I wish to you, joy and happiness

Har ni inte sett klippet med de skrikande getterna som jag la upp i lördags, så måste ni göra det, omgående! Det är helt hysteriskt roligt! Och vill ni förlänga ert liv lite ytterligare, så måste ni även se detta. Det är utan tvekan värt 41 sekunder av erat liv! Jag satt här igår kväll och skrattade så jag grät, jag förstår inte var folk får allt ifrån, men älskar att det finns människor med sådan klockren humor! :) 

Staring at the bottom of your glass, hoping one day you'll make a dream last

Har haft en härlig dag idag! Med rätt inställning och fokus på det som är positivt, så kan varje dag bli en bra dag :) Det blommar till och med här! Måste ha något med allt solsken att göra, för det min "vård" dödar ju bara allt vad blommor heter..

I feel like I'm a hopeless romantic, I can't help falling in love

Kommer hem från jobbet och är helt slut i huvudet. Precis som det ska vara! Eller..? Hade en väldigt random konversation med min granne som jag mötte i porten när jag kom hem.. Kom tillslut därifrån och kunde låsa in mig i min egen lägenhet och tänkte vad f*n hände där? Haha..
 
Har ingen lust med det här, eller någonting annat just nu. Den försvann.. Slänger upp en låt istället, det här är min låt, och bilden (som är en Spotify-länk) har precis rätt attityd för stunden.
Källa
phuckit..

Love is great, love is fine

Ledig, dag före löning ( = inget att göra), sol, plusgrader och vårväder! What to do? Jag tog en promenad till Bjursjön och tillbaka :)
Känner mig lite som "Pavlovs hundar" (något jag lärde mig när jag läste Psykologi A på gymnasiet). I ett experiment ringde han i en klocka varje gång hundarna skulle få mat, och efter det började hundarna dreggla till ljudet av klockan, oavsett om dom fick mat eller inte. Lite så är jag med solen - så fort jag ser den vill jag ta fram utemöblerna, ta på mig en fin sommarklänning, bada och äta glass, oavsett om det är varmt eller inte. Vi är dock inte riktigt där än, det var rena skridskobanan nästan hela vägen dit, men snart så!

Say you want me like I want you

Idag är en bra dag! Av ingen speciell anledning, eller kanske av många olika anledningar. Hur som helst, det bara är! ♥ Solen skiner idag med och nu tror jag faktiskt det är vår på riktigt! Älskar det!

Bjuder  på en härlig sommarbild, bara för att det är underbart och för att jag längtar :)

Watch and learn now, watch and learn how

Då var den här helgen slut med, och snart månaden också. Förstår inte hur det kunnat gå så fort, när jag i september fick ett vikariat till sista februari tyckte jag det var en evighet.. Man blir väldigt lätt bekväm också när allt bara rullar på, men nu är det nya tider igen! Blir säkert jättebra det med :)
 
Var så trött när jag kom hem så det var omöjligt att hålla sig vaken.. Skyller på Arwen som höll på och bråka i natt och väckte mig genom att tugga på gallret. Att jag aldrig lär mig att det är mer effektivt att lägga en kudde över huvudet än att släpa sig upp ur sängen för att gå upp och "skälla" lite på honom.
 
Och i morgon ska jag sabba min sovmorgon med att gå upp och tvätta klockan sju.. Var tvungen eftersom alla bra tider var bokade när jag fått min nya låskolv och kunde boka. Gick dit och tittade förut så att den satt kvar nu, och det gjorde den.. Plus den gamla. Jag fattade ingenting när den var borta och fattar ännu mindre nu. Man måste ju ha nyckel för att flytta på den..?
Det är något lurt på gång!

I gotta let it go

Great day! Tillbaka på jobbet och underbart väder med solsken och blå himmel! Man kan bli på bra humör för mindre :) Ikväll är det sista deltävlingen i Mello, skönt att hela "kalaset" är över snart. Kan inte minnas att det någonsin varit såhär dåligt förut. Konstigt att folket som röstar var så vettiga förra året och så konstiga i år.. :)
 
Skulle förmodligen vara mer njutningsfullt att spendera kvällen med att lyssna på skrikande getter. Erik Wedberg på Rix fm spelade upp lite av det här klippet i radio igår, och uppmanade alla lyssnare att titta på det på Facebook. Sagt och gjort! 
 
Haha, sjukt kul! Jag visste inte att getter kunde skrika.. En sån skulle man ha hemma som underhållning, haha! Älskar den ena mer än den andra ♥ "Ööh.."

I guess easy come, easy go..

Det mest produktiva jag gjort den här veckan är att klara en massa banor på Candy Crush Saga. Har tagit mig genom Chokladbergen och en bra bit in i Godisklubbeskogen. Från bana 39 till 57.. Bra jobbat, hoppas jag att ni säger nu. :)
 
Har också tagit reda på hur man tar en "captured image" på mobilen. (Som bilden ovan.) Har gjort det av misstag många gånger men aldrig förstått hur det gått till. Now I know! Thanks to YouTube och folk som inte har bättre saker för sig än att lära korkade personer som mig sånt där..
 
Underhållningen har Arwen stått för. Lika rolig har han dock inte varit hela tiden, men stundtals.. Han bet hål på en flaska med vatten som jag hade ståendes på golvet. Det sprutade vatten på honom, så han fick sitt "straff" direkt, men sedan tömde jag flaskan och gav honom den att roa sig med. Låg i soffan och tittade på honom och kunde inte sluta skratta. Haha, vet inte vad han höll på med men det såg i alla fall väldig roligt ut. Han gör ju vad han kan för att hålla mig sysselsatt, något annat kan jag inte säga! ♥
 
Nu mår jag bra igen, är lite seg bara men det kanske inte är så konstigt. Tillbaka till jobbet i morgon! Ja, jag längtar faktiskt. Har jobbat ett pass på en vecka, och jag som i vanliga fall blir uttråkad av att vara ledig tre dagar...

I think about it all the time

Fick för mig att använda mina "gröna fingrar" lite (haha.. har aldrig haft och kommer aldrig att ha några gröna fingrar..) och göra något åt en växt (någon form av kaktus?) där det mesta utav bladen låg lösa av en eller annan anledning. Så jag började plocka, och detta blev kvar:
Hälften var dött och slängdes, och hälften hamnade i vatten. Antingen dör dom med, eller så får dom lust att leva igen.. Vem vet.. Inte jag i alla fall, uppenbarligen.. :)
I'm a plant killer!

Told you I'll never break your heart

Det händer inte mycket här i soffan alltså.. Har nästan lärt mig 5:ans tv-tablå under dagtid utantill - Desperate housewives, Sjunde himlen, Real housewives of New Jersey, Ellen DeGeneres show, Familjen Kardashian, Vänner osv.. Det enda som egentligen är roligt att titta på (förutom Vänner, älskar amerikanska komediserier!) är Ellen! Hon är så underbar, men någon som är nästan ännu härligare än henne, är den här mannen:
Tony Okungbowa - Källa
Ni känner igen honom om ni sett på Ellens show någon gång. Han behöver helt seriöst inte göra något mer än att skratta för att man ska älska honom! Helt underbar! ♥

You will never have another like me

Dagens projekt, förutom mer vila, blev att ta mig till närmaste brevlåda och posta ett brev. How old fashion? Jag brukar visserligen skicka kort på posten vid födelsedagar osv., men mer för att jag tycker det är roligt och inte för att jag måste. Var i alla fall ganska skönt med lite frisk luft, fast jag hade hellre stannat under täcket i soffan. Kände mig lite som en vampyr i solskenet.. Tur att närmaste brevlåda inte ligger mer än 5 minuter bort :)

Only hate the road when you're missing home

Idag är jag hemma och tycker synd om mig själv.. Nej då, skojar bara, jag är ju ingen man.. ;) Men hemma är jag, kroppen var inte alls med på att jobba idag. Hoppas på att 2-3 heldagar i soffan ska göra susen, annars lär jag ju göra som Arwen tillslut - klättra på väggarna. 
Bild från arkivet

Stopped in my tracks, caught in his eyes

Jag blev väckt vid tio i morse av att det ringde på dörren. Var däremot för lat och för opåklädd för att orka gå upp och öppna, ringer det på dörren utan att jag väntar besök brukar det ändå bara vara Jehovas vittnen. Eller en granne. Eller en polis som letar efter en granne. Eller fastighetsskötaren, som det var idag.
 
När jag kom hem igår gick jag och skulle boka en ny tid i tvättstugan, eftersom jag kom hem för sent för att tvätta igår. Bara det att min sån där låskolv som man använder för att boka tid var borta. Helt spårlöst försvunnen och jag fattade ingenting. Gjorde en felanmälan på nätet så han skickade in en ny i brevinkastet i morse, tillsammans med ett litet meddelande..
Den lär ju inte komma gåendes tillbaka av sig själv, men visst!
Man vet ju aldrig! :)

Pump up the bass, the music is intoxicating

Igår förmiddags satte jag mig på ett tåg och åkte ner till Göteborg för lite kusin-häng. Blev lite shopping (jag försökte i alla fall), lunch på stan, godishandlande, Melodifestivalen och sedan en helnatt på Gretas! Älskar alla härliga människor man träffar, goa göteborgare! :)
 
Är lite lagom trött och sliten nu men det är ju sånt som hör till. Ser i alla fall fram emot en sovmorgon i morgon innan en ny jobbvecka drar igång! Har tyvärr inga bilder att bjuda på och orkar inte fixa något nu, så det får vara utan idag. Hoppas ni överlever! ;)

Want you to make me feel...

Eftersom att jag inte kommer ha tid att skriva något idag, så kommer det nu ett tidsinställt inlägg som jag gjorde i ordning igår. Ifall att ni skulle ha tråkigt liksom ;)

Ni vet den där parodin jag la upp på One Direction häromdagen? (Här) Jag kikade in på den YouTube-kanalen där det fanns fler parodier gjorda av samma kille. Vet inte om jag ska skratta eller gråta egentligen, men jag gör både och. Det fanns nämligen en parodi på Rihannas Only girl (In the world), som jag såklart var tvungen att titta på.
 
Detta är så roligt så jag tror jag dör, samtidigt som det är ganska äckligt... Det värsta är att jag inte längre kan lyssna på låten utan att se en gammal, skrynklig, solbrun gubbe framför mig, skuttandes på en äng - iklädd endast en röd tyllkjol. Har för evigt förstört en utav mina favoritlåtar, men nu får jag mig i alla fall ett gott skratt varje gång jag hör den! 

I threw my hands in the air, said 'show me something'

Känns som att ingenting går som jag vill idag, fastän det mesta faktiskt gjort det. Min fina lilla kaffebryggare (som är köpt från USA, eftersom att den bestämt skulle vara rosa) gick det i alla fall inte bra med. Blä på det! Hatar allt som har med el att göra. Det är tydligen inte meningen att vi vanliga dödliga ska förstå oss på sånt. Och jag har verkligen försökt, men jag skulle nog förstå grekiska bättre.
 
Så nu är jag på dåligt humör, därför skiter jag i det här idag. Gör förmodligen detsamma i morgon, men av en annan anledning. Jag lägger upp en video istället, bara för att Rihanna är världens snyggaste, och för att jag älskar låten!
 
Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
And it takes me all the way, I want you to stay.. 

I'mmmmm in love with you!

Ja, jag har på något sätt blivit en sådan som inte gillar alla hjärtans dag. Förmodligen för att jag inte har någon som uppvaktar mig, så det kanske går över så småningom.. Hur som helst så tyckte jag, att eftersom att jag är så himla bra och för att det bästa jag vet är choklad, så får jag ju uppvakta mig själv lite. Ingen annan lär ju göra det, tänkte jag.
 
Så när jag var och hämtade paketet passade jag på att kolla efter den nya Marabou Drömkrisp. Om ni visste vilket hett samtalsämne den här chokladen har varit på jobbet den senaste veckan, vi blev nästan lite hysteriska när en utav våra kära kollegor berättade om denna men vi inte kunde hitta den någonstans! "Den kommer fram om ni röstar på Sean Banan", hette det då. Ja, vi är väl lite som vi är allihop.. :) Hur som helst så har jag tittat efter den flera gånger men den finns inte! Men nu, på Coop konsum Skogslyckan av alla ställen!
Älskar chokladen men - ursäkta mig - jag hatar särskrivningen! Sätt dit ett bindestreck for God's sake! "Dröm krisp" blir ju mer en uppmaning, att man ska drömma krisp... Språkpolis i farten!
 
I alla fall.. När jag kom hem, så hittade jag denna i min brevlåda:
Fanns ingen avsändare, så jag har ingen aning vem den kommer ifrån. Kanske en hemlig beundrare? Tackar i alla fall så mycket till den som skickat den! :) ♥

Wish I could go back in time and wipe all your kisses off

Att åka buss utan musik i öronen är rena tortyren med allt folk som tjatar, sms- och ringsignaler som låter osv., och att jobba utan att kunna lyssna på musik när man promenerar mellan besöken är inte heller roligt. Så direkt efter jobbet idag åkte jag till Clas Ohlsson och köpte ett par nya hörlurar, eftersom mina la av idag. Eller fungerar gör dom ju, men det glappar så att det nästan bara hörs musik och bakgrundssång. Lite fint det med, men ändå inte..
 
Efter det var gjort tog jag bussen till Skogslyckan för att hämta ett paket innehållande - hör och häpna - en kaffebryggare! Att "lära" sig dricka kaffe var inte omöjligt, inte ens svårt, och jag har alltid tänkt att om jag någon gång ska ha en kaffebryggare, så ska den vara rosa. So here it is!
Går inte att inte gilla! :)

Gotta have som fun!

Nu när jag erkänt att jag lyssnar på One Direction (fast det skrev jag ju i och för sig aldrig att jag gjorde - men det gör jag - bara den låten!) så känner jag faktiskt att det ger mig rätten att driva lite med dom också... :)
 
Jag har själv varit den som alltid fått höra att min idol är "bög", så inte för det, utan mer för att det är en rolig grej. Har självklart ingen aning om vilket håll de här småpojkarna är lagda och det spelar ju ingen större roll heller.. Som sagt, tycker bara det är lite roligt. Eller... mycket roligt! :)

I guess he stole your heart, but I see he broke it too

Efter jobbet idag fick det bli en "liten" busstur, var tvungen att köpa lite mat till Arwen. Så segt, det tar ju evigheter.. Arwen är i alla fall tacksam och blir lika glad och exalterad varje gång han får mat, hehe ♥
 
Det var en tant (i 80-års åldern, gissar jag..) på bussen hem som gjorde hela min dag! Hon satte sig snett framför mig, vände sig om och viftade med en Metro och frågade om jag ville ha den. Jag tackade så mycket för erbjudandet men hade redan läst den i morse, så säger hon "Ja, jag har läst horoskopet nu, det är det viktigaste!" Så berättade hon att hon blivit så sugen på fiskgratäng som hennes mamma brukade göra förr, på någon fisk som hon satt och funderade länge över men inte kunde komma på vad den hette. "Men jag är glad att huvudet sitter där det ska!" Haha, så söt! :)
 
Anyway... Kände att det inte varit så mycket "jag" i bloggen det senaste, så här kommer en bild! Såhär ser jag ut nuförtiden, för er som inte sett mig på länge ;)

Två veckor senare...

Äntligen har den kommit! 
Signerad och allt! (Ja, det är äkta.)
 
Efter att tjatat lite på CDON, Posten och sedan CDON igen fick dom tillslut göra en ny beställning åt mig, eftersom den första tydligen försvunnit någonstans på vägen (säkert någon postsnubbe som i hemlighet ville ha skivan..) Men den som väntar på något gott..! Har visserligen redan lyssnat på den säkert hundra gånger på Spotify, men ändå :)

Bear this in mind, it was meant to be

Så var det jobb igen! Har ingen aning vad jag höll på med i morse men jag vet att om jag inte hade haft min klockradio med sin hemska signal hade jag försovit mig. Hade stängt av både det ena och det andra och när jag kom hem stod radion fortfarande på...
Låg däremot igår kväll och funderade över risken att vakna av att få en radonmätare i huvudet, då hela den lamp-grejen som sitter i taket, där dom hängt mätaren, håller på att ramla ner. Man får ju inte lov att röra dom där mätarna heller, så den får väl hänga så så länge den nu hänger kvar.
 
Efter jobbet idag blev det en sväng förbi Centralens konditori för att köpa semla. Jag är egentligen inte så mycket för semlor, men eftersom jag ändå var där så fick det bli en ändå. En chokladsemla! Passar mig perfekt! :)
Gott, gott! :)

I'mma do it only 'cause your lips say 'make it' to my mouth

Jag känner att jag har lite dålig pli på den där som handlar mat och fyller kylskåpet åt mig. Hon får ta och skärpa sig lite nu eller så får jag anlita någon annan. Men men, man tager vad man haver, som man brukar säga!
Har i alla fall fått varit och handlat nu, mission completed! Tänkte göra lasagne till middag idag, får se hur detta går.. Tror jag har gjort det en enda gång förut men minns inte om det var ätbart eller ej. Det återstår att se! Annars har jag ju i alla fall smör och bröd! :) Och snabbkaffe..

All these little things

Okej hörrni... I've got a confession. Jag vet att det är löjligt, det tycker jag med, och säger ni emot mig så har ni fel. Det är nästan så att jag inte borde skriva om det, men jag gör det ändå. One Direction. Jag har aldrig riktigt gillat dom, fast dom varit lite sådär "småbra", men ändå inte. Det är ju småkillar.
 
Har hört deras nya låt, Little Things, på radion ett par gånger nu, och fastän jag tycker att dom och hela låten är löjlig, så är det ändå något jag gillar med den. Och det var en utav rösterna jag fastnade för och var tvungen att ta reda på vem utav pojkarna den tillhörde, så jag kollade på videon...
Nu får jag faktiskt ge efter lite grann. Den första killen som sjunger, (ja, jag har såklart kollat upp det, Zayn Malik heter han, och det var inte han som rösten tillhörde..) jag smälter nästan lite. Vilka ögon..!
 
Ja.. Det bor säkert en fjortonåring i er också, och min blir tydligen löjligt förtjust i sånt här.. Don't judge me too hard! Kan också tillägga att jag skrev det här inlägget för fem dagar sedan, så det satt långt inne!

You know I've heard it all before

Jag kan skriva två ord om gårdagens "fest" på tv:n; det sög! Punkt. När det var slut satte jag på Euphoria på högsta volym i ren protest och sedan kollade jag på Gaygalan. Blev på mycket bättre humör av det, inte minst för att D-man var med, men även för att rätt personer vann där.
 
Jag håller med Gina Dirawi lite där, som hon sa när hon skulle dela ut ett pris, att alla säger att Gaygalan ska vara så rolig men man gråter minst lika mycket som man skrattar. Men det är i alla fall något som berör och väcker bättre känslor än Mello :)
Källa
Underbart att Adam och Adam vann årets duo, underbart att Torka aldrig tårar utan handskar vann årets tv-program, underbart att Jonas Gardell vann årets homo-bi-trans och underbart att Soran Ismail vann årets hetero för "järnrörs-incidenten" med Sverigedemokraterna.

Don't know what hit me, but I know I need some more

Igår, när jag kom hem från jobbet, ändrade jag timers:arna till mina lampor. So what? Jo, jag har dom inställda så att alla myslampor tänder sig när det börjar mörkna ute. Bara det att det inte blir mörkt klockan tre längre, vilket är helt underbart! Det är så tråkigt på hösten när man får ändra hela tiden så dom tänds tidigare, men minst lika tråkigt som det är då, lika härligt är det nu när man faktiskt märker att det blir ljusare om dagarna. I love it!
 
Så är det Mello ikväll igen.. Melodifestivalen, som man älskar att hata och hatar att älska. Är det inte lite så? Jag tycker i alla fall inte att dom satte ribban speciellt högt förra veckan och jag vet inte hur mycket sämre det kan bli, men med tanke på att Sean Banan ska vara med ikväll så är det mycket möjligt att det blir någon form av rekord. Så därför blir det en Darin-bild idag. Makes perfect sense!
Ja, ni ser ju datumet! :) Gissa om jag var en lycklig tjej den dagen? Lite roligt ändå, att jag just i detta nu, 7 år senare, sitter med just Darins nya platta på repeat. Tänk vad mycket som har hänt sedan dess, men fortfarande når hans musik fram till mig.. Inte på samma hysteriska sätt (som tur är kanske), men ändå på ett alldeles speciellt sätt ♥

Min lilla kramkanin ♥

Jag har många gånger försökt få Arwen att ligga och mysa med mig i soffan. Sitter han på golvet och man kliar honom på huvudet så lägger han sig ner och visar tydligt att han gillar det. Jag tycker då att han borde göra samma sak om jag kliar honom på huvudet när han sitter i soffan, men tydligen är det nästintill omöjligt att sitta still i soffan och att ligga ner har det absolut inte funnits någon tanke på.
 
Förrän igår. Han hoppade upp på kuddarna bredvid mig, och när jag klappade lite på honom nästan dök han ner och gosade till det där och ville bli mer klappad. Vad hände där liksom?
Även nu ikväll låg jag i soffan, lyfte upp Arwen och la honom på min mage och klappade honom. Innan har han alltid vägrat att ligga kvar, men nu låg han där, platt som en pannkaka och såg ut att ha det bra. Ifall detta har något med kastreringen att göra, så gillar jag det! Supermysig ju! ♥

Yup - I'm falling for you, but there's nothing wrong with that

Då var jobbhelgen igång, nu igen! Jag var helt säker på att det var måndag i morse, har fortfarande inte kommit över det här "måndag-till-fredag-och-ledig-helgen-tänket" så det blir lite snurrigt när man är ledig mitt i veckan. Men vad gör det :) Spelar ju mindre roll vad det är för dag egentligen.
 
Fixade förresten mitt mobilskal igår, fungerade jättebra med silikon! Och stenarna matchar mina hörlurar så fint, like it! :)
Vill önska alla som läser en riktigt trevlig helg! :)

You're making staying over here impossible

Ledig dag och har varit och shoppat lampor! Blev less på mina Second hand-lampor som det uppenbarligen är något fel på eftersom glödlamporna går sönder hela tiden så har letat efter nya på bl.a. Tradera. Finns mycket fint, bara att jag tycker det är så krångligt när det är såna där lampkontakter. Alla säger att det finns adaptrar för det, men var? Skitsamma tänkte jag, orkar inte krångla, så nu köpte jag riktiga lampor med riktiga kontakter. Jag är väldigt nöjd :)
Arwen var dock inte lika förtjust i att jag skulle greja med lamporna. Han satt och stampade i buren hela tiden.. Men det är klart, det är ju orättvist att jag får vara på fönsterbrädan och klättra och inte han! :)

Love should be a crime

Igår kväll låg jag på soffan och lyssnade på grym musik i säkert 5-6 timmar, inget annat (eller jo, greja lite grann med mobilen..), sen la jag mig relativt tidigt och somnade före klockan var elva, och idag mår jag bättre. Sa ju att musik är den bästa medicinen! :)
 
I morgon är min enda lediga dag den här veckan så då får jag passa på att vila öronen lite från mina kollegor som verkar ha fått fnatt, hehe. Lite galna, men man kan inte låta bli att tycka om dom ändå! Det är också bra medicin, faktiskt :)
 
Idag efter jobbet var jag på Clas Ohlson och köpte silikon, för att prova att silikon:a fast bling blinget på mobilskalet. Lite sysselsättning till i morgon kanske. Hoppas på att det funkar bättre än Panduros skräplim.. Kan nästan slå vad om att hälften av dekorationsstenarna kommer vägra att lossna nu när jag ska försöka ta bort dom.. Brukar vara så :)

Name your wish, it's my command

Tänkte bara svänga in här och säga hej! Mår inte riktigt hundra idag så jag ska inte anstränga tankeverksamheten i onödan :) Ska svepa in mig i en mysig filt och fortsätta med det jag gjorde innan jag satte mig för att logga in här - ligga på soffan och lyssna på lite feelgood-musik! Finns nog ingen bättre medicin, det funkar i alla lägen!
 
Slänger upp en bra låt med, bara för att.. Klicka på bilden för att komma till Before I pass out.
Källa
Vi kan också se detta lite som en diss till Melodifestivalen. Varför kan inte något sånt här vara med? Kan svära på att Darin är bättre än alla årets bidrag tillsammans, även dom vi inte hört än. Till och med då han var mellanakt för några år sedan (som bilden är ifrån) var han bäst. Så är det, som jag sagt förut.. Så mycket bättre än alla andra..

No, it ain't nobody's business, except.. that it is!

Det här inlägget skrev jag för flera månader sedan, men av olika skäl publicerade jag det aldrig. Men med anledning av "nyheterna" angående Rihannas och Chris Browns officiella återförening har jag tänkt igenom detta igen och jag tycker faktiskt att jag har lite rätt.
 
Vill bara klargöra först att det jag älskar med Rihanna är framför allt hennes musik. Hon kan verka ha en jättehärlig personlighet i vissa sammanhang, men jag vet också att hon ägnar sig åt saker som jag är starkt emot. Så, här är inlägget jag skrev för några månder sedan, dock lite redigerat.

Hör och häpna, nu ska jag kritisera min stjärna lite grann. Det handlar om låten Nobody's business (feat. Chris Brown, som misshandlade Rihanna när dom var ett par). Kritiken gäller ifall att ryktena om att dom är tillsammans igen stämmer, vilket - om man lyssnar på låten - det låter som att dom är.
 
Jag gillar låten, men analyserar den och hela situationen så mycket att jag nästan inte kan lyssna på den längre. I alla fall inte lyssna och njuta. Från början tänkte jag att "Nej, det är ju sant. Det är ingen annans "business" än deras", men faktum är att jag faktiskt tycker att det är det. Visst att hon får göra vad hon vill av sitt liv, men som kändis blir man automatiskt en förebild för många, och tänk vad hon kunnat göra för många tjejer som blir slagna av sina killar/män. "Rihanna lämnade Chris för gott, jag kan också göra det". Men hon går tillbaka till honom och säger att ingen har med det att göra, och alla tjejer som kanske inspireras av henne och hennes styrka tänker "Rihanna gav Chris en andra chans, jag kan också göra det".
 
Och bara Chris's uppenbarelse i låten gör mig förbannad. "Let me love you and show you how special you are" - genom att slå henne sönder och samman? Idiot! Jag tror säkert att han ångrar det han gjorde jättemycket, och jag vet att han bett om ursäkt både offentligt och personligen till Rihanna, men jag tycker ändå det är jävligt svinigt och det är inte okej!
Källa
Är det såhär kärlek ser ut så har jag missat något..
 
Kanske överreagerar jag, men samtidigt vet jag att många håller med mig. Jag tycker bara det är så synd att låta den rollen som en förebild för något vettigt gå till spillo, hon hade kunnat göra så mycket... Men jag har också läst hennes tweet efter att hon lagt upp en bild och text som kunde tolkas (och förmodligen rätt tolkat) som att hon var hög och blev kritiserad för det där hon svarade; "I don't really give a f*ck!" och det är väl uppenbarligen så hon resonerar. Tyvärr, får jag säga.

I know you must be tired, 'cause you've been running through my mind all day

Då var en alldeles ny vecka igångsparkad med jobb! Sov sådär jobbigt dåligt i natt, ni vet när man vaknar och det känns som att man inte ens somnat riktigt men det ändå har gått flera timmar? Men får väl skylla mig själv att jag sov bort halva dagen igår.. :)
 
Tänkte skriva något om vädret, men nej.. Är så trött på skiten och jag har redan pratat väder i massor idag - svensk som man är. Tur det skiftar lite så att man alltid har något att prata om ;) Slänger upp en solig bild från i lördags istället!
Och ni vet mitt fina bling bling:ade mobilskal? De får jag göra om, för limmet höll inte. Varje gång jag rör den så ramlar någonting av. Läste på någon blogg att vitt silicon är bra att använda till att dekorera mobilskal, men jag körde med det som det stod passade dekorationsstenarna. Vilket tydligen inte fäste bra på det underlaget.. Så gör om, gör rätt! Eller nåt.

Swallowing my pride, struggling to stay alive

Jag kommer ihåg när jag läste på lite om kaninskötsel i samband med att jag skaffade Arwen, och det stod att man skulle lägga/sätta sig på golvet, på kaninens nivå, för att se vad som skulle kunna vara en fara för kaninen eller kanske av annan anledning inte borde finnas på den höjden. Känns lite som att det inte spelar jättestor roll faktiskt, får nästan ha all inredning i taket ifall det ska komma undan den här lilla busen..
Snart börjar han väl klättra på väggarna med!

Baby you will be my number one

Har nästan storstädat idag, skurat lite i köket och så där. Kände att jag fick vara lite extra duktig som kompensation för att jag sov bort halva dagen, men tråkigare saker att göra är nog svårt att hitta faktiskt. 
 
Under tiden jag har städat har EXIT gått på repeat här, tycker bara den blir bättre och bättre. That Love är min absoluta favorit just nu, kan lyssna på den om och om igen :) Och bara för det Spotify-länkar jag låten igen, klicka på bilden!

I know that smile has broken a couple of hearts

Så var det lördag och Melodifestivalen ikväll! Förstår inte hur det kan börja redan, jag tycker fortfarande att Euphoria är ganska så färsk.
Känner på mig att det kommer suga i år faktiskt. Inte minst för att Danny är en utav programledarna. Jag står knappt ut med att se honom under dom tre minuter ett framförande tar när han är med och tävlar, och nu blir det alltså flera timmar varje lördagkväll.. Kan ju hoppas på att han överraskar positivt, annars är en bojkott av Mello ganska nära.. Fast känner jag mig själv rätt skulle jag aldrig kunna göra det :) "What doesn't kill you makes you stronger.." Typ.
 
Igår kväll roade jag mig med att dekorera mitt mobilskal. Jag vill egentligen ha ett rosa, men det jag har är inte rätt rosa, och det är ganska dåligt utbud med skal till min mobil, så jag köpte ett nytt svart. Lite roligare än dom "vanliga", men ändå inte så jätteroligt. Nu däremot är det fint och lite mer personligt! :)
Lekte lite med effekterna i PhotoScape :)

Motivation!


Leave without the shadows left by him, he never loved you anyway..

Sa jag att det var vår igår? Det var det - sol och fint! Det har det varit idag med, fast kallt.. Men fint! :) Nästan så man skulle kunna orka göra vad som helst, till solen försvann förstås..
Så nu var det alltså helg igen.. Jag är lite sur, för jag har fortfarande inte fått Darins skiva! Segt eftersom jag fick sms från CDON dagen innan den släpptes att den var skickad. Hur lång tid kan det ta? 

RSS 2.0