My only wish is I die real

För ett år sedan lämnade jag Stenbacken fär att ge mig ut på det (hittils) största äventyret i mitt liv. Nu är det dags igen! Ingen stor resa, men kanske början på en. Ett nytt kapitel i mitt liv, och vem vet var det kan leda?
 
Jag har under den senaste tiden kommit fram till att jag är alldeles för rastlös som person för att orka gå igenom samma rutiner dag in och dag ut, jag blir så galet uttråkad. År som bara rusar förbi och ingenting utöver det vanliga händer ger mig ångest. När jag fyllde 23 hade jag ångest - för att tiden går så fort, för att det snart gått ett år sedan jag åkte till Ecuador, för att jag redan varit i hemtjänsten i tre år, för att jag blev 23! 
Hösten ger mig ofta lite ångest och just därför är hösten det perfekta tillfället att påbörja någonting nytt. Precis som förra året är det med lite blandade känslor jag lämnar jobbet (känns ganska naturligt när man jobbar med människor, men nu lämnar jag i alla fall inte allt och alla helt och hållet) men mest av allt ska det bli riktigt skönt att få göra något annat, och jag känner verkligen att det ska bli spännande och roligt att få lära sig nya saker!
 
Bara att vi nu i veckan har spenderat två dagar på Ungdomsforum med facket på Bohusgården känns uppiggande. Bara känslan att göra något annat, träffa nya människor, andra samtalsämnen, andra idéer och kunskaper. Jag är nöjd för det känns som att jag lyckats göra precis rätt sak för mig vid precis rätt tidpunkt, jag är hungrig på livet och törstig på ny kunskap och nu är det dags!
Utsikten från rummet på Bohusgården!  :)

The world is calling, and so is my heart

Måste dela med mig av en låt som inspirerar mig något otroligt mycket och väcker en känsla inom mig som jag inte riktigt kan förklara. Riktigt fint, känslosamt och äkta - helt underbart på ett ganska sorgset och hjärtskärande sätt.
 
Klicka HÄR och njut en stund av Darin och Sophie Zelmani :)
Källa

Hot damn it, your booty's like two planets

I lördags gästade Snoop Dogg aka. Snoop Lion Göteborg och Liseberg, och jag var där! Det Snoop Dogg gör är väl egentligen inte riktigt min typ av musik, men jag tycker han är cool och han är ju onekligen bra på det han gör och jag tyckte det var en rolig grej att åka dit. Dessutom endast 90 spänn i inträde för att se en av världens största hip hop-artister var det ju utan tvekan värt!
 
Det var verkligen helt galet, sjukt mycket folk (som klättrade på hustak och i träd) grym stämning och underhållning av världsklass! Jag blev glatt överraskad av att det var mycket bättre än jag väntat mig och jag hade hur kul som helst! :D

RSS 2.0