Still you think I'm just denying

Hej och förlåt för det sura inlägget tidigare idag, men jag blev verkligen galen! Efter att den där hunden hållt på att skälla i mer än två timmar gick jag ut på en promenad. Jag har lovat mamma att hitta ett "vitsipps-ställe", det är något som jag tror vi alla, förutom möjligtvis Klara eftersom hon var så liten när vi flyttade, har saknat där uppe i norr. På våran tomt (jag tillhör fortfarande :)) växer det på sin höjd 10-20 vitsippor, och jag överdriver inte! Det vi saknar är alltså vitsipps-haven, där man kan gå och plocka så många vitsippor man bara kan hålla utan att det syns att det saknas en endaste en!
Så mitt uppdrag är helt enkelt att hitta ett vitsipps-ställe att ta med familjen till när dom kommer och hälsar på i juni, och fram tills dess ta lite bilder och lägga upp. Jag kombinerade mitt vitsippsletande med en upptäcksfärd, och innan jag visste ordet av så var jag i stan! Med andra ord hittade jag inget vitsipps-ställe idag men däremot en ny promenadväg till stan! :)

Väl i stan bestämde jag mig för att vänta på Fadde (och bara för det slutade han i tid för typ första gången någonsin, han slutar alltid tidigare annars, så det blev en lång väntan. Men sedan bjöd han på glass! :D) och gick runt och kikade lite. Fick mig en historielektion i en park som jag hamnade i, där det fanns lite info-skyltar. Tycker historia är dödstråkigt men när man är på en plats och får läsa/höra om vad som hänt just där är det ganska intressant. Och det var riktigt fint där också med massor av blommor! Oturligt nog dog min kamera precis innan jag skulle gå ut, så jag hade bara mobilkamera, men jag ska se till att gå dit igen en annan dag och ta bättre bilder!
110411
110411
110411
(Den sista bilden passade inte in, klicka för att se den större)

Om en liten stund kommer klippet med klarinettspel (+ något mer) som jag lovade er i lördags! :)

Postat av: Claudia

ja visst är det :(

2011-04-11 @ 18:41:37
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Frida

Jätte fina bilder :D men du vitsipporna finns inte kvar i juni.

2011-04-11 @ 19:19:12
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: