Kiss me like it's do or die

Hade en jättemysig och rolig helg tillsammans med min söta lillasyster i Stockholm! ♥ "Hotellrumsmys", shopping, besök vid slottet och Gamla stan och... Jason Derulo! 
Dock inte en jävel som recenserat Derulo, så ni får det från mig! Han var grym, som väntat och en sån show han bjöd på! Snacka om att den killen vet hur han ska utnyttja sina tillgångar.. :) Bästa låtarna: Talk Dirty, Trumpets, Breathing och Ridin' solo!
 
Trots att jag inte lyssnat på honom speciellt länge så älskar jag musiken. Han gör precis den sorts musik som gör mig glad och känslan var underbar! Det bästa av allt var hur uppenbart tacksam han var över att vi var där. Han spelade på Fryshuset, det är en liten arena som är till för sport och inte musik, men uppenbarligen är det inte så jättemånga som känner till honom och arena anpassas väl efter efterfrågan... Men, för ett par år sedan skadade Jason nacken i en dansolycka och blev nästan förlamad. Han fick ställa in sin allra första världsturné och det var osäkert om han ens skulle kunna gå igen. Det har tagit tid för honom att ta sig tillbaka, men nu är han tillbaka och som han sa; This is the beginning. It's just the very beginning, but you are here!
 
Det som får mig att vilja gå på konserter, (förutom själva upplevelsen, såklart, och trots att folk tycker jag är knäpp ibland ;)) köpa skivor m.m är att jag vill visa min uppskattning. Musiken jag lyssnar på och älskar är ett utav de absolut största glädjeämnena i mitt liv, och chansen att jag någonsin skulle få tacka dessa människor, som lägger ner en stor del av sitt liv i detta, personligen är ju minimal. Därför gör jag allt jag kan för att stötta artister jag tycker är värda det, för att deras musik blir en del av mig. Att sedan inte bara få uppleva musiken live, utan även få känna den genuina uppskattningen tillbaka är mer än guld värt! Dessutom klär sig killen i glittriga byxor! Var hittar man en sådan man, undrar jag!?
Lycklig ända in i själen, det går inte beskriva på något annat sätt! ♥

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: