No matter what I'm by your side

Idag var jag som sagt i skolan, helt frivilligt! Det var en tema-dag om språk och översättning. Vi fick lyssna på några föreläsningar. Några var bra, några var mindre bra, men det var en helt okej dag. Fyra timmars föreläsning med dom här gick snabbare än 1 och en halv timme med Hans, så man slapp iaf sitta och somna.

Hämtade ut mitt Text&culture-prov också, jag var faktiskt ganska långt ifrån godkänt fastän jag fick nästan full pott (24 poäng) på en utav uppgifterna där man kunde få 30 poäng. Känns inte så bra, men det är bara att ta det för vad det är och visa vad jag går för på omtentan. Jag loggar in varje dag och hoppas att få ett resultat på Written Proficiency, hemtentan i Text&culture och omtentan i Grammar. Jag ber till högre makter att jag får ett godkänt på någonting snart annars tror jag att jag nästan ger upp!

Lite snopet kändes det ju idag när en utav föreläsarna, som var översättare och hade översatt runt 40 böcker, berättade att han inte hade gått någon översättarutbildning eller något motsvarande. Men men.. Det är tydligen ett ganska "osäkert" jobb att vara översättare, man blir aldrig anställd utan tar jobben när dom kommer, så jag kan säkert ha nytta utav en utbildning och en titel i andra sammanhang, hoppas jag.

Träden i Brunnsparken var ovanligt färgglada idag. Trodde det skulle bli något fint när det blev mörkt, men det blev det inte.

Har förresten namnsdag idag, så grattis till mig! ;D

/anna

Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

JUSTE!!! Det var det jag hade glömt!! Grattis på namnsdagen!! <3<3

2010-12-09 @ 21:00:23
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: