. Så nu försöker jag vara lite positiv, heja, heja! :)
 
När jag kom hem från jobbet satt jag ute i den sköna skuggan med Arwen en stund. Känns konstigt att säga så, och jag klagar absolut inte på värmen, men jag var helt genomsvett när jag kom hem, sån sjuk värme på bussen! På morgonen är det svinkallt ute, men när dagen är slut och man ska hem är det så varmt så man tror man ska avlida. Har haft förmånen att få låna mammas och pappas bil mellan svängarna dom var här, då dom tog tåget hem och ner igen, något jag saknar väldigt mycket nu! Man vänjer sig fort vid att vara bekväm.. Hur som helst tog jag en till sväng till stan i den olidliga värmen på bussen och handlade lite, så slipper jag det i morgon :)
 
Bar ut soporna och satte i en ny påse, men vad är det här?
Hade två stycken påsar i rullen som det var hål rätt igenom, haha..


I'm like a puzzle with a missing piece, I've got a car but didn't get the keys

Fy så trött man kan vara! Både i kroppen och huvudet, så himla onödigt egentligen att man går runt och irriterar sig på saker, man blir bara bitter.. Det spelar ju ingen roll var man kommer eller vad man gör så finns det idioter överallt och inte minst i trafiken. 
 
Igår t.ex. när jag jobbade och var ute och körde så hade jag en stor lastbil liggandes obehagligt nära bakom mig i en nedförsbacke, (vilket inte alls är ovanligt men fortfarande väldigt otrevligt) så jag bromsade lite lätt så han skulle fatta att lite avstånd kanske skulle vara en bra idé. Och vad gör han? Blinkar på mig med helljuset! What the f*ck!? Har man inte rätt att bromsa eller? Tänk om det skulle springa ut en älg på vägen eller vad som helst, och jag skulle behöva bromsa på riktigt, vad ska han göra då? Blinka med helljuset och köra över både mig och älgen? Usch, folk har så dåligt trafikvett så man blir mörkrädd..
 
Men det dummaste jag varit med om på länge var i fredags/natten till lördagen då vi åkte hem från Liseberg. Vi låg på motorvägen och mamma, som körde, bytte fil för att köra om bilen framför. Plötsligt kommer det någon, som framstår som en fartdåre, bakom oss och börjar blinka med helljuset. Inte en, inte två, utan flera gånger och kör upp nära bakom. Det finns ingen plats att köra in bakom bilen vi redan håller på att köra om, och det är en bit kvar tills vi kommit förbi den, så mamma fortsätter. Men så sätter bilen bakom på blåljusen, då är det polisen! Hur f*n beter dom sig? Förväntas man förstå att det är en polis som kommer när det är mörkt och någon kommer och blinkar med helljuset? Har dom bråttom och behöver komma förbi får dom väl sätta på blåljuset direkt, men med tanke på att blåljusen bara var på i några få sekunder så hade dom förmodligen inte alls bråttom utan ville bara komma förbi och fram.. Man slutar aldrig förundras över folk!
 
Inte alls bitter, haha! Men det är skönt att få skriva av sig ibland, det är ju lite min tanke med bloggen.
En liten bild från häromdagen, bara för att.. :)


Once upon a time we burn bright, now all we ever seem to do is fight

Älskar! ♥
 
Coldplay feat. Rihanna - Princess of China
 
I could've been a princess, you'd be the king
Could've had a castle, and worn a ring
But no, you let me you
And stole my star..


I need it all; the money, the fame, the cars, the clothes

Då var långhelgen snart slut och om några timmar är det jobb som gäller! Och det sista jag gör på min ledighet är att "storstäda" lägenheten! Känner mig väldigt duktig, hehe :)
Igår rensade jag i skafferiet, har bestämt mig för att köra en nystart med LCHF med start den 1 september. Har i stort sett lagt av helt nu under sommaren för jag har ingen motivation, men ska alltså göra ett nytt försök när denna månaden är slut. Innan öppnades skafferiet på egen risk, alltid något som rasade ut haha. Jag slängde bara lite som var gammalt som stod i skåpen, men annars var det mest massa tomma/onödigt stora burkar som tog plats och nu har jag nästan två helt tomma hyllor. Awesome! Någon gång får man ju ha ordning och reda :)
 
Nackdelen med en nystädad lägenhet är att det känns ännu tommare nu än vad det gjorde innan, efter att familjen åkt hem.. Och på tal om familjen, så måste jag visa vad världens sötaste lillasyster gjort till mig i födelsedagspresent ♥
Hur sött är inte det att hon sytt en Rihanna-väska till mig? ♥
 

CHAOS

Tidigare i sommar när mamma och Klara har varit här (dom och även pappa har varit här, mer eller mindre, i flera omgångar, det är därför jag inte kunnat skriva så mycket vad jag har haft för mig i sommar..) så var vi på en glasutställning som hette CHAOS som höll till i ett bergrum här i Uddevalla. Det var riktigt fina och häftiga grejer. Har en massa bilder därifrån, men har valt ut de bästa vilket ändå blev uppemot 30 stycken. Lägger in dom i miniformat så får ni titta på det ni orkar och är intresserade av :)
Av glaskonstnären Mats Johanson & mästersmeden Berth Johansson.

Family ♥

Jag lever! Har inte bloggat på två veckor, men att överhuvudtaget sitta vid datorn har varit helt ointressant de här två veckorna, så därför fick det bli så. På sätt och vis är man ju alltid "tillgänglig" ändå när man har en mobiltelefon, och speciellt med tillgång till Internet och facebook osv., men det är ändå skönt att ha lite semester härifrån ibland faktiskt.
 
För att så kort som möjligt sammanfatta var jag hållit hus, så kan jag säga att jag till en början hade min söta lillasyster här. Hon var alltså den oväntade gästen. Det var inte tänkt att hon skulle vara hos mig mer än en helg, men det blev så ändå vilket var väldigt kul fastän jag jobbade några utav dagarna. Hade ju t.ex. henne här när jag fyllde år ♥
 
Vi har badat (de få dagar det varit badväder), varit och grillat hos en kompis till mig, varit nere på Uddevallakalaset, ätit ute och haft det mysigt, varit på bio och sett Ice Age 4 i 3D m.m. Sedan kom mamma hit, och tillsammans med henne har vi bl.a. varit uppe hos morfar och hans Monica i sommarstugan, varit på Sportshoppen i Grebbestad, spelat minigolf x 3 (jag förlorade alla gånger!), firat lite födelsedag i efterskott och varit och shoppat lite.
Men bäst av allt var ändå igår, då vi, tillsammans med en utav våra kusiner var på Liseberg! Har ni läst min blogg ett tag så vet ni säkert att Liseberg är "heaven on earth" för mig, älskar det! Frisyren var katastrof efter att det kom en ordentlig regnskur på förmiddagen, men på sätt och vis blev det ändå en perfekt Lisebergs-dag, eftersom det blir rätt så folktomt när det regnar tidigt på dagen. På eftermiddagen däremot blev det fint väder så vi hade det bra och såklart jätteroligt!
 
Nu har mina kära åkt hem igen, så nu är det tomt i min lägenhet efter att jag haft folk här i mer än två veckor. Nu är det bara jag och Arwen, som sitter och slickar på min hjärt-kudde, haha ♥



Arwen har också haft det bra! :)

Tuffing ♥

Hole-in-one! (Jo, vi låtsas!)



Tycker den här bilden sammanfattar sommarens väder ganska bra.. Kolsvarta moln, fint där man inte är och sol och regn på en och samma gång! Det regnade dock inte just när bilden togs, men det var inte långt ifrån!
Enda bilden jag tog på Liseberg, på väg ut vid stängningsdags!
Mamma och Klara ville vara med på kort, och kusin-vitamin kom med där bredvid :)
 
Tack mina älskade, fina för den här sommaren ♥
 

RSS 2.0