Life's a game made for everyone, and love is the price

Hallå där! Ja, jag har kanske inte helt oförståeligt haft jättemycket att göra och tänka på det sista och har haft mycket annat i huvudet som kommit före bloggen. Tyvärr kommer det nog inte bli mycket bättre den närmaste tiden heller, jag hade gärna bloggat under min tid i Ecuador men då jag inte vet alls hur det fungerar med Internet där kommer jag att föra min "dagbok" the old fashion way - med papper och penna. Har å andra sidan inte heller tänkt ta med mig någon dator, och är ganska säker på att jag kommer vilja spendera min tid med andra grejer än det också, så så får det bli!
 
Har idag bara en vecka kvar i Uddevalla, och endast två arbetsdagar kvar. Känns helt galet men samtidigt såklart väldigt roligt och spännande! Men innan Sydamerika väntar mellanlandar jag i Jämtland hemma hos mina älskade ♥
 
Känner mig extremt tankspridd för tillfället så jag tror jag sätter punkt där för den här gången. Slänger upp en helt underbart bra låt istället! Klicka på bilden för att komma till låten :)
Källa

Wake me up when it's all over, when I'm wiser and I'm older

Dagarna och veckorna springer förbi och det är fullt upp med jobb och förberedelser inför min resa! Helgen som gick var min fyra-dagars långa sommarsemester och spenderades i en husvagn tillsammans med människor jag älskar ♥ Det blev bl.a. en heldag på en plats jag älskar!

Längtar som en tok till Helix nästa år! 
Jag och älskade lillasyster i Balder! ♥
 
Nu sägs det att sommaren är över, men jag tror det inte riktigt än! Men å andra sidan, vad spelar det för roll? Jag slipper den långa, tråkiga hösten i vilket fall! Hehe :)

Höstens planer!

Källa
 
I oktober förra året la jag upp bilden ovan här på bloggen och skrev lite kryptiskt om något jag planerade att göra. De planerna lades på hyllan då det kom annat i vägen, som kaniner t.ex., och tidpunkten kändes inte rätt.
Nu är allt det som stod i vägen då ur vägen, och eftersom det ändå blev så att jag inte behöll kaninerna är tidpunkten helt rätt just nu. Jag är inte så gammal (än, men snudd på..;) ) och jag är fri och kan göra vad jag vill och jag känner att jag måste passa på att leva livet!
 
Därför har jag bokat in mig på en volontärresa till hösten och kommer att spendera 3 månader i Amazonas regnskog och ta hand om barn på ett daghem. Jag åker i mitten av september och det är fullt upp med förberedelser och planering nu, men det kommer att bli väldigt roligt och spännande och jag är supertaggad!
 
Nu förstår ni kanske också anledningen till min spindelterapi. Jag var visserligen i behov av det ändå då min fobi hade blivit lite ohanterbar men nu fick jag ju en anledning att verkligen ta tag i det nu och jag måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv för att det gått så bra. Jag tycker fortfarande inte om dom men idag höll jag till och med en (död) spindel i handen vilket för 1-2 månader sedan inte ens fanns på min världskarta! Thumbs up for me!

Walk your walk and don't look back, always do what you decide

Jag lever! Har fullt upp med jobb och annat, njuter av livet och sommaren :) Det finns av olika anledningar inte så mycket jag kan skriva om, och känner inte att tiden finns just nu heller. 
 
Även till helgen är det full rulle, men tänkte lägga upp ett inlägg någon dag som jag förberett! Så länge slänger jag upp tre låtar i "miniformat" som jag gått och förälskat mig lite i för tillfället! :)


 

RSS 2.0