So hold your head up girl and you'll go far


LÅT!
Jag har lyssnat ganska mycket på den här låten efter all uppståndelse kring den, och såklart efter att jag hört Maria Aragon sjunga den, och jag börjar faktiskt tycka att den är riktigt bra. Om inte annat så har den ett starkt och bra budskap om att man ska älska sig själv precis så som man är!

No matter gay, straight, or bi
Lesbian, transgender life
I'm on the right track baby
I was born to survive
No matter black, white or beige
Chola or orient made
I'm on the right track baby
I was born to be brave

It's your chance, take my hand

Jag är galet uttråkad! Vad ska man hitta på? Fadde har stuckit iväg på fotbollsträning (bara jag som tycker att han spelar fotboll hela tiden?) Det gråa, trista, regninga vädret bara suger energin ur mig, jag vill ha sommar och sol! (Och vi har kort, tajt kjol och vi vill ha dig, Markoolio.. Haha, har alltid trott att dom sjunger "korta kjol" men där ser man att så var det inte!)

Igår köpte jag nya bordstabletter (som det så fult kallas). Det var rea på Åhléns så det blev 10 kr/st istället för 20 kr.

Fint med lite färg! :)

När jag kom hem såg jag också till min stora glädje att dom matchade jättesnyggt till mattan i köket också! Helt oplanerat men väldigt bra :)

Grattis Edwin!

För 8 år sedan blev jag en stolt faster till lilla Edwin (som inte är så liten längre). Jag minns det som igår när Edwins mormor ringde, det var jag som svarade och hon berättade att min bror och hans Sofia fått en liten son! Och idag blir han alltså hela 8 år och jag vill bara passa på att sända ett stort GRATTIS och massor med pussar och kramar till honom! (Även om han tycker pussar är "blääigt", hehe)

På bilden: Jag, Nicklas, Fia, Frida
Hugo, Edwin & Klara

Köpte ett kort och skickade från mig och Fadde. Hade så himla svårt att välja, jag är inte så bra på vad små pojkar gillar eftersom jag bara har varit liten med en syster och haft en liten syster. Var lite tveksam med tanke på den lila/rosa moppen (den såg mer rosa ut på riktigt) men fotbollarna fick avgöra saken, eftersom Edwin är en fotbollstokig liten kille!

You gotta be ready

Hej! Tidigare idag var jag nere i stan och träffade en tjej som jag träffat på internet, på en sida där man hittar nya vänner, hehe. Kul för mig att hitta någon att umgås med i den här staden som inte är släkt med min pojkvän. Hon verkade jättesnäll och trevlig och vi kommer med största sannolikhet träffas fler gånger! :)

Nu har jag suttit i ungefär två timmar och sökt jobb, hittade ganska många att söka faktiskt och precis som alltid så är det bara att hoppas på att jag får napp någonstans!

Jag har spelat ganska mycket piano de senaste dagarna faktiskt, och nu tror jag att jag ska plocka fram klarinetten och spela lite! Vill trots allt inte lägga det helt åt sidan efter typ 10 år.

En liten bild på mig från Östersunds-Posten när dom gjorde ett reportage om våran konsert som vi hade i slutet av 2:an.
I'm famous! ;)

I see my name in shining lights

Idag har jag tagit mig ut från mitt hem (wow) och varit nere i stan och handlat lite. Det var faktiskt jättefint väder igår, men det snöade ju i söndags så jag vägrade gå ut bara för att det låg snö på marken. Dock så gjorde det fina vädret stor nytta och nu är snön helt borta igen! :D

I stan passade jag på att gå in en sväng på Vero Moda för att se om min nya förälskelse fanns kvar, vilket den gjorde! Men jag har ju fortfarande inte råd att köpa den så den får gott finnas kvar ett tag till tycker jag! Hittade förresten en bild på den:
www.veromoda.se
I love it! ♥ Ska jag köpa ett plagg till den här sommaren så blir det denna!

Hittade även en annan jättesöt tubklänning i jeans! Just nu skulle det verkligen inte sitta fel att vara rik..

I swear you got me losing my mind

Jag har nyss mumsat i mig en nybakad muffins, den var jättegod!

Vita chokladmuffins, recept från Söta Saker
Och mina söta muffinsformar dekorerade med hjärtan från Lager Haus, såklart! :)

Hehe..

Trött på opersonliga kommentarer!

Jag är så trött på alla dessa opersonlia kommentarer som kommer dagligen. Får ofta kommentarer där det står t.ex. Fin blogg! :) Allt bra? Att höra att någon gillar min blogg är väl kul, men när man sedan går in på kommentatorns blogg för att svara, så har ALLA som kommenterat där skrivit ungefär Tack! :) Det är bra :) Går man sedan då vidare in på andra bloggar bland kommentarerna där, så har alla fått samma kommentar. Med andra ord betyder det ingenting, och för mig är det lika med raderad kommentar. I slutändan handlar det ändå bara om att folk försöker skaffa fler läsare till sin egen blogg, men jag har inget behov av sånt! Det är inte därför jag bloggar!

Min blogg är ingen reklampelare, det är inget diskussionsforum, och det är ingen chatt! Kommentarsfunktionen i en blogg är till för att kunna kommentera inlägg, men det är faktiskt väldigt få som gör det, iaf i min blogg. Däremot att svara på kommentarer är något helt annat.

Och som Alexandra skrev här så skriver man ju (de flesta iaf) vad man gör/ska göra, hur man mår osv. Så varför inte läsa bloggen innan du klistrar in din tråkiga spamkommentar om Hur mår du? Haft en bra dag? Vad händer i helgen? för det är faktiskt väldigt tröttsamt!

Orkar/vill du inte läsa min blogg så fine with me, och då har du förmodligen inget här att göra, och kommentarerna är jag då gärna utan! Så snälla, sluta med era opersonliga kommentarer, det skulle vara så mycket roligare om folk faktiskt läste innan dom kommenterade. Det här är min blogg, vill du göra reklam för dig själv så gör det någon annanstans!

I was born to survive

Igår kväll läste jag en artikel om Lady Gaga på text tv:n:

"Lady Gaga: protestera mot censuren
Efter att radiostationer i Malaysia spelar en censurerad version av Lady Gagas Born this way, uppmanar nu stjärnan sina fans i Malaysia att protestera. Censuren har slagit till mot textdelar som anses förespråka förståelse för homosexuella, bisexuella och transpersoner, raporterar BBC.
- Du måste göra allt du kan om du vill frigöra dig, höj rösten och demonstrera fredligt, säger Lady Gaga."
Jag är inget Gaga-fan (tycker dock att Born this way har ett riktigt bra budskap) men det här upprör mig! Jag har full förståelse för att radiostationer censurerar låtar där det förekommer svordomar och andra olämpliga ord, men att censurera en låt för att den anses förespråka förståelse för homosexuella, bisexuella och transpersoner, det är ju inget annat än sjukt!

DET HÄR ÄR 2011!
Skärpning!

Våren har kommit och gått


Idag tjockade vi oss lite och beställde pizza från onlinepizza.se, så får man göra ibland! Bra när man inte orkar laga mat och inte har någon lust att gå ut heller!

Har för övrigt haft en riktigt tråkig söndag, det började med att jag såg pyttesmå snöflingor falla, sen blev dom större och fler och nu är våren begravd under snö! Jag har slutat kolla på väderprognoser för det stämmer aldrig, bestämde mig för att bara lita på det jag själv ser utanför fönstret, men inte ens det kan man lita på! Jag såg klart och tydligt att det var vår!

Nu ska vi slå oss ner och kolla på The Walking Dead på TV11 innan det är dags att sova!

And though everything was moving, my whole world came to stop

Det är ju tur att teknikprylarna (mobilen och datorn) har koll på sommartiden, för det har inte jag! Tycker fortfarande att det är något av dummaste påhitt jag har hört, varför hålla på att mixtra med tiden?

Men vänta nu, sa vi inte sommartid?

You gotta be kidding me!
Och om det inte syns.. Ja, det snöar!

Riding on the big waves of love

Hej på er! Igår kväll var det ju, som ni säkert vet, Earth Hour. Jag och Fadde passade på att mysa till det riktigt med massa tända ljus i sovalkoven och massage :)


Vi hade det jättemysigt! :)

Hehe, jag och Fadde har busat lite igår och idag. Jag tror inte jag vågar skriva vad vi har gjort, för jag tror folk kan tycka vi är lite dumma, men egentligen försöker vi bara göra rätt rätt, och jag hoppas att det får resultat. Annars blir det nog lite mer än "bus"..

Här är förresten en bild på våra goda våfflor, Mjukvåfflor med grädde och hallonsylt.

Ett bra och gott alternativ när man inte har ett våffeljärn! :)

Earth Hour 2011


Earth Hour - 26 mars 2011, kl. 20.30-21.30
Jag släcker - släcker du?

Be my mirror, my sword and shield

Idag har jag varit ute och städat i rabatten, så himla härligt väder och jag älskar det! Roligt hur mycket vädret kan påverka humöret!


Så nu är allt skräp, cigarettfimpar, hund/kattbajs (ja jag tog bort det, med en diskhandske på handen), löv, vissna grejer och pinnar borta och ja, fint ska jag väl inte säga att det är men helt klart finare än innan! :)


You shouldn't hesitate

Igår kväll åkte vi lite oväntat till Folkets hus för att fira Newroz (kurdiska nyåret), Faddes bror och farbror ringde oss och sa att vi skulle komma dit, bra planering som alltid! I'm a girl for God's sake, jag behöver mer än 5 minuter för att fixa mig!
Jag hade dessutom gjort mittbena efter jag dushade tidigare på dagen, för att prova hur det såg blev med lockar, hade dock inte lockat håret och jag ser helt sjuk ut med mittbena och mitt vanliga hår, så jag var alltså tvungen att locka håret och det tar ju sin lilla tid.

Vi kom iaf dit vid halv nio ungefär och hade nog inte missat så mycket, det var några som höll tal, tror jag, men det fattar jag ju ändå ingenting av. Sen så var det några som spelade och sjöng och dom dansade och så. Jag och Fadde var med och dansade högst 2 minuter, sen satt vi bara och kollade, hehe.

Lite bilder från kvällen


Det här vad var min fantasi lyckades slänga ihop med så kort varsel, blev ganska nöjd ändå! :)

Dancing, dancing!

Dom som spelade och sjöng.

Me and my baby ♥

You're gonna be a shining star with fancy clothes and fancy cars

Hej! Har varit ute en liten sväng nu, vi åkte hem till Faddes föräldrar för att låna deras elvisp! Jag har ingen egen, och det är ju våffeldagen i morgon! Med andra ord så måste jag ju kunna vispa grädde.. Har dock inget våffeljärn, men jag köpte "Mjukvåfflor", såna där som man lägger i brödrosten. Våffla som våffla, och dom är dessutom jättegoda! Kanske till och med godare än vanliga våfflor, enligt mitt tycke!

Jag säger som det står på paketet: Va' gott!

En lite "rolig" sak som hände idag, vi får inte posten genom dörren (förutom Bohusläningen en gång i månaden, dom höll på att skrämma livet ur mig igår morse när den kom) utan brevlådorna sitter uppe i entrén. Men idag hade vi fått lite extra post, när vi öppnade brevlådan så låg där 4 stycken Björklövet (en tidning) och 2 stycken av någon Uddevalla-tidning. Det är väl inte möjligt att den som delar ut posten gör så fel? Det måste varit någon annan som inte ville ha dom som lagt i våran brevlåda! Jag blev sur och gick ut och kastade alltihop i papperskorgen utanför dörren! Haha, vilka grannar..

A sign from above

Titta vad jag hittade!

Inte trodde jag att jag skulle hitta vårtecken alldeles utanför mitt eget fönster. Våran rabatt är långt ifrån fin och välskött, så jag trodde inte att något skulle växa där. Utöver den här (har ingen aning om vad det är, men någon annan kanske vet?) växer det också reklamtidningar, som ni ser, disksvampar, plastkrukor och cigarettfimpar (det sistnämnda finns det väldigt gott om). Cigarettfimparna har nog dom som bodde här innan odlat, men de andra grejerna.. Ja, ska man gissa att dom kommer uppifrån? Grannarna verkar tro att dom har en soptipp under sig..

Men jag ska ta och rensa där någon dag faktiskt, kasta bort allt skit och göra det lite fint! :D

The Loud Tour 2011

Rihanna - The Loud Tour 2011

I will go ♥
Tack vare världens bästa mamma! ♥

Must be something out of my control

God morgon! Ser ut att bli en underbar dag, solen skiner och nu tror jag banne mig att det är vår på riktigt! Jag ska ner till stan sen och bl.a. lämna tillbaka lite böcker, har äntligen läst klart Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann, riktigt segläst bok faktiskt.

Haha jag kollade ut genom fönstret nyss så kom den där lilla hunden (den som alltid går lös och uträttar sina behov utanför vårat) farandes förbi i en väldig fart. Tror aldrig jag har sett en hund springa så fort och det blåste ganska rejält så jag tror nästan att den flög för sen kom den lugnt springandes tillbaka, haha!

Jobbsökandet för mig börjar igen nu! Varför ska allting vara så himla svårt?


Don't hide yourself in regret

Hej! Idag har jag jobbat, jag tycker det gick bra, men tydligen har jag inte "tillräckligt med erfarenhet" för att få vara sommarvikarie. Bullshit! Okej, jag är inte erfaren, men det ligger lite andra saker bakom också som jag inte vill skriva här. Men vad ska jag göra? Nu kan jag iaf spara ut mina naglar och måla dom igen! ;)



MUSIKTIPS!
Istället för att skriva massa tråkigheter tänker jag tipsa om en liten stjärna som många av er säkert redan har sett, men hon är värd att nämnas! Såg henne först i Therése's blogg och har kikat runt lite på YouTube och sett fler klipp med henne, hon har lite att jobba på men hon kommer att bli grym! Än så länge är hon superduktig, jättesöt och jag älskar hennes attityd!
Maria Lourdes Aragon



Walking tall against the rain

Run this town - Jay-Z, Rihanna & Kanye West

Älskar låten!
Rihanna är grym!

I'm gonna hold him, stand by his side

Hej, hemma från jobbet! Idag jobbade jag med en trevlig person hela dagen, så det har varit helt okej! Får se vad som händer efter i morgon, men jag hoppas att allt löser sig till det bästa!

Jag var så trött i morse, ville verklien inte gå upp! Att gå upp klockan halv sex är inte kul, och speciellt inte när det ligger en varm, mysig kille bredvid en i sängen och snarkar! Men ändå skönt att sluta så tidigt som klockan 14, då har man ju ändå nästan hela dagen kvar! :)

Gammal bild från en solig dag i höstas!
Nu ska dyka ner i soffan och kolla på O.C! 

Wanna be on top?

Hello! Nu är jag tillbaka hemma. Vi var som sagt hemma hos Faddes föräldrar och åt middag, haha.. Fadde är så rolig, för han vet inte vad det är dom firar, eller det är något dom firar överhuvudtaget, men han trodde att det var nyår eller "typ som ni firar julafton". Men jag har googlat lite, för han gör det ju lite svårt för mig, min käre pojkvän, när jag ska vara med på deras högtider när han själv inte ens vet vad dom firar, för jag vill ju veta vad jag är med och firar. Det jag hittade var iaf att den 21 mars 2011 (alltså idag) firas det kurdiska nyåret (även kallat Newroz om jag fattat saken rätt, och det ordet har jag hört ett par gånger idag). Hur som helst så fick vi en god middag, hehe! Och gott nytt år alla som firar idag!

Efter middagen skulle Fadde iväg och träna fotboll med sina kusiner, och jag följde med och kollade. Jag tröttnade dock när det var en halvtimme kvar och tog bussen hem, och här är jag nu!
Fick också höra från en äcklig gubbe vid busshållsplatsen (har sett honom förut.. Droger? Alkohol? Jag vet inte, men nåt är det nog..) att jag är så vacker att man blir glad bara av att kolla på mig! Kul att höra, men kanske inte från någon sån? Jag vet inte vad det är som får äckliga gubbar att alltid vilja prata med mig..?

Ja ja, nu blir det lite Sex and the City innan finalen i Top Model! Heja Chelsey! ;)

Lite riskabelt att google på Americas Next Top Model cycle 15 om man inte vill veta vinnaren i förväg, men jag såg inget avslöjande som tur var, hehe! :D

Life's a game but it's not fair

Hej! Jag håller på att göra mig i ordning efter duschen, Fadde slutar snart skolan och då ska vi åka hem till hans föräldrar, hans mamma ville att vi skulle komma och äta där idag. Tror det är första gången vi har blivit bjudna dit, annars brukar vi bara komma när vi känner för det, hehe!

I morgon ska jag "jobba" igen, det blir ännu två introduktionsdagar tisdag & onsdag. Känner mig inte alls pepp inför det, har helt tappat suget för att jobba och speciellt där. Får jag chans till ett annat jobb så kommer jag inte tveka en sekund! Det finns så mycket jag vill skriva, men jag tror inte det är så klokt av mig att skriva det här, so I won't.. Mitt "arbete" upprör hela familjen och det känns inte speciellt kul att behöva gå dit. Men jag får göra vad som måste göras!

One month to go


Nu är det bara lite mindre än en månad kvar tills jag och Fadde åker hem till min underbara lilla familj som jag saknar så mycket! Längtar! ♥

Talking to the moon, trying to get to you

Hej hej! Vilken slapp söndag! Vi vaknade till strålande sol och inte fågelkvitter, utan fiskmås-skrik! Känns nästan som att man bor vid havet med alla fiskmåsar som håller till här.. 
Innan vi hann ta oss för någonting var solen borta, och vi blev sittandes i soffan hela dagen och spelade, kollade på TV osv. En liten promenad blev det också, någon nytta ska man väl göra! Fadde skulle hem till sina föräldrar och kolla på någon konsert på TV (på parabolen) där hans favvoartist ska vara med, så jag promenerade med honom dit, men vände sedan och gick hem igen för jag är inte ett så stort fan av kurdisk musik så jag orkade inte vara med och kolla på det.

Mycket mer har jag inte att skriva idag. Jag tror jag ska inta soffan igen och kolla på Sex and the city! Här är några bilder som jag tog i fredagskväll när månen såg sådär härligt mystisk ut! Hade tyvärr bara mobilen på mig så det blev inte så bra bilder, men ändå!
Närmare jorden än på 20 år!
Ni har väl inte missat att igår/i natt/nu (hur länge det nu gäller) var/är månen närmare jorden än den har varit på 20 år! Kanske därför den var lite extra cool och månljuset var lite extra starkt?

20110319

Lite bilder som jag tog nere i stan tidigare idag. Det kanske jag inte behöver säga, för ni kanske har märkt det redan, men jag älskar att fota i hamnen när det är fint väder :D





Come and dance with the music of the sun

Som jag skrev igår så var jag och kollade på en modevisning idag. Det var några tjejer från skrädderi- och designprogrammet på Uddevalla Gymnasieskola som hade gjort den här visningen som sitt projektarbete. Det var kul att se, det var ju ingen Top Model eller Project Runaway direkt, men det var bra! Framför allt en tjej hade gjort några jättefina klänningar faktiskt! Tyvärr vann hon inte (det var en jury som valde vinnare), men det var bra ändå!


Dagen har varit underbar än så länge! Solen skiner, fåglarna kvittar och jag vågar nog påstå att vi har årets hittils varmaste dag här i Uddevalla idag! Det blåser lite, men inte så isande kallt som det gjort tidiagre dagar. Jag har ingen lust alls att vara inne, kanske ska gå ut på en lång promenad och leta efter vårtecken?
Fadde är och spelar sin första match med det nya laget, han frågade om jag ville följa med och kolla, men eftersom jag inte vet vart det är hade jag blivit tvungen att åka dit med honom halv tre när matchen inte börjar förrän halv fem och slutar väl runt klockan sex.. Det skulle bli lite för mycket fotboll för mig, fastän det är Fadde som spelar!

Vad gör ni denna underbara lördag? :)

Why did I pull the trigger, pull the trigger, pull the trigger, boom!

Idag har jag varit ute på lite äventyr på egen hand. Eller inte så mycket äventyr, men det var iaf utanför den här lägenheten! Jag åkte till Torp och kollade på utemöbler, visste ju att jag inte skulle köpa något men att titta och drömma är alltid kul! Och det är ju roligare att kolla på riktigt än att kolla på bilder på en dataskärm!

Bild från i tisdags i det härliga vädret!
I morgon har jag tänkt gå och kolla på en modevisningTorp. Såg reklam för det idag när jag var där, någraelever som går en designutbildning eller liknande på ett gymnasium här i stan ska visa upp sina arbeten i en modevisning i morgon.
Kan bli kul!

Nu ska jag spela lite Roller Coaster Tycoon 3 innan vi ska ha fredagsmys och kolla på Smallville!
Hoppas ni får en mysig och trevlig fredagskväll! :)


I don't want to be anything other than me

Jag anmälde mig precis till några kurser till hösten! Jag har suttit ganska många gånger och letat & funderat men inte hittat något som verkar lagom "basic" för det jag är ute efter, men nu anmälde jag mig till fyra kurser lite spontant sådär! :) Fyra nätbaserade kurser (vilket är bra eftersom jag råkar bo i en stad där det inte finns några, för mig, intressanta utbildningar överhuvudtaget), två på 50% och två på 25%. Jag har precis kommit ut i arbetslivet, och vill tillbaka till skolbänken, haha! 

Jag
vill ha en utbildning. Jag vill bli något! Jag vill inte bara ta det jobb jag får utan erfarenheter och utbildning, jag vill få ett jobb för att jag är utbildad och kvalificerad till det!

Någon dag ska jag berätta vad det är jag planerar för den än så länge ganska osäkra, men ändå ljusa, framtiden!

I'm wounded and it hurts

I helgen när vi städade så plockade jag bort min adventsljusstake (Sent, jag vet! Men eftersom jag inte var hemma över jul tog det ganska lång tid innan ljusen brunnit ner). Tyckte hur som helst att det blev lite tomt på bordet, så igår när vi var i stan gick vi inom Willy:s och köpte blommor för att välkomna våren!



Sen att det snöat i natt/i morse bryr vi oss inte om tycker jag! 

It's just me

I can try to be a better version of me
But I can not change who I am

Tell me, is the money worth your soul?

Hej! Jag har, som ni kanske märkt, inte bloggat något idag. Fadde har haft studiedag så han har varit hemma med mig! Lyckades få med mig honom ner till stan, efter igår fick jag sån lust att bara gå och prova massa fina kläder och Fadde är ett bra smakråd så han fick följa med. Köpte ju inget, men jag hittade en jättesöt sommarklänningVero Moda, jag hoppas den blir min en vacker dag! Jag hittar tyvärr ingen bild på den, men förhoppningsvis får ni se den när den är min!

Satt och kollade lite på trädgårdsmöbler tidigare idag, nu när våren förhoppningsvis är på väg känner jag att det skulle vara skönt att ha några utemöbler så man kan sitta ute i solen och njuta, för jag har ju faktiskt en alldeles egen liten uteplats här! 

795 kr

695 kr
Källa: www.jula.se
Men precis som allt annat så får utemöbler nog vänta ett tag.. Nu ska jag fortsätta drömma om sol och värme och ni får ha en fortsatt trevlig kväll! :)

I'mma tie her to the bed and set this house on fire

Hellu! Dagen har, fram tills nu ungefär, spenderats i stan. Gick till biblioteket och lämnade & lånade lite böcker, sen har jag varit på ett introduktionsmöte för jobbet. Vi gick igenom alla regler och sånt som är bra att veta bara och skrev på en massa papper. Fick även utrett varför man inte får ha nagellack, och det var som jag trodde för att det inte ser bra ut. Med andra ord så är det tillåtet att ha genomskinligt nagellack, yeay!

Efter mötet gick jag runt på stan lite och kollade på sommarkläder. Jag älskar sommarkläderna hos B.Young och Vero Moda! Men varför gör jag så mot mig själv? Har ju inte råd att köpa något! Men jag hoppas att jag får jobba mycket nu så jag får en fet lön nästa månad så jag kan köpa mig fina sommarkläder! :) Och istället för kläder så köpte jag toapapper på rea, haha så kul är det att vara vuxen! Köpte även ett ritblock, jag ska lära mig rita! Vad och varför kanske ni får veta någon gång i framtiden ;)

Underbart väder idag också! Förutom att det blåser lite kallt men det låtsas vi inte om tycker jag.
Vackert väder i en vacker stad




Snön och isen är nästan helt borta och dom hade till och med sopat bort gruset från en liten bit av trottoaren här utanför!
Säger någon att det ska snöa nu så blir jag galen!

Har ni lika strålande väder idag som det är här i Uddevalla?

Roller Coaster Tycoon 3

För länge sedan köpte Fadde ett datorspel till mig - Roller Coaster Tycoon 3 Wild! Men det gick inte att spela utan "original-spelet". Idag när vi var på Torp ville han köpa några spel till sig själv och eftersom det är 3 för 2 så köpte han Roller Coaster Tycoon 3 till mig också, så nu kan jag spela det!
Jag älskar såna spel, så nu vet ni vad jag gör om dagarna när jag inte bloggar! ;)

I guess I'm really back to nothing, to what they use to call square one

Ciao! Skrev ju tidigare idag att jag skulle ner till stan, men det blev lite ändrade planer. Fadde slutade tidigare, så han kom hem nästan precis när jag tänkte åka. Istället för att åka ner till stan tog vi oss en tur till Torp. Jag ville till H&M och kolla på kjolen som jag spanat in:
Jag var nästan på väg att beställa den online, men bestämde mig för att åka och kolla på den i butik istället, och tur var väl det! Jag blev jättebesviken för den var inte alls lika fin på riktigt! Materialet såg jättefult ut och (det kanske bara är min kropp) formen blev konstig på. Jag som trodde att jag hade hittat den perfekta sommarkjolen, men jag får leta vidare!

När vi hade gått runt på Torp ett tag bestämde vi oss för att köpa varsin glass och sätta oss ute medan vi väntade på bussen. Jag blev helt exalterad när jag såg hur många nya glassar det fanns! Kändes som att jag inte köpt glass på 10 år, eller är fler än jag som har missat att det finns jättemånga nyheter!?

Årets första glass tror jag bestämt att det var!
Jag provade en ny Cornetto med hasselnöt och vad det nu var i.. Gott var det iaf! :)

I let the bad ones in and the good ones go

God morgon! Just nu sitter jag i soffan nerbäddad under en filt och kollar på Sex and the City! Eller just nu bloggar jag ju men ja.. Hade längtat så hela dagen igår efter att få kolla på SATC, men kvällen blev ju inte så lugn och rofylld som jag hade tänkt mig.

Gammal bild men samma mysiga filt!
Jag tror att dom är här och städar trapphuset nu, det låter så. Och jag drömde en så hemsk dröm om trappstädaren för ett tag sedan, och det värsta var att drömmen var så himla verklig, så nu är jag nästan lite rädd när jag hör att dom är här utanför. Men jag tror inte dom har nyckel till min lägenhet på riktigt!

Jag ska strax göra mig i ordning och dra ner till stan, ska till biblioteket och lämna tillbaka en bok, också ska jag köpa lite grejer som jag inte fick med mig igår när jag var och handlade.

Strålande sol ute idag så jag måste nog passa på att gå ut och fota lite bilder med vårkänsla!

Am I a babysitter?

Vilken kväll jag har haft! Fick helt oväntat agera barnvakt när Faddes lillasyster och två av hennes kompisar kom hit, när jag var ensam hemma. Fråga mig inte varför för jag vet inte vad dom ville, men när den ena sedan var tvungen att gå hem och inte vågade gå själv, men dom andra inte ville följa med, och inte heller vågade gå själva hem, fick jag följa dom hem. Såg det lite som min enda chans att bli av med dom, haha! Nämen, tyckte dom var lite jobbiga för dom höll på att tjafsa med varandra också och sen inte vågade gå hem, jag förstår dom ju men det skulle dom tänkt på innan. Fick även ett samtal från mamman till den ena tjejen, som jag antar var lite orolig, och även Faddes pappa som tillslut kom och hämtade dom på vägen och körde hem dom.
Och jag som älskar barn och tror att jag skulle älska att jobba med barn?
Fast småbarn är underbara! Och såklart min egen lillasyster! ♥

Nu ska jag fortsätta kolla på Two and a half men, kul med nya avsnitt eftersom jag sett i stort sett alla gamla! :)

With my arms wrapped around your waist and temperature be risin'


LOOK!
Såhär ser jag ut idag!

Båda linnena(?) (har ett långt, vitt under också) är från Sportshoppen i Tanum
Leggings från Cubus

Lockade håret idag också :)
Det är nästan löjligt hur mycket jag älskar att ha lockigt hår!

Just own the night like the 4th of July

Hej hej! Har inte så mycket att skriva om dagen. Har varit hemma också har vi varit hemma hos Faddes föräldrar och ätit. Och det var ungefär allt..

Jag har suttit och planerat middag för veckan också. Tycker det är mycket lättare att handla när man bestämt vad det ska bjudas på, också slipper man stå där på morgonen och fundera på vad man ska ta fram! Planering är bra! :)


LÅT!
Passar på ett slänga in en "dagens låt" såhär på kvällskvisten också. Tycker att den här låten har en så härlig energi och ett bra budskap!
Firework - Katy Perry


She eats your heart out, can't you see?

God morgon på er! Fast det inte är morgon längre..
Vi hade en lite läskig händelse här i natt. Klockan var väl runt halv 2 och vi hade precis släckt lampan och skulle sova när vi hörde mansröster utanför. Vem som helst får väl gå förbi här men det händer inte så ofta och gör det det så är det under dagtid, så jag hajade till lite. Så såg vi en mörk skugga komma och ställa sig precis utanför dörren, det såg ut som att han stod och kollade in genom fönsterrutan, och sedan försvann dom.

Haha, vilka paint-skills!
Jag blev rädd så Fadde gick upp, öppnade dörren och kollade ut, men dom var borta. Han trodde att det bara var någon som gått till fel dörr. Jag tände lampan så att dom skulle se att vi var vakna (ifall att dom nu hade tänkt komma tillbaka). Sen släckte vi igen efter ett tag, Fadde somnade direkt men jag låg vaken i mer än en timme och lyssnade efter ljud och stirrade på dörren tills jag tillslut inte orkade mer och kände mig ganska säker att ingen skulle komma tillbaka.

Jag är nog duktig på att skrämma upp mig själv också, men det var faktiskt ganska obehagligt. Hoppas att Fadde hade rätt i att det bara var någon som gått fel!

The winner...


Fy fan! Sur jag blev när det blev uppenbart att det stod mellan Danny & Saade. Har aldrig tyckt om och kommer aldrig tycka om någon av dom, I can't stand them! Försökte välja där vem av dom som skulle vara lite bättre än den andra, men jag kunde inte!

Gillar inte Saade för fem öre efter förra årets melodifestival när han la massa dumma, töntiga kommentarer om alla som varit med idol (men nu hånglar han med Danny?), tycker han är så kaxig. Och nu tror ni säkert att det är bara för att jag är ett Darin-fan och alla andra flick-idoler är konkurrenter till Darin som jag säger det här, men han är en Darin wanna-be! Lyssna bara på Saades bidrag från förra året:

Och Darins Insanity (från 2006):

Bara jag som tycker det är slående likt? (Syftar mest på ljudet i början, men även andra delar i låten)

Och vänta lite, vad har alla andra länder med svenska melodifestivalen att göra? Fattar ingenting längre.. Och stora applåder och mycket skrik för Anna Bergendal? Det var ju hon som förstörde allt! Jag ger upp..

Ja ja, nu ska jag sluta klaga. Tönten vann och nu hoppas jag han gör det jävligt bra i kvalet och sedan i Tyskland!

Got a drink on my mind and my mind on my money

Cheers (Drink to that) - Rihanna


Cheers to the freakin' weekend
I drink to that, yeah
Oh let the Jameson sink in
I drink to that, yeah

Don't let the bastards get you down
Turn it around with another round
There's a party at the bar
Everybody put your glasses up 
And I drink to that
I drink to that

Life's too short to be sitting 'round miserable
People gonna talk whether you doing bad or good
Got a drink on my mind and my mind on my money
Lookin' so bomb gonna find me a honey
Got my Ray-Bans on and I'm feeling hella cool tonight, yeah
Everybody's vibing so don't noboby start a fight, yeah

Cheers to the freakin' weekend
I drink to that, yeah
Oh let the Jameson sink in
I drink to that, yeah

Don't let the bastards get you down
Turn it around with another round
There's a party at the bar
Everybody put your glasses up 
And I drink to that
I drink to that

'Bout to hop on the bar
Put it all on my card tonight, yeah
Might be mad in the morning
But you know we goin' hard tonight
It's getting Coyote Ugly up in here
No Tyra
It's only up from here, no downward spiral
Got my Ray-Bans on and I'm feeling hella cool tonight, yeah
Everybody's vibing so don't noboby start a fight, yeah

Cheers to the freakin' weekend
I drink to that, yeah
Oh let the Jameson sink in
I drink to that, yeah

Don't let the bastards get you down
Turn it around with another round
There's a party at the bar
Everybody put your glasses up 
And I drink to that
I drink to that


And I drink to that
I drink to that
And I drink to that

Melodifestivalen 2011

Ikväll gäller det! Jag har inget större hopp för jag tycker inte att nästan något utav bidragen i årets Melodifestival är något att ha, men jag fastnade för Sanna Nielsens låt lite när jag hörde henne sjunga den live & akustiskt på TV. Den var riktigt fin akustiskt och jag gillar den mer och mer. Jag håller på Sanna!

Vem hejar du på?

So untraditional, one of a kind

Idag har vi varit duktiga och städat hela lägenheten - dammat, dammsugit och torkat golven! Inte så kul, men det känns ju bra när man är färdig och det är rent och fint! Med rent golv la vi också på den nya mattan i köket som min gulliga mamma köpte till mig! Jag lovade mamma en bild, så såhär ser det ut nu:

Jag tycker det blev fint och roligt med lite färg i köket eftersom väggarna är vitmålade och det mesta är vitt, som ni ser. Kanske skulle man måla om? Jag läste på Hyresgästföreningens sida att man får göra det, om man gör det bra och har en smak som "kan anses vara normal". Skulle vara roligt, men det lär inte hända än på ett tag!

På tal om måla om, jag passade på att måla mina naglar igår, eftersom jag inte vet när jag ska jobba nästa gång. Min söta pojkvän köpte det nagellacket jag ville ha till mig ur Depends vårkollektion, nr. 228!

Vårigt och fint!

You're a lovekiller, you're a murderer

Kväll redan? Där ser man! Mitt huvud är bättre nu, Fadde var så gullig och köpte med sig alvedon hem. Så ja, egentligen är det väl kanske inte bättre men det känns ju så! Han köpte med sig en grillad kyckling också så vi fick ledigt från matlagningen idag! Härligt!

Nu har vi suttit i någon timme och flyttat bilder från datorn till usb-minnen, för vi ska försöka fixa datorn och hoppas på att den ska bli lite snabbare sedan! Vet inte riktigt hur lång tid det tar så jag vet inte om jag bloggar mer ikväll!
Får iaf önska er en underbar fredagskväll ifall att! :)

Nobody ever made me feel this way

Hej! Jag sitter i soffan och slappar. Jag tänkte städa idag, var jag än vänder blicken ser jag massa damm och smuts, men jag har så ont i huvudet så jag vet inte om jag orkar.. Typiskt att jag ska må dåligt när jag äntligen är ledig! Men det är iaf lite bättre nu.
Tänkte gå och hämta min matta idag också som jag inte fick hämta förut bara för att det stod mammas namn, men nu ska det vara ordnat.

Nu när jag är klar med introduktionsdagarna vet jag inte när jag ska jobba nästa gång, så jag ska passa på att måla naglarna idag! Vad det blir får ni se sen, men det kommer iaf bli fint! :)

Förut när jag vaknade sken solen, men nu snöar det igen! Enough! Och vädergrejen på datorn ljuger, det är inte alls klart. Ser ju lovande ut inför helgen och början på nästa vecka också - snö, molnigt och regn! Precis som det ska va! Eller vad säger ni?


Go nuts


NYHET!

Verkar inte det här typ hur gott som helst?

Måste prova!

Hear the music playing, let it take you to places far away


Tänkte att jag skulle uppdatera lite angående mitt abonnemang, eftersom jag fått en kommentar från Tele2! Ringde ju och pratade med dom igår för jag var lite sur att mitt saldo gått långt över saldotaket, men har fått det förklarat för mig så nu vet jag hur det funkar! Jag såg till att skaffa ett surfpaket till mitt abonnemang för 29 kr/månad, så nu kan jag surfa utan alla dyra kostnader! Visst blir det +29 kr i månaden, men det är ju inte mycket och jag tror att jag kommer tjäna på det! Hoppas på att det blir bra så :)

Fadde har stuckit iväg på träning nu och jag funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig och "råka" somna i soffan en liten stund. Är så trött och det är ju så skönt att somna framför tv:n!

Förresten så har jag blivit en Sex and the City-addict! Började, lite av misstag faktiskt, att kolla på säsong 3 av Sex and the City och jag älskar det! Får väl erkänna att jag aldrig sett det förut, men nu är jag som sagt beroende och börjar få lite abstinens!

Älskar Carrie - vill ha hennes hår!

Like you've known me forever, something made you turn and look at me

Nu är jag hemma från jobbet och äntligen helg! Vet inte vad det är för fel på mig, jag gillar inte att jobba och jag gillar inte att vara hemma. Kanske bara behöver hitta något som jag verkligen tycker om att jobba med? Men ja, man kan ju inte få drömjobbet direkt om jag förstått saken rätt.. Hehe.

Vilket (ursäkta mig) SKITVÄDER rent ut sagt! Det snöar och regnar och det är bara slask och blask över allt! Gummistövlar? Jo tack, jag är fan blöt om fötterna ändå! Hela Uddevalla är en stor jävla vattenpöl! Fy fan! Nu har det nog regnat och snöat så det räcker och blir över för hela året! 
Vill inte deppa ner mig själv och mina läsare ännu mer än vad det tråkiga vädret redan gör, så jag lägger in en fin bild istället. Visst blir man lite glad?

Sånt här vill vi ha snart! Eller vad säger ni?
Jag ska nog snart sätta igång med maten snart, idag blir det Taco! Lite vardagslyx nästan, men det får man faktiskt unna sig när allt annat är som det är..

Depressing!

Jag sa ju att det inte skulle snöa idag! Kikade ut bakom rullgardinen i morse när jag vaknade och blev ganska nöjd när jag såg att det inte hade kommit någon snö, en stunde senare när jag gick upp hade det börjat snöa och nu är det helt vitt ute igen..
Varför kan det inte bara komma jättemycket snö som aldrig försvinner om det ändå ska vara på det viset? Istället för att bygga upp och sedan krossa våra drömmar om våren!
I protest mot vintern lägger jag inte upp någon bild!

Ringde nyss till arbetsförmedlingen, skulle ju meddela dom om jag fick jobbet på hemtjänsten, vilket jag ju fick! Ska ringa till Tele2 också tror jag och skälla lite på dom.. Nej det ska jag inte, men måste fråga hur i h*lvete mitt saldo kan gå över saldotaket hela tiden..! Vad är poängen med saldotak om det ändå kan över? Funderar på att byta abonnemang också. Jag är inte inne på Internet mycket i mobilen, men problemet är att det kostar sjukt mycket med det abonnemanget jag har! Kan gå in på Facebook, svara på någon kommentar och uppdatera min status och vips så har saldot gått upp med 100 kr! Det är ju så himla lockande att gå in på Internet på mobilen när man har den möjligheten! Så jag resonerar så att det kanske är lika bra att ha ett abonnemang där jag faktiskt kan göra det.

Vilket intressant inlägg, ni bryr er säkert jättemycket om mitt mobil-abonnemang! ;) Nu ska jag ringa Frank!


Sleeping in my car

Åh jag är så trött så det gör ont i ögonen! Gick upp vid halv sex i morse.. Fadde har inte kommit hem än, träningen med det nya laget ligger en bra bit ifrån oss, så det tar en stund att ta sig därifrån med buss. Synd att jag inte har bil så jag kunde åkt och hämtat honom!
Jag vill inte gå och lägga mig ensam, men ska nog ändå gå och göra mig i ordning och kanske lägga mig och läsa lite så får vi väl se hur länge ögonen orkar hålla sig öppna!

Kan passa på att uppdatera om mina naglar. Intressant va? Nej, men jag tänkte bara säga att jag inte klarar av att vara utan nagellack! Jag pillar på naglarna hela tiden och förstör dom, också har jag fått jätteont i tummarna efter att jag klippte dom! Haha, ja naglarna alltså! Funderar på att måla på ett genomskinligt nagellack.. Kortklippta naglar förstår jag, för även om jag ignorerar det så är jag mycket väl medveten om att naglar är fulla med bakterier. Men varför omålade? Gissar på att det är för att det ska se rent och fräscht ut, så ett genomskinligt lack kan väl inte skada?

I morgon börjar jag 15.30 igen, skönt! Det betyder att jag kan vara upp sent utan att få dåligt samvete för att jag får för lite sömn! Fast jag är ju jättetrött..

Tjockis-dagen!


DAG!
Tidigare idag gick jag runt på flera ställen i stan och letade efter semlor utan mandelmassa, men jag hittade det inte någonstans! Varför kan dom inte göra tjockis-bullar utan mandelmassa? För mandelmassa smakar skit!
Jag blev lite sur för att jag inte hittade någonstans, så istället gick jag och köpte något som inte har ett dugg med fettisdagen att göra och bestämde mig för att helt enkelt skita i att det är fettisdagen och istället fira min och Faddes 2-år-och-10-månaders-dag som är idag! Vi firar egentligen inte månader längre, men idag gör vi det bara för att!

Wienerbröd! Mycket godare än semlor :D
Egentligen tycker jag inte ens om semlor så mycket, jag är inte en sån som inte kan vänta på att få äta dom, utan jag tycker det räcker med en semla/år. Men nu blev det visst ingen alls!

Hur många semlor har ni ätit hittils i år?

Sen så var det ju tydligen pannkaksdagen idag också, men några pannkakor har jag inte heller ätit. Också är det ju Internationella kvinnodagen, och en kvinna, det är jag allt!

That's so sweet, but not for me!

Idag till middag blev det Honungskyckling med ris (recept från Studentkrubb.se). Det ska egentligen vara hasselbackspotatis till, men vi hade ingen potatis! Hur som helst jättegott och bara 14 kr/port (med potatis dvs.)

Kycklingen ser ut som puppor, hehe!

Efter att vi avnjutit denna goda måltid och våra tjockis-bullar (mer om det kommer strax) åkte vi ner till stan. Fadde ska börja träna i ett nytt lag, tror han har varit på väg dit 4-5 gånger tidigare men så har han missat bussen, tagit fel buss, tagit fel på tiden, bussen har inte kommit osv. så han har aldrig kommit dit. Nu sa jag till han "Jag följer med dig ner till stan och ser till att du kommer med rätt buss" och än har han inte kommit hem igen så det gick nog bra den här gången! :)

I'm trying to find the words to describe this girl

Sound is my remedy
Feeding me energy
Music is all I need
Rihanna - Who's that chick

Hej hej! Nu har jag jobbat inom hemtjänsten i två dagar, har dock inte fått göra så mycket utan mest stått brevid och kollat vad dom gör. Inte drömjobbet precis, men det kommer nog funka ett tag iaf! Förhoppningsvis blir det sommarjobb också, och det är ju bra!

Det tråkiga är att jag inte kan skriva någonting om jobbet pga. tystnadsplikten. Tycker det är bäst att inte säga något alls för att inte råka säga för mycket. Så allt ni får veta om mitt jobb är att det går bra, typ! :) 

Superhärligt väder idag! När det inte blåser dvs.
I morgon skulle det tydligen snöa - men fuck it! Det ska det inte alls!

This is what you want


Nu drar jag till jobbet med mina kortklippta, omålade naglar!
Känns jättekonstigt!

Gave you all I had and you tossed it in the trash

God morgon! Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska gå och duscha, fixa mig och åka och handla lite innan jag ska jobba. Börjar med ett kvällspass, 15.30 - 22.00, och i morgon börjar jag 7.30 så jag kommer nog inte blogga mer förrän i morgon eftermiddag/kväll.

Igår kväll skummade jag igenom häftet med Anställningsinformation som jag fick i onsdags. Det första jag reagerade på var att man inte får ha handsmycken (ringar, armband, klockor osv.), och det andra jag reagerade lite starkare på var det här: "Dessutom skall naglar vara kortklippta (!) och omålade (!!!)." Jag vill inte klippa mina naglar! Fingrarna ser korta och tjocka ut med korta naglar.. Och jag hatar att vara utan nagellack! Tycker lite synd om mig själv, men jag kan ju inte direkt tacka nej till ett jobb pga. naglar så jag får väl ta det för vad det är, klippa naglarna och ta bort nagellacket..

Hej då, fina naglar! :(

Professionals being unprofessional


Ni kanske kommer ihåg att jag berättade i januari att en Telenor-försäljare på centralen i Göteborg erbjöd mig jobb? Hur som helst så tog den här killen mitt nummer, för att ge det till någon som skulle ringa och boka in mig på en intervju.
För en stund fick jag ett sms från ett okänt nummer där det stod "Hej söt". Svarade med "Vem?", och kan ni gissa vem? Telenor-killen från centralen! Blev skitsur, han fick mitt nummer för att han erbjöd mig ett jobb! Vem gav han tillåtelse att använda det privat? Tycker det är riktigt oproffesionellt, hade han, som privatperson, frågat efter mitt nummer hade han ju inte fått det. Telenor ska få sig en känga för det här, och om dom inte redan vet, så ska dom få veta vad iaf en av deras anställda håller på med..

Känns ju lite obehagligt faktiskt, vem vet vad dom använder informationen dom fått om mig till?

Får dom göra så?

I'm so moving on

Nu har ännu en dag sprungit förbi, tiden går så galet fort och det slog mig nyss att jag faktiskt fyller 20 år i sommar! Redan? Jag har inte ens vant mig vid att vara 19 än, tror fortfarande att jag är 18! Oj oj..

I morgon har jag min första introduktionsdag på hemtjänsten. Känns spännande! Hoppas att det går bra. Funderar på vad jag ska ta på mig, man skulle ha passande klädsel som går att tvätta i 60 grader.. Ja ja, hittar nog på något!

Jag och Fadde gick på en liten promenad förut, men det var så sjutk halt ute så vi gick inte så långt, ska snart köra lite styrketräning i vardagsrummet istället!


Jag kan inte sluta lyssna på Who's that Chick! Det tog lång tid innan jag fastnade för den, men nu är jag verkligen fast! Insåg också att jag verkligen måste se Rihanna när hon kommer till Sverige i höst, älskar hennes musik!
Så, vilka ska med nu då? :D

Good boy going bad, better bring your game tonight

Hej hej! Ännu en dag med strålande sol! Tyvärr sov vi bort halva dagen och vaknade inte förrän klockan elva, då mitt alarm ringde för att jag skulle upp och tvätta. Inte likt oss att sova så länge, men så var vi uppe ganska sent i natt också, men så kan det bli ibland.

VILL HA!

Igår satte jag mig och letade efter en söt, somrig kjol på internet och hittade denna på H&M:

199 kr på H&M
Jag blev lite kär! Vilken tur att jag har fått ett jobb så att jag så småningom får lite pengar att shoppa för! :D Blir ju jättesugen på att handla fina våriga/somriga kläder nu när solen skiner!

Sweep the streets I used to own

Hej hej! Kom precis hem från Faddes föräldrar, han ville stanna där lite längre men jag ville hem och se på Melodifestivalen. Kommer iofs inte att komma några nya låtar som kan ge mig lite hopp om Sverige i Eurovision, men jag måste ändå se! Den bästa som har varit med tycker jag är Linda Bengtzing, hon har förmågan att göra bra, svenska låtar! Det tråkiga är att om hon vinner så kommer dom ändå göra om den till engelska..

Det här ska jag iaf roa mig med ikväll:

Marabou Mango och Chocolate Mud Mask!
Det är min choklad-dag idag, försöker ju att bara äta choklad en dag i månaden och idag var det dags att prova nya Marabou Mango! Har smakat godare choklad, men kul med nya smaker! Och vad passar bättre på en "choklad-dag" än choklad-mask? Haha och ursäkta för dålig cam-bild!

Vad hittar ni på denna lördagskväll? :)

I tried so hard right from the start

Vilken underbart härlig dag det ser ut att bli idag! Solen skiner för fullt och jag har redan varit ute på en promenad! Frida har åkt vidare nu på andra äventyr, så jag följde henne ner till stan.

Igår gick vi och hälsade på våran morfar och hans Monika, det bjöds på fika också satt vi bara och pratade och dom fick en liten uppdatering om vad som händer i våra liv. Ibland kan det ju vara lite svårt att hänga med i svängarna :P

Efter det handlade vi lite till middagen, åkte hem, kollade på halva O.C innan vi gick iväg till Ica för att hämta ut en matta som min snälla mamma har köpt till mig. Dock så satte det här skitsystemet som dom har kommit på för paketutlämning lite käppar i hjulet för oss och jag fick inte hämta ut paketet utan mammas leg! "Ja, hon bor i Jämtland så det blir lite svårt", sa jag, tog tillbaka mitt leg och gick därifrån.. Dom var ju verkligen inte hjälpsamma eller så, man tackar så mycket!

På kvällen åt vi en god middag, Frida bjöd på kycklingenchilads, det var supergott! Sen till efterrätt blev det glass och hemgjord chokladsås. Jättelätt att göra, tog bara några minuter, och mycket godare (och billigare) än köpt chokladsås!
Ännu senare på kvällen åt vi ostbricka och kollade på The social network. Värdelös film? Jag vet inte. Jag fattade ingenting i början, och när jag väl började fatta så somnade jag och sov resten av filmen, typiskt mig! Men enligt de andra två så var den inte så mycket att se ändå!

Så sammanfattningsvis har vi inte gjort mycket annat än att äta, haha! Nej då, skojar bara! Nu ska jag fortsätta hjälpa Fadde med lite skolarbete.

Springtime

Älskar Depends vårkollektion, är man en nagellackstjej så måste man kolla in den! Jag måste ha nr. 228! Bestämde mig direkt när jag såg den att jag var tvungen att ha den, men tror ni inte att just den var slut? Får hålla utkik efter påfyllning!

Älskar nr. 221, 225, 227 & 228, superhärliga och våriga färger!

Music is all I need

God morgon! Uppe tidigt idag, jag kunde inte somna om när Fadde gick upp för att gå till skolan, och sen var Frida vaken också.

Igår åkte jag ju som sagt till Göteborg för att möta upp Frida och mormor. Vi fikade/lunchade på Le Croissant på centralstationen. Jag åt en supergod grillad baguette med kyckling, mango, och sedan när vi hade suttit där i mer än en timme så köpte jag en fransk chokladbulle. Fast jag glömde såklart att ta kort på det!

Tog dock kort på min fina Silvia kaka som vi fikade när vi hade kommit hem.

Visst blir ni lite sugna? ;)

Nu har jag satt upp lite insektsdödare, eller silverfisk-gift som jag kallar det, som jag fick hem från Anticimex igår. Det ska förhoppningsvis hjälpa mig att bli av med de äckliga små silverfiskarna som springer runt här lite då och då.

Jag och Frida ska nog äta frukost strax sen ska vi dra ner till stan för att hälsa på våran morfar. Har inte träffat han på länge trots att vi bor i samma stad, så det ska bli kul!

I will not make the same mistakes that you did

God morgon! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ger mig ut på dagens äventyr för jag vet inte om jag hinner skriva något mer idag. Jag ska strax iväg till arbetsförmedlingen, igen.. Någon informationsgrej som man tydligen var tvungen att gå på.
Sen efter det hinner jag nog inte vara hemma mer än en kvart eller så, om inte mindre, innan jag ska ge mig av till Göteborg för att möta upp Frida. Vi ska träffa mormor också och ta en fika med henne innan jag och Frida åker vidare hem till mig!
Full rulle!

Jag ska se till att hämta min fonetik-tenta också, det var såklart inte öppet i tisdags när jag var där, men kan man inte komma när det är öppet så kan lämna en lapp med namn, personnr. och vilken tenta det gäller så lägger hon ut det så man bara kan hämta, så det gjorde jag. Vill så gärna veta hur mycket poäng jag fick och vad jag gjorde bra. I want my awesomeness on paper!

Har äntligen orkat tvättat håret så jag slipper ha uppsatt! 
Kör på en liten rosett i håret idag, börjar få för tjockt och tungt hår så det behöver lite hjälp.

Ni får ha en bra dag! Det ska jag ha! Efter arbetsförmedlingen då förstås..

Efterlyst vitlök och strössel!

Sitter och kollar på Efterlyst, har börjat följa det av någon anledning. Det är ju ganska intressant, och ett bra program!

Ikväll har jag inte gjort så mycket, lagat mat, det blev bandspaghetti med kyckling i vitlökssås idag, mums! Älskar det, det är så himla gott och enkelt att göra! Sen så har jag bakat, gjorde en Silviakaka med strössel istället för kokos, eftersom jag inte tycker om kokos. Verkar som att något/någon har bestämt sig för att något alltid ska gå fel när jag bakar, glasyren blev konstig för på något sätt lyckades jag steka äggulan medan jag kokade glasyren.. Visst låter det som något som kan hända vem som helst? Haha.. Gjorde iaf en till och hällde på ovanpå den andra (som jag plockade ut det stekta ägget ur) och hoppas det blir gott!

Ska bli bättre på att lägga upp bilder, jag lovar!

Too cold for you to keep her, too hot for you to leave her

Hej! God morgon, eller vad som nu passar! Jag vet inte om dom där Nezestrips var nåt sorts mirakelplåster eller om jag plötsligt blev bättre, jag sov iaf som en prinsessa! Haha, nej inte riktigt men märkte inte av förkylningen överhuvudtaget i natt - ingen täppt näsa, inget snorande och inget snytande, skönt!

I morse var jag på arbetsintervju för timvikarie på hemtjänsten, och jag börjar med introduktion på måndag! Helt awesome! Är sjukt glad nu, känner mig så himla lättad och hoppas med hela mitt hjärta att jag klarar av jobbet!

I morgon kommer min storasyster Frida och hälsar på oss här i Uddevalla! Ska bli roligt! Funderar på att städa så det är rent och fint när hon kommer, men vet inte om jag orkar, haha! Ska nog lägga energin på att ta hand om mig själv istället så jag blir frisk. Frida får stå ut med lite damm! ;) Har iaf diskat rent berget av disk och städat lite i kylskåpet, något luktade inte som det skulle! Hittade en skvätt sur grädde, en halv gammal morot och längst in i kylskåpet bakom "grönsaks-boxen", hittade jag den här charmiga vitlöken:

Kan jag plantera den tro, och få ett vitlöksträd?

Älskar låten!
Who's that chick - David Guetta feat. Rihanna

Hoppas ni får en underbar lill-lördag!

Our love is priceless

Vi sitter och kollar på Knocked up, bloggar lite i pausen! Kommer säkert somna i soffan innan filmen är slut.. Som vanligt!

Jag passade på att gå på apoteket idag och köpa Nezestrips som tydligen ska göra det lättare att sova när man är förkyld, så jag hoppas att jag kan få andas och sova bra i natt. I morgon ska jag på arbetsintervju, har en bra känsla inför det..! Ni får hålla tummarna för mig!

Nu ska jag återgå till soffan! :)

Kvinnor


Jag läste ut den här boken idag, och vet inte riktigt vad jag ska säga om den. Den var hemsk, och konstig.. Hemskt konstig! Vissa delar av den förstod jag överhuvudtaget inte vad/vem det handlade om, men de delarna jag förstod var hemska. Slutet var en besvikelse, förväntade mig att få allting utrett och förstå allting innan den tog slut, men så var det bara slut och jag förstod inte ett skvatt av sista kapitlet. Inte för att förstöra boken för någon eller så, men för att förklara hur lite jag förstod; jag tror att hon dog, men jag är inte säker..

Man kanske måste vara någon annan än jag för att förstå, kanske måste vara lite insatt i hela historien om Island osv. Kan inte säga att jag rekommenderar den. Tyvärr blev det ingen lyckoträff den här gången!

From the mountains to the seas, across the miles of memories

Hej hej! Fadde sprang nyss iväg för fotbollsträning så jag blir ensam ett par timmar nu. Tråk!
Jag var som sagt på arbetsförmedlingen i morse, tänkte väl att jag skulle vara smart och vara där först, en halvtimme innan, och visst var jag först men det var inte ens öppet så jag fick stå en halvtimme med min trötta kropp och vänta. Fick iaf komma in först, kände mig lite stressad eftersom jag hade ett tåg att passa men när jag var klar var det en hel timme tills tåget gick.. Om man får säga så så tycker jag att arbetsförmedlingen är rätt värdelös, men vi får väl se om dom kan hjälpa mig med något.

När jag var klar där åkte jag till Göteborg för att sälja Texts & Events boken till en studerande man, så jag fick iaf tillbaka 150 kr för den boken. Hoppas på att få sålt resten av böckerna också, om inte nu så får jag gå dit och sätta upp lappar efter sommaren när höstterminen börjar.

Sen blev jag kvar i Göteborg lite längre än planerat, fick ett sms från min fina vän Linda som ville träffas, och det säger jag ju inte nej till! Vi båda var lite sega och trötta pga. inkommande och utgående sjukdom, men vi hade det trevligt som vanligt och fikade på vårat favoritcafé - Café Festival.

Så här nyttig var jag! Värt att nämna också att jag lyckades äta hela, med vaniljkräm och allt, utan att kladda! Haha!

Och Linda lärde mig hur man laddar ner spel till mobilen, jag är så trög som inte fattat det själv! Haha, har velat ha spel sen jag fick mobilen för ungefär ett halvår sedan. Men tack för hjälpen! ;)

I followed my hands not my head

God morgon! Det känns faktiskt skönt att det äntligen är morgon! Jag har inte kunnat sova så bra i natt, har varit fullt upptagen med att försöka andas. Hatar att inte kunna andas med näsan när jag sover, det är det värsta med att vara förkyld!

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag till arbetsförmedlingen, hoppas att det går snabbt där så jag hinner med tåget till Göteborg, ska äntligen få sålt lite kurslitteratur! Ska se om jag kan få hämta ut min fonetik-tenta också, men antagligen inte för dom har så dumma öppetider..

Hoppas ni får en bra dag!

RSS 2.0