Your name just seems to be the only word on every mouth

Jag tog mig en promenad ner till stan förut. Varför går jag inte ner oftare? Man blir så bortskämd med bussen som bara tar 5-10 minuter, men en promenad på 30 minuter är väl inte långt?
Det finns ett motionsspår här precis nedanför huset jag bor i. Om man följer det upp kommer man hem till Faddes föräldrar, om man följer det ner kommer man till stan, så jag tog den vägen. Väldigt mysig väg att gå faktiskt med all snö och lamporna, alla villor längs vägen med massa fina ljusslingor.

Men mina skor! Allt jag kunde göra i nedförsbackarna var att försöka hålla balansen, för jag bara gled ner! Jag har såna där Uggs-liknande skor (som det tydligen heter. Skulle förklara för Linda vad det är för vinterskor jag har; du vet såna där som är som tofflor med frigolit under. Haha, det blev lite fel..) Vill man ha vinterskor som är varma så är dom jättebra (så länge det inte är blötsnö eller slask), men ska man göra något annat än att stå still så är dom helt värdelösa för dom är så sjukt hala! Jag skulle lika bra kunna tejpa fast två stjärtlappar under fötterna och det skulle inte bli mer halt!
Jag kom iaf fram hel och levande, och lyckades hålla mig på fötterna hela vägen! Jag inhandlade lite ingredienser så nu ska jag göra vit ischoklad och vaniljfudge!

Jag fick förresten ett "välkomstpaket" från Västra Götalands-regionen idag.

Det innehöll plåster, en skiva med "Ett musikaliskt smakprov från Göteborgs Symfoniker", Basilika-frön, tandpetare och ett häfte med rabatter på 28 upplevelser.
Snällt! Väntade mig inte att få en välkomstpresent, speciellt inte eftersom det är sisådär 4 månader sedan jag flyttade hit :)

/anna

Postat av: Claudia

ja tyvärr :/ blir liksom för mycket jobb med att komma på nya saker, har inga sponsorer hehe



men tävlingarna kommer tillbaka senare så oroa dig inte :)

2010-12-07 @ 18:39:42
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

hahah ett sånt där har jag också fått ^^

2010-12-07 @ 19:38:43
URL: http://iambaam.blogg.se/
Postat av: Erika - VIKTKAMPEN, -15,4 KG

ja nu e den ju ute :p

2010-12-07 @ 22:03:41
URL: http://junigirl.blogg.se/
Postat av: Alina

Godmorgon sötnos=)

2010-12-08 @ 09:30:33
URL: http://alinah.se
Postat av: Martin The Edge

Jag drog en rejäl vurpa igår - rena isbanan utanför

2010-12-08 @ 10:43:31
URL: http://edgeman.blogg.se/
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Du föresten! Om du vill ha bildredigerings-program för att lägga in texter eller sånt på bilderna eller lägga ramar runt om dom. Så finns det två jättebra gratisprogram som du kan testa.



Picasa 3 och Photoscape.. det är bara att googla på dom så hittar du rätt

2010-12-08 @ 11:29:59
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: