Mis niños ♥

Är måttligt uttråkad just nu, de här dagarna börjar bli otroligt långa och jag är väldigt glad att jag får börja jobba på tisdag! Fick ett heltidsvikariat, bara sådär, efter att ha varit borta 4½ en månad - känns hur bra som helst och jag blir nästan lite orolig för min egen hälsa för att jag är så exalterad över att komma tillbaka till jobbet! Men, det är även lite blandat med ångest... Min arbetsplats har aldrig varit känd för att vara den bästa i den här kommunen (och det är heller inte den bästa kommunen att arbeta i...) och det fick även jag känna på i våras/somras. Finns dock alldeles för mycket positivt med det hela för att lägga tyngden på det negativa!
 
Just nu är det -10 grader ute och jag var inte alls glad i morse när jag såg att det snöat. Solen sken sådär misstänksamt mycket som den bara kan göra en vinterdag i Sverige när det betyder att det blivit kallare och kommit snö. Lite snö, men än dock snö...
 
Saknar mina barn i Ecuador något fruktansvärt mycket, det fanns inte överhuvudtaget i mina tankar innan min resa att det skulle bli jättejobbigt att lämna barnen där efter 12 veckor. Därför tänkte jag dela med mig utav några utav mina favoritbilder nu! ♥ (Klicka på bilderna för större format!)Det finns så mycket som jag vill dela med mig av, samtidigt som jag tänker lite att det inte är någon mening för jag kommer ändå aldrig kunna dela med mig av allt det jag upplevt. Men jag försöker ändå!
De två sista utav de här bilderna är jag så otroligt glad för! På den första av de två har jag klippt ut min lilla Keisha ur en annars totalt misslyckad bild, men jag lyckades fånga hennes leende precis så som jag vill minnas det. Tänk er att mötas av en liten tjej med det leendet som kastar sig i famnen på dig varje morgon, det är annat än Stenbacken det! Och efter massor av misslyckade försök lyckades jag fånga det där härligt busiga i Mayckel som jag älskar med honom på bild! Har massor av söta bilder på honom, men den här bara skriker "Mayckel Pequñito!" ♥
 
Har sagt det förut, och säger det igen.. Jag älskar livet när små saker kan göra en så glad! Jag har så mycket att vara tacksam för, och jag kan inte annat än att känna mig lite stolt när jag inser att jag faktiskt har mig själv att tacka för en stor del av det. Set a goal and go for it!

Remembering Ecuador...

Är hemma i min lägenhet i Uddevalla sedan lite mer än en vecka tillbaka. Kom hem mitt i natten efter dumma flygförseningar till en smutsig och konstigt möblerad lägenhet (pga. fibernätverksinstallationen dom gjorde i september..) med en cykel ståendes i vardagsrummet och ett tomt kylskåp. Och inte att glömma! Fina, blommande novemberkaktusar tack vare världens bästa Elene och Ulle! ♥
 
Jag har städat - massor! Rensat garderob, klädkammare, skafferi m.m. Haft besök av polisen, ringt runt och pratat med folk så att jag förhoppningsvis får börja jobba igen typ på onsdag! Handlat mat, ganska enkelt då jag vet precis vad som finns i kyl och frys - eller rättare sagt vad som inte finns, lagat mat så jag har matlådor och slipper laga mer mat på flera veckor (var tanken i alla fall), lånat böcker på spanska på biblioteket så jag kan plugga och firat in det nya året med fina vänner! 
 
Vill så småningom börja blogga som vanligt igen, men just nu tänkte jag bara ge er en snabb-update och även lägga upp en liten lista som jag la upp på facebook för ett tag sedan, för er som inte följer mig där! :)
 
Remembering Ecuador..
Sämsta pick-up linen: Fuck you!
Sämsta komplimangen: ...and look at the girls, so beautiful! And you, you look like Barbie!
Sämsta engelskan: Hut cheese pizza.
Galnaste: Ovädersnatten med jordskalv (och att vissa sov hela natten utan att vakna när det smällde så gardinerna fladdrade...)
Mest spelade låten: Darte un beso - Prince Royce. Öööööverallt heeeela tiden! 
Mest störande: Grannen som spelade "Radio Maria" för hela grannskapet varenda söndagsmorgon, eller oftare. (Det gjorde mig inte det minsta mer troende, bra försök dock!)
Mest creepy: När Roy (hund) smugit in i mitt rum utan att någon märkt det och jag hör någon andas under min säng.
Läskigaste: Tarantellan! 
Största problemen: 1. Att det aldrig går att tajma en promenad till staden då det inte är antingen galet varmt eller regnar. 2. När kläderna fastnar i hängmattan när man försöker resa sig upp...
Roligaste: Hönsen som sover i ett träd.

Mitt 2013!

Här kommer min årliga sammanfattning bestående av 30 frågor :)
 
1. Gjorde du ågot i år som du aldrig gjort förut? Ja, en helt fantastisk resa!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inga nära vänner.

4. Dog någon som stod dig nära? Nej.

5. Vilka länder besökte du? Underbara Ecuador! ♥

6. Är det något du saknar från år 2013 som du vill ha år 2014? Kan inte komma på något alls!

7. Vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? 22 juli, 31 augusti och mina tre månader som volontär.

8. Vad var din största framgång 2013? Att jag vågade!

9. Största misstaget? Har gjort en del saker jag kan ångra lite, men allt är något jag kan dra nytta av och som lärt mig något till nästa gång.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Inget värre än någon förkylning, som vanligt. Sedan att jag ramlade i en trappa, slog huvudet i mitt vitrinskåp ett antal gånger och ramlade över ett kompostgaller så jag knappt kunde gå ordentligt på en vecka är ju en annan historia! :)

11. Bästa köpet? Flygbiljetten till Ecuador! 

12. Vad spenderade du mest pengar på? Trots att hela vistelsen i Ecuador blev betydligt billigare än jag räknat med, så är det nog ändå det jag spenderat mest pengar på i år då jag resten av året ägnat mig åt att spara pengar inför resan :)

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla gånger jag slagits av hur fantastiskt underbart livet är!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? Darte un beso med Prince Royce är klockren!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Mycket gladare! :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? Vill inte ändra på en sak!

17. Vad önskar du att du gjort mindre? Låtit folk irritera mig..

18. Hur tillbringade du julen? I Vinterland med familjen :)

19. Blev du kär i år? Ja.. :)

20. Favoritprogram på TV? Har jag överhuvudtaget tittat på tv i år? Haha.

21. Bästa boken du läste i år? Minns inte.

22. Största musikaliska upptäckten? Det sitter väl mest i minnena men har aldrig lyssnat på salsa, reaggeton och bachata förut.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Firade lite med familjen som anlände till västkusten samma dag och spenderade kvällen med underbara, fina vänner på Uddevalla kalaset ♥

24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inget alls!

25. Något du önskade dig men inte fick? Kan hända, men allt har en mening.

26. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? "Djungely!"

27. Vad fick dig att må bra? Familjen, fina vänner, underbara människor, söta barn, sol & värme, fantastisk natur och livet! :)

28. Vilken kändis var du mest sugen på? Ja, jag planerade ju att gifta mig med Rihanna i somras...

29. Vem saknade du? Mina älskade där hemma, vänner och mina vårdtagare.

30. De bästa nya människorna du träffade? Alla fantastiska Ecuatorianos, mina fina grannar i "la casa de Vilma" och alla andra underbara människor jag stött på under min resa.

/Anna

RSS 2.0