Get up now and show us all what you're made of

I'm back on track! Så skönt att orka igen! Att inte bara komma in innanför dörren och se att vi har Lutande tornet i Pisa i diskhon men ingen ork att göra något åt det. Så nu har jag diskat och varit ute med soporna.
Det är så läskigt i soprummet tycker jag för lampan tänds inte förrän dörren smäller igen bakom en, haha så det blir helt mörkt. Visserligen bara i någon hundradels sekund men ändå.

Nu ska jag ta och renskriva mina paragrafer på datorn och maila in. Skulle visst gjort det tills i onsdags eller när det var men ja.. Det blev inte riktigt så, satt iaf och skrev dom när jag hade rast i Varberg en dag. Vi ska skriva en deductive paragraph och en inductive paragraph, den ena börjar generellt och blir mer och mer specifik, medan den andra är tvärt om. Jag har skrivit om skola och mackor, haha.

Sen ska jag ta och röja upp lite här, det ligger massa smågrejer på pianot och fullt med papper här runt omkring datorn, bl.a. mina grammatikpapper och dom vill jag helst slippa se.

Så ja som sagt, jag är tillbaka och ska ta hand om mitt hem så det ser fint ut :)

/anna

Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

Så blir det i vårat soprum också! En gång så råkade jag trycka lite för löst på lysknappen så lampan tändes inte. Snacka om mörkt det blev alltså! Läskigt.



sv: Yay, onsdag klockan 12.15 (typ) vid centralen??

2010-10-24 @ 19:43:49
URL: http://iambaam.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: