Until you lose the one you wanted, and everything you had got destroyed

God morgon! Idag står det fotboll på schemat, det är såklart Fadde som ska spela. Han har gjort ganska bra ifrån sig de senaste matcherna, så jag hoppas han gör det idag också när jag ska kolla, men det tror jag :D

Jag brukar ha lite konstiga saker för mig när jag sover och i natt, kanske 20-30 minuter efter vi hade lagt oss för att sova, flög jag i panik upp från min plats i sängen och satte mig i fotändan för jag såg en spindel på väggen, en jättestor! Jag väckte stackars Fadde och tvingade honom tända lampan för "det är en spindel där!". Han gjorde snällt som jag sa men det fanns ingen spindel, jag insåg långsamt att storleken på spindel nog var ganska orealistisk, och att jag hade drömt. Men jäklar vad rädd jag blev!

Angående ESC igår, så antar jag att vi ska vara ganska nöjda med våran tredje plats. Jag sa till Fadde att om Sverige vinner ska jag skriva något snällt om Saade på min blogg, men nu tänker jag fortsätta kalla honom Tönten Saade ;) Men det var ju faktiskt riktigt spännande, när det inte fanns någon sådan självklar vinnare utan nästan alla fick varsin tolva! :) Det här var iaf mina favoriter utöver Sverige:


Tycker ni att rätt låt vann, eller vilken skulle ni vilja se som vinnare förutom Sverige? :)
110418

Postat av: Mamma

Jag gillade det bidrag som vann! :)

2011-05-16 @ 19:12:28
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: