I'm ready for it, come let me show you

Då var den här helgen slut. Igår var det 110 års-kalas för moster och hennes man som båda har fyllt jämt i år. Har haft det väldigt roligt och trevligt med släkten, så kul att träffa alla igen :)
Vill inte lägga upp bilder på dom andra som var där, så det blir bara några få:
En lite halvrolig bild på mig, hehe.. Blurrade personen i bakgrunden.
God mat! :)
 
Egentligen skulle jag varit och jobbat nu ikväll, men jag mådde inte alls bra igår kväll/i natt, kunde knappt andas och kände mig helt förstörd, så jag fick ringa och sjukanmäla mig i morse. Hehe och ifall någon funderar så var det alkoholfritt hela kvällen för min del så det var inte pga. något sådant utan förkylningen plus pollen och att jag är allergisk mot halva världen i vanliga fall också... Så nu har jag brutit min trend och sjukanmält mig för första gången sedan jag började jobba, men det är ju inte mycket att göra åt det.
 
Jag blev i alla fall kvar där i skogen ända till eftermiddagen idag, så jag har mest bara tagit det lugnt och umgåtts med släkten och nu har jag fått hem min lilla bebis med. Han hade varit duktig på utställningen, fått mycket beröm, och dom tyckte han var jättefin, sa Mikaela. Jättekul att höra :) Tyvärr hade som slarvat till det med numren på märkningsringarna så dom kunde inte ge honom några poäng, väldigt synd för han hade fått fina poäng. Men det kommer fler tillfällen :)

Postat av: Frida

Blurr blurr! Haha jag sa ju att den skulle komma till användning :P men du skulle ha den som profilbild på fb :P
Haha du skulle fotat min överfulla tallrik då när jag hade ätit klart :P
Haha är du säker på att du inte blev full på den lilla klunk vin du fick i dig då? haha annars måste någon ha spetsat din pepsi om du helt enkelt inte drack för mycket :P

Svar: Hehe neej det vill jag inte :) Skulle tagit kort på min massakrerade tårtbit också men det glömde jag. :PHehe ja det är jag, det var inte såna symptom :P
Anna

2012-07-09 @ 00:09:04
URL: http://frallan89.bloggagratis.se/
Postat av: Mamma

Han är ju jättefin så det var inget oväntat att de tyckte det.

2012-07-09 @ 14:13:13
Postat av: Frida

Nehe vadå då?
Ja haha den var ju så väldigt fin :D
Haha okej säger du de så :P

Svar: Vill inte det bara :P Ja så är det :)
Anna

2012-07-09 @ 17:16:10
URL: http://frallan89.bloggagratis.se
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: