Thanks to you, now I get what I want

Som ni såg i mitt tidigare inlägg, så vaknade jag i morse och såg att det hade snöat, jättemycket! Marken är helt vit igen.. One step forward and two steps back.. Igår var det faktiskt ganska varmt ute, tillräckligt varmt för att öppna upp jackan. But go on, make me depressed. Just do it!

Sista dagen på min arbetsvecka idag, känns skönt! Tappade sugen lite igår när "mitt säkra kort" (som jag trodde) inte alls ville prata med mig.. Det jag har lärt mig är att folk: lagar mat/äter på kvällarna, lägger sina barn på kvällarna, tränar och åker bil, kollar på tv eller är bara allmänt upptagna. Gör dom inte något av detta, så vill dom ändå inte lyssna, alla är så nöjda så med att dom förlorar pengar. Med andra ord: Svenska befolkningen är hopplös!

Men för att prata om något lite roligare, så vill jag skicka ett STORT GRATTIS till världens bästa pappa som fyller år idag! :D♥
Hur gammal han blir får ni gissa er till ;) Jag köpte ett kort och skickade från mig och Fadde:
Haha, visst är jag snäll? ;) Nej men jag tycker det är ganska tråkigt att skicka fina kort som det står Grattis på födelsedagen.. Mycket roligare med humorkort, speciellt till pappa för jag vet att han har humor! :)

Postat av: Claudia

då får ni väl mysa dagen efter hihi :)

2011-02-10 @ 12:28:40
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: Claudia

så mysigt! vad blir det för film då? :D

2011-02-10 @ 13:00:08
URL: http://claudiias.blogg.se/
Postat av: angelica; photo&FASHION ♥

tjeniiis!:D allt bra med dig?

2011-02-10 @ 13:33:52
URL: ihttp://improvme.blogg.se
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: