I just can't refuse it

I morse var det inte alls roligt att kliva upp. När jag höll på att somna igår kväll och var sådär halvt sovande/halvt vaken, öppnade jag ögonen en snabbis och såg att lamporna i vardagsrummet fortfarande var tända, och konstaterade att klockan inte var tolv än, eftersom jag satt timern på 00.00. Senare (trodde jag) när jag vaknade, och lamporna var tända då också, trodde jag att klockan fortfarande inte hade blivit tolv, men det visade sig att den var fem och att jag bara hade 20 minuter kvar att sova! Kändes som hela natten försvann i ett ögonblick! Då blev jag lite ledsen..

Det var hela 4 minusgrader i morse och det var sådär kallt så att allting liksom glittrar. Det känns att vintern är på väg. Men hör och häpna! Det känns faktiskt helt okej. Jag tror faktiskt att jag kanske skulle kunna överväga att tycka om vintern om den alltid skulle dröja tills julkänslorna börjar krypa fram. (I'm sure I will get this thrown back in my face..)

Igår åkte vi till ÖoB (varför förkortas det förresten Ö OCH B? Heter det Överskotts OCH bolaget eller?) och jag köpte julgardiner! Hittade ju aldrig några (i rätt prisklass) förra året eftersom Rusta inte fanns där jag ville att det skulle finnas.
111116
Den översta och den nedersta (det var meningen att dom skulle vara likadana, tog visst fel märkte jag nu :/) är till vardagsrummet. Den översta köpte jag i grå också, till "sovrummet". Och den i mitten är till köket :)

Jag längtar till julen ♥
111115

Postat av: Frida

Jag köpte mina på dollarstore i Bollnäs, billigt, bra och snygga :D

2011-11-20 @ 11:17:07
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: