I could be chasin' but my time would be wasting, they got nothing on you baby

Hej! Nu är vi tillbaka i Uddevalla, eller ja, vi har ju varit här ett tag. Resan ner gick bra, förutom lite polisdrama mitt i natten. Hehe nej, det var inte så dramatiskt men det kom på två poliser som plockade med sig en gubbe som satt mitt emot oss. Jag, Fadde och en kvinna som satt mitt emot oss fick flytta oss till en annan plats ett litet tag så dom kunde ta honom med sig. Vet inte vad han hade gjort, om han hade gjort något, men han var onykter och högljudd och lite otrevlig mot dom som sa åt han att platsen han satt på innan han satte sig vid oss var upptagen.

Vi var väl hemma vid elva eller något, bara för att nattåget lyckades komma i tid (3-4 minuter tidigt till och med, måste vara något slags världsrekord) så blev tåget från Göteborg en halvtimme sent. Alltid ska det vara något!
När vi kom hem åt vi lite och kollade på tv. Jag la ner huvudet på Faddes ben och somnade direkt, så han väckte mig så gick vi och la oss i sängen och sov till efter klockan fyra. Då gick vi hem till Faddes föräldrar, åt lite och var där några timmar innan vi gick vidare hem till hans farmor och farfar. Vi kollade på gamla filmer från Irak, jag trodde nästan dom skämtade med mig när det dök upp en liten kille på skärmen som dom sa var Fadde för det såg exakt ut som hans äldsta lillebror! Sedan stängde dom av för att kolla på fotboll (någon final som säkert alla andra vet mer om än vad jag gör) så jag gick hem för att kolla på Efterlyst.

Här har vitsipporna slagit ut ännu mer och det har blivit jättegrönt här utanför oss! Härligt! Nu kommer uppdateringen återgå till det vanliga och jag ska se till att börja använda kameran också!
110418



Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: